BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Μια μηχανή που σκοράρει και… ντριμπλάρει

Ο Τόμας Μίλερ της Μπάγερν πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Ζάλτσμπουργκ για τη φάση των 16 του Champions League 2021-2022 στη "Ρεντ Μπουλ Αρένα", Ζάλτσμπουργκ | Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2022
Ο Τόμας Μίλερ της Μπάγερν πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Ζάλτσμπουργκ για τη φάση των 16 του Champions League 2021-2022 στη "Ρεντ Μπουλ Αρένα", Ζάλτσμπουργκ | Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2022 © 2022 MATTHIAS SCHRADER/ASSOCIATED PRESS

Η Μπάγερν Μονάχου δεν είναι μόνο κορυφαία επίθεση στο φετινό Champions League, αλλά και 1η σε ντρίμπλες. Το BetMarket.gr παραθέτει τα δεδομένα για το αποψινό παιχνίδι στην Ισπανία.

Όπως τα γράφαμε την Κυριακή, η Γουέστ Χαμ δεν έκανε καμία χάρη στον Λάμπαρντ, σε ένα ματς που επιβεβαίωσε το ποντάρισμα στις κάρτες, έχοντας και αποβολή. Βραδιές Champions League χθες και σήμερα, με την αναμέτρηση που θα μπει στο μικροσκόπιο να είναι αυτή στην Ισπανία.

Η κάτοχος του Europa League Βιγιαρεάλ απέναντι στο βαρύ όνομα της Μπάγερν (22:00 COSMOTE SPORT 3, LIVE από το SPORT24). Τα… εύκολα στατιστικά σίγουρα τα έχετε ήδη βρει. Εν συντομία να πούμε πως η Μπάγερν Μονάχου έχει βάλει 30 γκολ στα οκτώ παιχνίδια της στο Champions League, έχει μέσο όρο τα 3 τέρματα στα 18 πιο πρόσφατα επίσημα και έρχεται από δύο τεσσάρες εντός συνόρων.

Αυτό που δεν είναι ευρέως γνωστό, και ερχόμαστε να προσθέσουμε σήμερα, είναι πως η Μπάγερν Μονάχου κατέχει την πρωτιά σε άλλη μια στατιστική κατηγορία στη φετινή διοργάνωση. Οι παίκτες της είναι πρώτοι σε ντρίμπλες, με 16,3 πετυχημένες ανά παιχνίδι! Στην κορυφή της σχετικής λίστας ο φορμαρισμένος Κομάν, με περισσότερες από τέσσερις ανά 90λεπτο στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ ψηλά είναι επίσης ο μπακ Ντέιβις και ο εξτρέμ Σανέ.

Η Βιγιαρεάλ κάνει κατά μέσο όρο 9 φάουλ στη φετινή διοργάνωση, δεν είναι δηλαδή από τις σκληρές ομάδες. Τώρα όμως μιλάμε για μια νοκ άουτ αναμέτρηση, πολύ πιο απαιτητική, με την ίδια να κληθεί να αντιμετωπίσει παίκτες που δεν διστάζουν να κάνουν μέτρα με την μπάλα και να προσπαθούν να ξεπεράσουν τον ατομικό τους αντίπαλο. Στο πρώτο ματς με τη Γιουβέντους, που και τότε ήταν γηπεδούχος, έκανε 13 φάουλ. Αυτό μας επιτρέπει να κοιτάξουμε στο line του over 11,5 φάουλ απόψε, που πληρώνει 1.94.

Πρώτος στα φάουλ και με διαφορά

Συμπληρωματικά, για το fun bet της βραδιάς, η κάρτα στον μέσο της Βιγιαρεάλ Καπουέ σε απόδοση 3.50. Ήδη έχει κιτρινιστεί επτά φορές στη La Liga φέτος, ενώ στο C έχει κάνει 15 φάουλ μέχρι τώρα, πολλά περισσότερα από όλους τους συμπαίκτες του (ο δεύτερος στη λίστα έχει 7!).

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Βιγιαρεάλ - Μπάγερν Μονάχου: Over 11,5 φάουλ Βιγιαρεάλ (απόδοση 1.94), 22:00
  • Βιγιαρεάλ - Μπάγερν Μονάχου: Καπουέ κάρτα (απόδοση 3.50), 22:00

Για στοιχηματικές αναλύσεις που δεν θα βρεις αλλού, καθημερινά προγνωστικά, και όλες τις εξελίξεις για τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα, επισκέψου καθημερινά το BetMarket.gr!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ