BIG GAMES BET

Προγνωστικά στοιχήματος: Με το 2.75 του Εμπαπέ, που πλησιάζει τον Ζιντάν

Ο Κίλιαν Εμπαπέ με την εθνική Γαλλίας στο παιχνίδι κόντρα στην Αυστρία
Ο Κίλιαν Εμπαπέ με την εθνική Γαλλίας στο παιχνίδι κόντρα στην Αυστρία © 2022 MICHAEL GRUBER/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τον αγώνα της Δανίας με τη Γαλλία στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής των ομίλων του Nations League.

Ολοκληρώνεται απόψε το πρόγραμμα του πρώτου ομίλου στη League A με τα παιχνίδια Δανία – Γαλλία και Αυστρία Κροατία. Στο Πάρκεν της Κοπεγχάγης η Δανία θα διεκδικήσει απόψε την πρωτιά του ομίλου με στόχο την πρόκριση στο Final-4 του Nations League. Από την άλλη, οι Γάλλοι παίζουν για την παραμονή τους στην Α' κατηγορία (21:45 NOVASPORTS 1HD , LIVE από το SPORT24).

Την περασμένη Πέμπτη, η Δανία ηττήθηκε δίκαια με 2-1 στο Ζάγκρεμπ από την Κροατία και υποχώρησε στη δεύτερη θέση. Αυτό σημαίνει ότι ακόμη κι αν κερδίσει απόψε τους Γάλλους, θα πρέπει παράλληλα οι Κροάτες να μην κερδίσουν στη Βιέννη.

Δανία - Γαλλία: Προγνωστικά και Ανάλυση

Η Δανία έχει μαζεμένες απουσίες στην επίθεση, αφού λείπουν οι Κορνίλιους (Κοπεγχάγη), Πόουλσεν (Λειψία) και Βιντ (Βόλφσμπουργκ), παρόλα αυτά ο Κάσπερ Χιούλμαντ εξακολουθεί να έχει πολλές και ποιοτικές επιλογές μεσοεπιθετικά όπως οι Έρικσεν (Μάντσεστερ Γ.), Μάρτιν Μπρεϊθγουέιτ (Εσπανιόλ), Κάσπερ Ντόλμπεργκ (Σεβίλλη), Ράσμους Χόιλουντ (Αταλάντα), Γιέσπερ Λίντστρεμ (Αϊντραχτ Φρ.) και Μίκελ Ντάμσγκαρντ (Μπρέντφορντ).

Η Γαλλία από την πλευρά της, στο παιχνίδι που είχε τις περισσότερες απουσίες, έκανε την καλύτερή της εμφάνιση στον όμιλο και κέρδισε πειστικά με 2-0 την Αυστρία στο Σταντ ντε Φρανς, σε ένα ματς που είχε εξ αρχής τον έλεγχο και δημιούργησε πολλές φάσεις. Το σκορ άνοιξε ο συνήθης ύποπτος Κιλιάν Εμπαπέ και το έκλεισε ο Ολιβιέ Ζιρού.

Στο αποψινό ματς, ο Ντιντιέ Ντεσάμ αναμένεται να αλλάξει αρκετά πρόσωπα της ενδεκάδας. Άλλωστε, συγκριτικά με την Πέμπτη προστέθηκαν στους απόντες ο γκολκίπερ της Μιλάν Μενιάν και ο στόπερ της Μπαρτσελόνα Κουντέ, που έγινε αναγκαστική αλλαγή. Τον πρώτο θα αντικαταστήσει ο Αρεολά (Γουέστ Χαμ) και τον δεύτερο ο Σαλιμπά (Μαρσέιγ).

Από εκεί και πέρα, δεν αποκλείεται να δούμε στο αρχικό σχήμα τους Ουπαμεκανό (Μπάγερν), Παβάρ (Μπάγερν), Γκεντουζί (Μαρσέιγ) και Ενκουνκού (Λειψία) αντί των Βαράν (Μάντσεστερ Γ.), Κλάους (Μαρσέιγ), Τσουαμενί (Ρεάλ), Φοφανά (Μονακό) και Ζιρού (Μίλαν).

Σταθερή αξία ασφαλώς στην ενδεκάδα των Γάλλων είναι ο Κιλιάν Εμπαπέ, ο οποίος με το γκολ που πέτυχε την Πέμπτη έφτασε τα 28 και έπιασε στη 10η θέση των κορυφαίων σκόρερ της εθνικής Γαλλίας, τον Γιούρι Τζορκαέφ. Με τον καταιγιστικό ρυθμό που σκοράρει ο σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν είναι δεδομένο πως θα κάποια στιγμή θα βρεθεί στην κορυφή της λίστας, εκεί όπου φιγουράρει ο Τιερί Ανρί με 51 γκολ σε 123 συμμετοχές.

Το πιθανότερο είναι πως μέσα στο 2022 θα ξεπεράσει τον Ζινεντίν Ζιντάν, που με 31 τέρματα είναι στην έβδομη θέση, πάνω από τους Φοντέν και Παπέν, που έχουν από 30 γκολ.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Το να σκοράρει ο Εμπαπέ και κόντρα στη Δανία προσφέρεται στο 2.75, απόδοση ασφαλώς ελκυστική για τον κορυφαίο και πιο φορμαρισμένο Γάλλο παίκτη. Μην ξεχνάμε άλλωστε, ότι ο 23χρονος άσος μετράει φέτος ήδη επτά γκολ σε επτά παιχνίδια στη Ligue 1 και τρία τέρματα στις πρώτες δύο αγωνιστικές του Champions League.

Για όποιον θέλει να ρισκάρει λίγο παραπάνω, μπορεί να ζητήσει παράλληλα και το Goal/Goal για χτίσει απόδοση τετραπλασιασμού. Υπενθυμίζεται, ότι η Δανία είχε κερδίσει με 2-1 στο Παρίσι τη Γαλλία, τον περασμένο Ιούνιο, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι στα τελευταία 19 παιχνίδια της, έμεινε άσφαιρη μόνο δύο φορές.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Δανία – Γαλλία: Εμπαπέ Anytime (απόδοση 2.75), 21:45
  • Δανία - Γαλλία: Goal/Goal & Εμπαπέ Anytime (απόδοση 4.00), 21:45
TAGS BIG GAMES BET ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ