BET CORNER

Προγνωστικά στοιχήματος: Με το 2.32 του Άλβαρες στο Ρίβερ Πλέιτ - Μπόκα Τζούνιορς

Ο Χούλιαν Άλβαρες πανηγυρίζει γκολ της Ρίβερ Πλέιτ κόντρα στην Μπόκα Τζούνιορς
Ο Χούλιαν Άλβαρες © 2022 NATACHA PISARENKO, FILE/ASSOCIATED PRESS

Τρία βραδινά πονταρίσματα από το MLS και και το Superclasico στην Αργεντινή με αποδόσεις από 1.80 έως 2.32.

(22:30) Όστιν - Σιατλ: Επιστρέφει στο Τέξας το Όστιν. Την προηγούμενη εβδομάδα τα βρήκε σκούρα κόντρα στο έμπειρο Πόρτλαντ. Παρουσίασε θετική εικόνα δεδομένα, αλλά έχασε στις λεπτομέρειες το ματς με 1-0 από τους Τίμπερς που εντός έδρας είναι εξάλλου πολύ δυνατοί. Το Όστιν ποντάρει πολλά στην έδρα του και φέτος, εξάλλου έχει ένθερμο κοινό που φτιάχνει όμορφη εικόνα. Κόντρα σε Σινσινάτι και Ίντερ Μαϊάμι παρουσιάστηκε κυριαρχικό στα δύο πρώτα εντός έδρας ματς της σεζόν και τους έριξε πεντάρες, 5-0 και 5-1 αντίστοιχα. Βέβαια πρόκειται για αντιπάλους που φέτος περιμένουμε να τα βρουν σκούρα, το σκορ όμως δεν είναι αδιάφορο όπως και να έχει.

Το Σιατλ είναι από τις έμπειρες ομάδες της λίγκας, θα αποτελέσει τεράστια έκπληξη να μείνει εκτός playoffs. Μετά από τρία ματς μετράει μια νίκη και δύο ήττες, αλλά είναι νωρίς ακόμα και οι Σάουντερς έχουν ρίξει το βάρος στο CONCACAF Champions League, που στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσουν τη Νιου Γιορκ Σίτι μετά από μεσοβδόμαδη πρόκριση κόντρα στη Λεόν και το 1-1 στο Μεξικό, αφού στο πρώτο ματς είχαν επικρατήσει 3-0. Κουρασμένο το Σιατλ και με αλλαγές λογικά απόψε, το Όστιν έχει καλή έδρα και παίζει επιθετικά. Στο 2.10 ο άσος στη Stoiximan.

(00:00) Ρίβερ Πλέιτ - Μπόκα Τζούνιορς: Superclasico, η σπουδαιότερη μονομαχία στο αργεντίνικο ποδόσφαιρο, η οποία πάντως θα χάσει λίγο από το χρώμα της λόγω της απαγόρευσης φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας. Ζόρικη έδρα το Μονουμεντάλ. Αμφότερες ξεκίνησαν κάπως στραβά το Copa de la Liga, αλλά ρολάρουν πλέον. Είναι αδιανόητο να μείνει και οι δύο εκτός playoffs, το γεγονός πως δεν υπάρχει τόσο μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον λόγω της φύσης της διοργάνωσης ίσως μας χαρίσει μια μονομαχία χωρίς σκοπιμότητες και με γκολ και θέαμα.

Βέβαια από εκεί και πέρα υπάρχουν και οι κάρτες, το όριο είναι στις 8,5, είναι πολύ οριακό, αν και τα μεταξύ τους ματς συνήθως έχουν νεύρα και εντάσεις. Πάντως στην τελευταία τους συνάντηση είδαμε μόλις τρεις κίτρινες και μια αποβολή (Ρόχο για την Μπόκα σε διάστημα ενός λεπτού), πάλι το Μονουμεντάλ. Το ματς του Οκτωβρίου έληξε 2-1.

Η Ρίβερ έχει ηθικό και ανεβαίνει παιχνίδι με παιχνίδι και απέκτησε σημαντική ψυχολογία μετά από την τεσσάρα που έριξε στη Χιμνάσια εντός έδρας (4-0). Στο προηγούμενο μεγάλο ντέρμπι, σ’ αυτό με τη Ράσινγκ στα τέλη Φεβρουαρίου, πάλι εντός έδρας για ένα ημίχρονο ήταν κυριαρχική και εντυπωσιακή, αλλά το σύνολο του Γκαγιάρδο πιάστηκε στον ύπνο στη συνέχεια και το ματς έληξε 2-2.

Η Μπόκα δείχνει και αυτή στα καλά της, ένα κλικ χειρότερη πάντως, αλλά στα ντέρμπι αλλάζει πρόσωπο. Προέρχεται από μεγάλο διπλό στην έδρα της Εστουδιάντες, από τις δύσκολες έδρες της κατηγορίας, με 1-0 και πάει με ψυχολογία στο Superclasico. Ο Γκαγιάρδο δεν έκρυψε τα χαρτιά του και έκανε γνωστή την ενδεκάδα για το ματς, θα πάει με 4-2-3-1 και τον παικταρά Άλβαρες στην κορυφή, όχι πως θα πήγαινε με κάποιον άλλο βέβαια στην αιχμή του δόρατος. Η Μπόκα από την άλλη θα πάει με Σεμπάστιαν Βίγια και Μπενεντέτο στην κορυφή, αφού ο δεύτερος είναι έτοιμος, ενώ στα χαφ λογικά θα αφήσει εκτός τον πιτσιρικά Άαρον Μολίνας επιστρατεύοντας τον πιο έμπειρο Όσκαρ Ρομέρο.

Ο Μπατάλια είναι συνεχώς υπό πίεση, κέρδισε χρόνο μετά από το διπλό κόντρα στην Εστουδιάντες, αλλά ήταν και τυχερή η Μπόκα. Η Ρίβερ δημιουργεί πιο εύκολα φάσεις από την άλλη πλευρά. Είναι ένα κλικ καλύτερη και έχει πιο ικανό τεχνικό. Ο άσος πιέζεται και στο 1.90 που γυροφέρνει δεν μας ενθουσιάζει. Από την άλλη αξίζει να πάμε σ’ έναν σκόρερ. Ο λόγος για τον Χούλιαν Άλβαρες της Ρίβερ, είναι ό,τι καλύτερο έχει το αργεντίνικο ποδόσφαιρο στις νεαρές ηλικίες, είναι ο επόμενος μεγάλος ηγέτης, τεράστιο ταλέντο που μπορεί να σκοράρει με ποικίλους τρόπους. Έχει κλείσει στη Μάντσεστερ Σίτι και μέχρι το καλοκαίρι που θα φύγει έχει αποδείξει πως θέλει να τα δίνει όλα σε κάθε ματς. Στο 2.32 στη Stoiximan το ενδεχόμενο να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή στην αναμέτρηση.

(04:00) Λος Άντζελες - Βανκούβερ: Ενδιαφέρον σταύρωμα στην Καλιφόρνια με φαβορί. Το Λος Άντζελες έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη, σαφώς πιο ποιοτική ομάδα και στην Καλιφόρνια είναι πιο αξιόπιστο. Το Βανκούβερ είναι ανταγωνιστικό αλλά και στο ψάξιμο παράλληλα. Οι Γουάιτκαπς έχουν πολλή δουλειά μπροστά τους και έχουν ξεκινήσει στραβά με 2 ήττες και 1 ισοπαλία. Αμφότερες οι ήττες ήταν στον δρόμο από Κολόμπους (4-0) και Χιούστον (2-1). Το Λος Άντζελες δεν εντυπωσίασε κόντρα στην Ίντερ Μαϊάμι την προηγούμενη εβδομάδα, έπαιξε τόσο όσο, αλλά και πάλι πήρε τη νίκη με 2-0, ενώ είχε προηγηθεί το 1-1 εντός έδρας κόντρα στο αξιόμαχο Πόρτλαντ.

Το Λος Άντζελες κάνει πιο εύκολα φάσεις, παίζει πιο κυριαρχικά και επιθετικά. Το Βανκούβερ στον δρόμο παραδοσιακά δυσκολεύεται, ενώ σε 5 συναντήσεις δεν έχει κερδίσει ποτέ στην Καλιφόρνια. Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως το Λος Άντζελες σκοράρει εδώ και 27 σερί εντός έδρας ματς. Αδιάφορες οι τιμές στον άσο, φυσιολογικό το 1.80 της Stoiximan για να σκοράρει ο σταρ των γηπεδούχων Κάρλος Βέλα. Ο Μεξικανός ξεκίνησε τη σεζόν με χατ τρικ, αλλά στα δύο επόμενα δεν σκόραρε, αν και στις δύο περιπτώσεις βγήκε αλλαγή.

* Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS BET CORNER STOIXIMAN BET STOIXIMAN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ