BIG GAMES BET

Προγνωστικά Στοιχήματος: Με το 1.87 στην προσπάθεια της Ελλάδας για το χρυσό

Προγνωστικά Στοιχήματος: Με το 1.87 στην προσπάθεια της Ελλάδας για το χρυσό
INTIME SPORTS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τον τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στο πόλο γυναικών ανάμεσα στην Ισπανία και την Ελλάδα.

Η εθνική ομάδα πόλο των γυναικών θα διεκδικήσει απόψε στο Σπλιτ το χρυσό μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, κόντρα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης Ισπανία.

Ισπανία - Ελλάδα: Προγνωστικά και Ανάλυση

Η Ελλάδα θα παίξει για τέταρτη φορά στην ιστορία της σε τελικό ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Στις τρεις προηγούμενες, το 2010, το 2012 και το 2018, δεν κατάφερε να κερδίσει και πήρε το ασημένιο μετάλλιο. Οι παίκτες πάντως της Αλεξίας Καμμένου δηλώνουν αποφασισμένες φέτος να ανεβάσουν την Ελλάδα για πρώτη φορά στην κορυφή της Ευρώπης.

Η Ισπανία βέβαια είναι από τις παγκόσμιες υπερδυνάμεις του πόλο. Σε ευρωπαϊκό επίπεδο έχει τέσσερα μετάλλια (δύο χρυσά, ένα ασημένιο, ένα χάλκινο) και υπερασπίζεται τον τίτλο που κατέκτησε το 2020 στην Ουγγαρία.

Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν ξανά τον Ιούνιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, που διεξήχθη στη Βουδαπέστη και αναδείχθηκαν ισόπαλες 10-10. Σε εκείνο το τουρνουά, τόσο η Ελλάδα όσο και η Ισπανία αποκλείστηκαν στα προημιτελικά, από την Ολλανδία και τις ΗΠΑ αντίστοιχα.

Το συγκρότημα της Αλεξίας Καμμένου έφτασε ως τον τελικό στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα με ρεκόρ 6-1 και μοναδική ήττα από τον κακό μας δαίμονα την Ολλανδία, στον όμιλο. Στα ημιτελικά, η Ελλάδα απέκλεισε την Ιταλία με 12-9, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση αμυντικά κι έχοντας σε μεγάλη μέρα την Ειρήνη Νίνου, που σημείωσε που σημείωσε τρία γκολ.

Σπουδαία αμυντικά εμφάνιση έκανε και η Ισπανία για να περάσει την πανίσχυρη Ολλανδία του Ευάγγελου Δουσέση στα ημιτελικά με 10-7. Η "φούρια ρόχα" έφτασε κι αυτή στον τελικό με ρεκόρ 6-1, έχοντας ως μοναδική ήττα αυτή από την Ιταλία στον όμιλο με 12-9.

Οι μπουκ δίνουν καθαρό φαβορί για το χρυσό την Ισπανία στο 1.35, ωστόσο η διαφορά των δύο ομάδων δεν είναι τόσο μεγάλη. Η Ελλάδα έχει στις τάξεις της παίκτριες παγκόσμιου επιπέδου και όπως απέδειξε και στο πρόσφατο παγκόσμιο πρωτάθλημα μπορεί να κοντράρει στα ίσα τις Ισπανίδες. Περιμένοντας λοιπόν έναν κλειστό τελικό, μπορούμε να στηρίξουμε την Ελλάδα με +2,5 γκολ χάντικαπ υπέρ της σε απόδοση 1.87.

Σε ατομικό επίπεδο, οι αποδόσεις είναι εξαιρετικά διαβασμένες για της αθλήτριες μας. Για παράδειγμα η φορμαρισμένη Ειρήνη Νίνου, που "εκτέλεσε" την Ιταλία, προσφέρεται μόλις στο 1.50 για να βάλει τουλάχιστον ένα τέρμα.

Υψηλή είναι η απόδοση της Μαρίας Μυριοκεφαλιτάκη, που προσφέρεται στο 2,15 για να σημειώσει έστω ένα γκολ. Η ρεθυμνιώτισσα φουνταριστή, με τα τρομερά σωματικά προσόντα, έχει σκοράρει στο φετινό ευρωπαϊκό πρωτάθλημα 16 φορές και είναι η πρώτη μας σκόρερ. Ωστόσο, στα τρία δύσκολα παιχνίδια με Ουγγαρία, Ολλανδία και Ιταλία, δεν κατάφερε να βρει δίχτυα. Ειδικά στον ημιτελικό, αγωνίστηκε μόλις οκτώ λεπτά.

Δεν πρέπει άλλωστε να ξεχνάμε ότι στη σύνθεσή μας έχουμε κι άλλη τοπ κλάσης φουνταριστή, την Έλενα Ξενάκη, η οποία είναι διαφορετικού στιλ, αφού βασίζεται κυρίως στην εξαιρετική της τεχνική. Η Ξενάκη έχει 13 γκολ στη διοργάνωση, εκ των οποίων τα πέντε κόντρα σε Ιταλία, Ολλανδία και Ουγγαρία. Στο 1.87 να σημειώσει απόψε πάνω από ένα τέρμα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ισπανία – Ελλάδα: 2 +2,5 (απόδοση 1.87), 21:30
  • Ισπανία – Ελλάδα: Ξενάκη Over 1,5 γκολ (απόδοση 1.87), 21:30
TAGS BIG GAMES BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ