TIPS ΜΑΡΚΟ

​Προγνωστικά στοιχήματος: Με το μυαλό αλλού η Μπάνφιλντ, με παλμό η Βελές για το 2.04

Ο Ματίας ντε λος Σάντος της Βελέζ πανηγυρίζει γκολ κόντρα στη Νασιονάλ στο Copa Libertadores
Ο Ματίας ντε λος Σάντος της Βελέζ πανηγυρίζει γκολ © 2022 MATILDE CAMPODONICO/ASSOCIATED PRESS

Στο Αμαλφιτάνι η Βελές ψάχνει τρόπο να επιστρέψει στον δρόμο των επιτυχιών λίγα 24ωρα μετά από την ήττα από την Μπόκα. Με τον λογισμό αλλού η Μπάνφιλντ. Ποντάρισμα στο 2.04.

Η δράση δεν σταματάει στη Liga Profesional της Αργεντινής. Μεταξύ άλλων η Βελές απόψε φιλοξενεί στο Αμαλφιτάνι την Μπάνφιλντ (03:30 LIVE από το SPORT24) σε μια αναμέτρηση που δεν υπάρχει έντονο βαθμολογικό κίνητρο.

Η οικοδέσποινα περιμένει να τελειώσει η φετινή απογοητευτική σεζόν, αφού δεν κατάφερε να κάνει πολλά εντός συνόρων, αλλά κυνήγησε κατά πολύ την καταξίωση στο Copa Libertadores, κάτι που επηρέασε την εντός συνόρων παρουσία της. Η Μπάνφιλντ μόνο μαθηματικές πιθανότητες έχει για να αναρριχηθεί στην ειδική κατάταξη των διεθνών διοργανώσεων και να κατακτήσει έστω μια θέση στο Copa Sudamericana της επόμενης σεζόν. Ελπίζει μόνο σε θαύμα και τίποτα παραπάνω.

Κόντρα στη Γοδόι πριν τρεις μέρες στο πρωτάθλημα μπήκε με άλλον αέρα, πιο χαλαρή και με μια πεποίθηση πως μπορεί να πάρει το ματς, αφού την είχε αποκλείσει τέσσερις μέρες νωρίτερα στο Κύπελλο στην προημιτελική φάση (στα πέναλτι, 1-1 κ.δ.). Το ματς έληξε με το ίδιο σκορ και αυτή τη φορά, με τη Γοδόι να είναι πάντως ελαφρώς καλύτερη.

Η Βελές μπορεί να έχει ξεμείνει από στόχους, αλλά κόντρα στην Μπόκα την Κυριακή ήταν κάτι παραπάνω από θετική η απόδοσή της. Δημιούργησε φάσεις, μπήκε με σκοπό να κάνει τη ζημιά στην ομάδα του Ιμπάρα που χτυπάει πρωτάθλημα, της έβαλε αρκετά ζόρια, αλλά δεν είχε την απαιτούμενη αυτοπεποίθηση για να τελειώσει τις φάσεις. Έχασε εν τέλει 1-0 ύστερα από γκολ του Μοράλες στο 89’. Ροντέο το ματς στο τέλος που αποβλήθηκαν Βαλεντίν Γκόμεζ και Φρανσίσκο Ορτέγκα. Δύο άκρως καταλυτικοί παίκτες στο αμυντικό σκέλος που θα λείψουν απόψε.

Απουσίες όμως έχει και η Μπάνφιλντ, θα κάνει και κάποιες αλλαγές, ενώ το μυαλό όλων βρίσκεται στα ημιτελικά του Κυπέλλου Αργεντινής.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Μπάνφιλντ δεν θέλει να βάλει τα πόδια στη… φωτιά, έχει πιο σοβαρό και κρίσιμο ματς μπροστά της σε δύο εβομάδες. Η Βελές ήταν καλή στο Μπομπονέρα μετά από καιρό, της έλειπε το κάτι παραπάνω για να πάρει κάτι από το παιχνίδι. Το αποψινό παιχνίδι είναι πιο βατό. Στο 2.04 ο άσος, που δέχεται πιέσεις και ενδεχομένως να κατέβει από τις 2 μονάδες. Έχει τον πρώτο λόγο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Βελές - Μπάνφιλντ: 1 (απόδοση 2.04), 03:30
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ