ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Με το 2.00 στο φρούριό της η Σάντος για την πρόκριση

Ο Ρουάν της Σάντος πανηγυρίζει γκολ κόντρα στην Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα στο Copa Sudamericana στο Κίτο
Ο Ρουάν της Σάντος πανηγυρίζει γκολ κόντρα στην Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα στο Copa Sudamericana © 2022 DOLORES OCHOA/ASSOCIATED PRESS

Η Σάντος καλείται να τα δώσει όλα στο εντός έδρας ματς με την Μπάνφιλντ για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Copa Sudamericana. Ποντάρισμα στο 2.00.

Για την τελευταία αγωνιστική του Copa Sudamericana η Σάντος φιλοξενεί την Μπάνφιλντ (01:15 LIVE από το SPORT24) σ’ ένα do or die παιχνίδι για τον τρίτο όμιλο της διοργάνωσης. Θυμίζουμε στους 16 της δεύτερης τη τάξει διασυλλογικής διοργάνωσης της Λατινικής Αμερικής προκρίνεται μόνο ο πρώτος από τον κάθε όμιλο, αφού οι υπόλοιποι οκτώ θα προέλθουν από το Copa Libertadores (θα πάρουν το εισιτήριο οι τρίτοι από τον καθένα από τους οκτώ ομίλους).

Τα πράγματα για τη Σάντος είναι απλά. Κερδίζει και προκρίνεται στην επόμενη φάση, σε οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα μπλέκει, αφού την ίδια ώρα η Ουνιόν Λα Καλέρα θα φιλοξενεί την Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα που είναι αδιάφορη. Σε περίπτωση ισοπαλίας θέλει να μην κερδίσουν οι Χιλιανοί ή να κερδίσουν με διαφορά ενός τέρματος.

Η Μπάνφιλντ είναι αδιάφορη και έχει παρατήσει εδώ και καιρό το Sudamericana. Σκέφτεταιτην έναρξη του πρωταθλήματος και έχει στραφεί στον σχεδιασμό. Η Σάντος ειδικά στην αρχή ως αγγαρεία το Sudamericana, έπαιξε με αλλαγές, αλλά όσο έμπαινε σε ρυθμούς Brasileirao και ανέβαινε έπαιρνε αποτελέσματα και στο Sudamericana. Ο άσος καταγράφει ανοδική πορεία και από το 1.20 και κάτι ψιλά, γυροφέρνει στο 1.50. Η Σάντος βρίσκεται σε θετικό μομέντουμ, βρίσκεται στην εξάδα στο Brasileirao, στους 16 του Copa do Brasil και δεν έχει σκοπό να διαταράξει το το κλίμα. Η ομάδα του Μπούστος επιστρέφει στο Βίλα Μπελμίρο, καθώς στο 0-0 με τη Σεαρά έπαιξε στο Μπαρουερί. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως στο Βίλα Μπελμίρο δεν έχει χάσει μετρώντας επτά νίκες στη σειρά.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Σάντος έχει ανάγκη για τη νίκη, εντός έδρας είναι αξιόπιστη, βελτιώνεται και κοντράρεται με μια ομάδα που είναι αδιάφορη και έχει άλλες έννοιες. Το σετ τιμών κλίνει δίκαια προς τα αριστερά, οι τιμές δεν θέλγουν, μπορεί όμως ο άσος να συνδυαστεί με το over 1,5 και ανεβάζει στο 2.00 και το επιβεβαιώνει σε μεγάλο βαθμό στο γήπεδό της η Σάντος. Δεν θα πάει για το σβηστό 1-0 για να επωμιστεί παραπάνω άγχος. Είναι στα μέτρα της το ματς.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σάντος - Μπάνφιλντ: 1 & over 1,5 (απόδοση 2.00), 01:15
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ