BET CORNER

Προγνωστικά στοιχήματος: Με τρεις αργεντίνικες επιλογές από το 1.95 έως το 2.52

Ο Αγκουστίν Παλαβετσίνο της Ρίβερ Πλέιτ πανηγυρίζει γκολ κόντρα στην Κόλο Κόλο
Ο Αγκουστίν Παλαβετσίνο της Ρίβερ Πλέιτ πανηγυρίζει γκολ © 2022 GUSTAVO GARELLO/ASSOCIATED PRESS

Φουλ δράση στο αποψινό πρόγραμμα της Αργεντινής. Αξίζουν τα γκολ στο Νιούελς - Λανούς. Προσπαθεί να αποκτήσει αυτοπεποίθηση η Ρίβερ Πλέιτ. Δυνατό τεστ για την πρωτοπόρο Ατλέτικο Τουκουμάν.

(22:30) Νιούελς - Λανούς: Στο Ροσάριο κοντράρονται οι δύο ομάδες. Είναι ένα ματς-σταυρόλεξο εκ πρώτης όψεως, αφού και οι δύο διάγουν παρατεταμένο ντεφορμάρισμα στον αγωνιστικό χώρο. Η αναμέτρηση διεξάγεται στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής, με τη Νιουέλς να μην κερδίζει μάλιστα εδώ και οκτώ ματς τρέχοντας ρεκόρ 0-4-4. Εν ολίγοις τελευταία νίκη τέλη Ιουνίου, έκτοτε ακολούθησε το χάος. Το Μαρσέλο Μπιέλσα είναι μια καυτή έδρα και ο κόσμος παρότι απογοητευμένος προσπαθεί να σπρώξει την ομάδα.

Στο τελευταίο χρονικά ματς γνώρισε την ήττα στο Μονουμεντάλ από τη Ρίβερ Πλέιτ με 4-1, βαρύ σκορ, την αδικεί. Ήταν φιλότιμη η προσπάθειά της, αλλά στάθηκε άτυχη, καθώς δέχτηκε δύο γκολ σε τρία λεπτά (30’ και 33’), μείωσε στο 64’, παραλίγο να ισοφαρίσει, αλλά η άμυνά της την πρόδωσε τελικά και δέχτηκε άλλα δύο (72’ και 80’). Περνάει μεγάλη κρίση, έχει πληρώσει τους λάθος χειρισμούς στα μεταγραφικά, αλλά η διοίκηση έχει υποσχεθεί κινήσεις για να βελτιωθεί η κατάσταση. Δεν κινδυνεύει ο Σανγκινέτι με απόλυση.

Ο Κουδέλκα από την άλλη στη Λανούς έχει πολλή δουλειά μπροστά του, προσπαθεί να στρώσει την ομάδα, υπάρχουν κάποια θετικά στοιχεία που προκύπτουν από τις τελευταίες εμφανίσεις, αλλά οι νίκες δεν έρχονται, δύσκολα θα μπει στις θέσεις της ειδικής βαθμολογίας για το Copa Sudamericana. Βασικός στόχος είναι να μην τερματίσει τελευταία στη Liga Profesional, δεν κερδίζει εδώ και 12 ματς, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης (0-9-3). Στο τελευταίο χρονικά ματς κόλλησε στο 1-1 εντός έδρας απέναντι στην Ιντεπεντιέντε, ένα αποτέλεσμα που την αδικεί αφού ήταν πολύ καλύτερη της αντιπάλου της, αλλά τα χάλασε στα σημεία. Η μπίλια μπορεί να κολλήσει οπουδήποτε. Η Λανούς μπορεί να μην παίρνει νίκες, αλλά έχει τον τρόπο της, κάνει φάσεις και σκοράρει. Παραδοσιακά τα βρίσκει σκούρα στο Ροσάριο. Η Νιούελς, έχει την έδρα, όχι όμως και το μομέντουμ. Στο 2.05 στη Stoiximan το Goal/Goal, αξίζει την προσοχή μας, απρόσεκτες και οι δύο ανασταλτικά. Πέντε σερί Goal/Goal μετράει το εν λόγω ζευγάρι την τελευταία διετία.

(22:30) Τίγκρε - Ατλέτικο Τουκουμάν: Πρωτοπόρος η φιλοξενούμενη μετά από 13 ματς με συγκομιδή 28 βαθμούς και στο +3 από τη Χιμνάσια. Η ποδοσφαιρική λογική λέει πως κάποια στιγμή θα πέσει, δεν έχει τη στόφα για να χτυπήσει τον τίτλο της Liga Profesional ως το τέλος. Αντέδρασε μετά από την ήττα από την Άρσεναλ Σαραντί (3-1) και κέρδισε στο ντέρμπι τη Σεντράλ Κόρδοβα με το οριακό 1-0. Δεν έπεισε η αντίπαλος, αλλά ούτε η ίδια μπόρεσε να τελειώσει πιο άνετα το ματς.

Η Τίγκρε έχει 11 βαθμούς λιγότερους, αλλά δείχνει στα πάνω της το τελευταίο διάστημα, είναι μετά από καιρό η καλή Τίγκρε του Copa de la Liga. Δεν μπόρεσε να πετύχει τη δεύτερη σερί νίκη της, κόλλησε εκτός έδρας στο 0-0 με τη Ντιφένσα, ήταν ανώτερη, είχε τις φάσεις και τα δοκάρια, αλλά δεν μπόρεσε να πάρει το τρίποντο. Ο άσος πιέζεται, η Τίγκρε δείχνει ικανή για να πάρει τη νίκη και να βάλει STOP, αλλά οι τιμές του άσου δεν λένε πολλά πλέον, αφού είναι ποντάρισμα κόντρα στην πρωτοπόρο. Αξίζει το Bet Builder 1X & Goal/Goal που κυκλοφορεί στο 2.52 στη Stoiximan. Καλύπτει πολλά ενδεχόμενα, ενώ το 1-1 δεν θα χαλάσει ιδιαίτερα κάποια από τις δύο πλευρές.

(01:00) Άρσεναλ Σαραντί - Ρίβερ Πλέιτ: Στην Αβεγιανέδα η σκληρή Άρσεναλ καλείται να βάλει δύσκολα στην ανώτερη Ρίβερ. Η φιλοξενούμενη μετά από τον αποκλεισμό στο Copa Libertadores προσπάθησε να ανακάμψει και να μάθει να ζει χωρίς τον Χούλιαν Άλβαρεζ. Ο Γκαγιάρδο υποσχέθηκε μετά από τον αποκλεισμό κόντρα στη Βέλες πως θα χτυπήσουν οι παίκτες του το πρωτάθλημα, η ομάδα με τις εμφανίσεις της δεν έδειξε ότι είναι ικανή για κάτι τέτοιο, ωστόσο τελευταία ρολάρει. Σκόρπισε τη Νιούελς στο τελευταίο χρονικά διάστημα με 4-1, εκμεταλλευόμενη στο έπακρο τις αμυντικές αδυναμίες της αντιπάλου, σ’ ένα ματς πάντως που δυσκολεύτηκε ανά διαστήματα. Ίσως να είναι και υπερβολικό το σκορ.

Η Άρσεναλ δεν χάνει εδώ και τρία ματς, μετράει δύο ισοπαλίες και μια νίκη. Στο τελευταίο χρονικά ματς κόλλησε στο 1-1 με την Κολόν εκτός έδρας. Έπαιξε αρχικά κλειστά, βρέθηκε στο 37’ πίσω στο σκορ, ανέβηκε στο β’ μέρος, ισοφάρισε στο 53’, ενώ έψαξε και τη νίκη. Στα μεγάλα ματς όμως είναι μια άλλη ιστορία, αφού παραδοσιακά κλείνεται. Έχει να κερδίσει τη Ρίβερ από τον Μάιο του 2016. Η Ρίβερ Πλέιτ μπορεί να μην είναι εντυπωσιακή, αλλά παίρνει νίκες (4-0-1 στην τελευταία πεντάδα), βρίσκεται στο -7 από την κορυφή και το σημαντικότερο είναι πως έχει αποκτήσει ηθικό, κάτι που ήταν απαραίτητο να ανακτηθεί μετά από τον αποκλεισμό στο Libertadores και την εσωστρέφεια που θα μπορούσε να την πνίξει. Στο 1.95 στη Stoiximan το 2 & over 1,5.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS BET CORNER STOIXIMAN BET STOIXIMAN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ