ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά στοιχήματος: Με το 3.30 του φοβερού και τρομερού Κβαρατσκέλια

Ο Κβίτσα Κβαρατσκέλια πανηγυρίζει το γκολ του με την εθνική Γεωργίας κόντρα στην Ισπανία για τα προκριματικά του Μουντιάλ
Ο Κβίτσα Κβαρατσκέλια πανηγυρίζει το γκολ του με την εθνική Γεωργίας κόντρα στην Ισπανία για τα προκριματικά του Μουντιάλ © 2021 ZURAB TSERTSVADZE/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τον αγώνα της Γεωργίας με τη Βόρεια Μακεδονία για το Nations League.

Ντέρμπι πρωτιάς στην Τιφλίδα για τον τέταρτο όμιλο της League C ανάμεσα στη Γεωργία και τη Βόρεια Μακεδονία (19:00 Novasports Prime, Live από το SPORT24). Μετά τα τέσσερα ματς του Ιουνίου, η Γεωργία βρίσκεται στην πρώτη θέση με δέκα βαθμούς και ακολουθεί η Βόρεια Μακεδονία με επτά.

Γεωργία - Βόρεια Μακεδονία: Προγνωστικά και Ανάλυση

Στο πρώτο μεταξύ τους ματς, που έγινε στα Σκόπια, το σύνολο του Βίλι Σανιόλ είχε κερδίσει με 3-0. Αυτό σημαίνει ότι η Βόρεια Μακεδονία χρειάζεται απόψε νίκη τουλάχιστον με τρία γκολ διαφορά για να μην υστερεί σε πιθανή ισοβαθμία με τους Γεωργιανούς, καθώς το βασικό κριτήριο στο Nations League είναι τα αποτελέσματα των ισοβαθμούντων ομάδων στα μεταξύ τους ματς.

Σημειώνεται εξάλλου, ότι η Γεωργία ολοκληρώνει τον όμιλο με το θεωρητικά βατό εκτός έδρας παιχνίδι στο Γιβραλτάρ, ενώ η Βόρεια Μακεδονία θα υποδεχθεί τη Βουλγαρία.

Έτσι λοιπόν όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση, η ομάδα του Μπλαγκόγια Μιλέφσκι είναι υποχρεωμένη απόψε να ρισκάρει στο "Μπόρις Παϊχάντζε" για να φτάσει σε μία ευρεία νίκη που θα τη βάλει σε τροχιά πρωτιάς και ανόδου.

Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να αφήσει κενά πίσω, τα οποία η Γεωργία μπορεί να τα τιμωρήσει, καθώς έχει την τύχη στις τάξεις της να βρίσκεται ένας από τους πιο εξελίξιμους μεσοεπιθετικούς του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Ο λόγος φυσικά για τον Κβίτσα Κβαρατσκέλια, ο οποίος έχει ήδη κλέψει τις καρδιές των φίλων της Νάπολι με τις εμφανίσεις του. Ο 21χρονος άσος έχει σημειώσει τέσσερα γκολ φέτος με τους "παρτενοπέι" στις πρώτες επτά αγωνιστικές της Serie A.

Φυσικά, στην ομάδα της Γεωργίας είναι μακράν ο πιο ταλαντούχος παίκτης και αυτό φάνηκε και στο γήπεδο τον περασμένο Ιούνιο, καθώς σκόραρε και στις τρεις νίκες της εθνικής του ομάδας με Γιβραλτάρ εντός έδρας (4-0) και με Βουλγαρία (5-2) και Βόρεια Μακεδονία (3-0) εκτός έδρας.

Γενικά, ο Κβαρατσκέλια έχει εκπληκτικά νούμερα με το εθνόσημο, αφού στις τελευταίες 10 διεθνείς συμμετοχές του σε Nations League και προκριματικά Παγκοσμίου Κύπελλο έχει σημειώσει επτά γκολ. Υπενθυμίζεται, ότι στην προηγούμενη προκριματική φάση είχε σκοράρει και τα δύο γκολ της Γεωργίας στο 2-0 επί της Σουηδίας. Είχε επίσης βρει δίχτυα στην εντός έδρας ήττα από την Ισπανία (2-1), ενώ είχε ισοφαρίσει σε 1-1 την Ελλάδα στην αναμέτρηση της Τούμπας.

Το ενδεχόμενο λοιπόν ο Κβαρατσκέλια να συνεχίσει το... βιολί του σκοράροντας για ακόμη μία φορά με την εθνική Γεωργίας μοιάζει αρκετά πιθανό, δεδομένου ότι διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας και είναι αδιαμφισβήτητα ο ηγέτης της ομάδας του. Στο 3.30 του anytime του νεαρού εξτρέμ, ο οποίος είχε βρει γκολ κόντρα στη Βόρεια Μακεδονία και στο προηγούμενο Nations League, το 2020.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γεωργία – Βόρεια Μακεδόνια: Κβαρατσκέλια Anytime (απόδοση 3.30), 19:00
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ