ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Στοιχήματος: "Μεθυσμένη" η Τράμπζονσπορ

Οι παίκτες της Τράμπζονσπορ πανηγυρίζουν στο Europa Conference League κόντρα στη Μόλντε
Οι παίκτες της Τράμπζονσπορ πανηγυρίζουν στο Europa Conference League © 2021 UNCREDITED/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και ανάλυση για τα δύο παιχνίδια της ημέρας στην τουρκική Super League. Με απουσίες στην Αντιόχεια η πρωταθλήτρια Τράμπζονσπορ. Με το μυαλό στο κύπελλο ο Καϊσέρισπορ.

Με δύο αναμετρήσεις ανοίγει απόψε η αυλαία της 36ης αγωνιστικής στην τουρκική Super League. Η πρωταθλήτρια Τράμπζονσπορ αγωνίζεται στην Αντιόχεια με τη Χατάισπορ (20:00 Live από το SPORT24).

Το σετ, στο συγκεκριμένο παιχνίδι, άνοιξε με τον άσο σε τιμές στο 3.00-3.10, ωστόσο γύρισε τούμπα, αφού η νίκη των γηπεδούχων είναι πλέον φαβορί στο 2.50-2.55. Κάτι λογικό, αφού η Τράμπζονσπορ κλείδωσε και μαθηματικά τον τίτλο την περασμένη εβδομάδα έπειτα από 38 χρόνια.

Χατάισπορ - Τράμπζονσπορ: Προγνωστικά Στοιχήματος

Το παιχνίδι με την Αντάλιασπορ εξελίχθηκε σε φιέστα με τον κόσμο της ομάδας να δημιουργεί εντυπωσιακή ατμόσφαιρα. Μετά τη λήξη του αγώνα, που ολοκληρώθηκε ισόπαλος με 2-2, ακολούθησαν έξαλλοι πανηγυρισμοί και αποθέωση για τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο.

Είναι φυσιολογικό, μετά από μία ιστορική επιτυχία όπως αυτή, να υπάρξει ένα άδειασμα στους πρωταθλητές Τουρκίας. Άλλωστε, η ομάδα του Αμπντουλάχ Αβτσί έχει στρέψει τώρα την προσοχή της στο κύπελλο και στον επαναληπτικό ημιτελικό με την Καϊσέρισπορ, την ερχόμενη Τρίτη (1-0 είχε λήξει το πρώτο ματς στην Τραπεζούντα.

Η Τράμπζονσπορ ταξίδεψε στην Αντιόχεια, χωρίς να έχει στην αποστολή της αρκετούς παίκτες του βασικού ροτέισον, όπως ο στόπερ Ντένσβιλ, ο Μανώλης Σιώπης, ο ηγετικός επιθετικός χαφ Χάμσικ και ο μπακ Μπρούνο Πέρες. Γενικά, αναμένεται ροτέισον από τον Αβτσί, συνεπώς, η Χατάισπορ θα έχει την ευκαιρία απόψε να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα γοήτρου κόντρα στην πρωταθλήτρια Τουρκίας. Στο 1.50 η διπλή ευκαιρία (1Χ).

Γκαζιαντέπ - Καϊσέρισπορ: Προγνωστικά Στοιχήματος

Την ίδια ώρα, η Γκαζιαντέπ υποδέχεται την Καϊσέρισπορ (20:00 Live από το SPORT24) και πρακτικά χρειάζεται μία ισοπαλία για να κλειδώσει και μαθηματικά την παραμονή της. Η ομάδα του Ερόλ Μπουλούτ στηρίζεται φέτος αποκλειστικά στην έδρα της, όπου έχει απολογισμό 10-6-1 (μοναδική ήττα από την Ντεμίρσπορ).

Είναι χαρακτηριστικό, πως η Γκαζιαντέπ, ενώ στη συνολική βαθμολογία είναι μόλις 16η, στη εντός έδρας βαθμολογία, έχει την τέταρτη καλύτερη συγκομιδή, πίσω μόνο από τις Κόνιασπορ, Τράμπζονσπορ και Φενερμπαχτσέ.

Από την άλλη, η Καϊσέρισπορ είναι πολύ μέτρια μακριά από την Καισαρεία (2-6-9) και έχει στρέψει την προσοχή της, κυρίως στον ημιτελικό κυπέλλου της ερχόμενης Τρίτης, με την Τράμπζονσπορ, όπου θα προσπαθήσει να ανατρέψει το 1-0 του πρώτου αγώνα.

Με δεδομένο ότι η Γκαζιαντέπ βολεύεται και με την ισοπαλία, πάμε με τη διπλή ευκαιρία, η οποία με Over 1,5 ανεβαίνει στο 1.55. Σημειώνεται, ότι η Καϊσέρισπορ έχει φέτος 30 Over 1,5 σε 35 αγώνες και μετράει 13 σερί. Αντίστοιχα, η Γκαζιαντέπ έχει 8/9 στις τελευταίες αγωνιστικές. Μαζί με το 1Χ της Χατάισπορ φτιάχνουμε μία δυάδα στο 2,32.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Χατάισπορ – Τράμπζονσπορ: 1Χ (απόδοση 1.50), 20:00
  • Γκαζιαντέπ – Καϊσέρισπορ: 1Χ & Over 1,5 (απόδοση 1.55), 20:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ