BET CORNER

Προγνωστικά στοιχήματος: Με το 1.78 στην πρεμιέρα της Μαρίας Σάκκαρη

Η Μαρία Σάκκαρη στο WTA Finals κόντρα στην Ίγκα Σβιόντεκ
Η Μαρία Σάκκαρη στο WTA Finals © 2021 REFUGIO RUIZ/ASSOCIATED PRESS

Ανοίγει η αυλαία για το κυρίως ταμπλό του Αυστραλιανού Όπεν στον απόηχο της απέλασης και κατά συνέπεια της μη συμμετοχής του Νόβακ Τζόκοβιτς στο πρώτο Grand Slam της χρονιάς. Στη μάχη μπαίνει και η Μαρία Σάκκαρη. Ποντάρισμα σε τρεις επιλογές από το 1.65 έως το 1.78.

(02:00) Τατιάνα Μαρία (No287) - Μαρία Σάκκαρη (Νο8): Βατή θεωρείται η πρεμιέρα της Ελληνίδας πρωταθλήτριας στο πρώτο Grand Slam της χρονιάς. Το 1.03 για την απλή νίκη της Σάκκαρη είναι ενδεικτικό της διαφοράς που υπάρχει μεταξύ των δύο. Η Μαρία Σάκκαρη έκανε ένα ονειρεμένο Tour το 2021 και καλείται να υπερασπιστεί τους πόντους που κατέκτησε πέρσι. Έχει βελτιωθεί αισθητά η Μαρία Σάκκαρη, διαχειρίζεται καλύτερα τα mind games, ακόμα και σε αθλήτριες παγκόσμιας κλάσης, ενώ έχει βάλει πλουραλισμό στο παιχνίδι της. Ακόμα και σε σκληρή επιφάνεια δείχνει ένα κλικ καλύτερη, με πιο τεχνικά χτυπήματα. Παίρνει ρίσκα και δεν βασίζεται μόνο στα δυνατά χτυπήματά της.

Στην Αδελαΐδα πέρασε μόνο έναν γύρο που απέκλεισε τη Ζίντανσεκ (2-1 σετ), ενώ στη συνέχεια η Ρότζερς την άφησε εκτός. Η Γερμανίδα από την άλλη βρίσκεται σε συνεχή πτώση και δεν περνάει παραδοσιακά τον πρώτο γύρο του Όπεν της Μελβούρνης, μόνο δύο φορές έχει φτάσει ως τον δεύτερο γύρο, έχει career high το Νο46 της παγκόσμιας κατάταξης, αλλά οι τραυματισμοί, το γεγονός πως έβαλε σε προτεραιότητα την οικογένειά της και το παρατεταμένο ντεφορμάρισμα την άφησαν πολύ πίσω.

Μόλις μια φορά έχουν συναντηθεί οι δύο τους, το 2014 στη Μερίδα σε τουρνουά της ITF, εκεί που επικράτησε η κατά 8 χρόνια μεγαλύτερη Τατιάνα. Από τότε όμως έχουν γίνει πολλά. Δεν περιμένουμε να συναντήσει ιδιαίτερη δυσκολία η Σάκκαρη στην πρεμιέρα κόντρα στη Γερμανίδα, που στην Αδελαΐδα δεν πέρασε τα προκριματικά, καθώς τέθηκες εκτός από τη Βέγκελε. Συνήθως δεν ξεφεύγουν σε έκταση τα σκορ στους πρώτους γύρους της Σάκκαρη. Στο 1.78 το under 17,5 games στη Stoiximan.

(02:00) Αριάνε Αρτόνο (Νο189) - Αμάντα Ανισίμοβα (Νο60): Διαφορά κλάσης εδώ πέρα. Η Ανισίμοβα πέρασε δύσκολα μέσα στο 2021, ωστόσο τώρα είναι η ευκαιρία της να λάμψει, εξάλλου είναι μόλις 20 ετών και από τα ονόματα που περιμένουμε να καθιερωθούν τα επόμενα χρόνια. Η Ολλανδή αντίπαλός της έρχεται από τα προκριματικά, αλλά δεν τρομάζει με το στυλ της. Σπατάλησε πολλές δυνάμεις, αφού και στα τρία ματς των προκριματικών παραχώρησε σετ. Η Ανισίμοβα από την άλλη στο τουρνουά προετοιμασίας της Μελβούρνης το κατέκτησε, σ’ ένα τουρνουά μάλιστα που αντιμετώπισε δυνατές παίκτριες (Σάσνοβιτς, Κασάτκινα, Μπέγκου, Κιρστέα και Φαν Ούτβανκ). Είναι πολύ δυνατή και σε φόρμα η Αμερικανίδα για την 26χρονη Ολλανδή. Στο 1.65 το -5,5 games χάντικαπ στη Stoiximan. Μπορεί να πάρει με ευκολία την πρόκριση η Ανισίμοβα.

(Όχι πριν τις 06:00) Βικτόρια Αζαρένκα (Νο25) - Πάνα Ουντβάρντι (Νο95): Τα χρόνια για τη Λευκορωσίδα, κάτοχο δύο Όπεν της Μελβούρνης έχουν περάσει, δεν είναι πλέον στις αθλήτριες της πρώτης πεντάδας. Λίγο οι τραυματισμοί, λίγο το γεγονός πως έθεσε σε προτεραιότητα την οικογένειά της την άφησαν πίσω. Δεν παύει να είναι όμως μια παίκτρια που λατρεύει το κοινό της Μελβούρνης, παίζει σ’ ένα από τα αγαπημένα τουρνουά της και είναι μια δυναμική αθλήτρια με αριστοτεχνικά χτυπήματα. Στην Αδελαΐδα άφησε κάποιες θετικές εντυπώσεις κερδίζοντας τις Χον και Μπαντόσα, αλλά στα προημιτελικά αποκλείστηκε στα τρία σετ από τη Σβιότεκ. Η 23χρονη Πάνα από την Ουγγαρία κάνει το ντεμπούτο της σε κυρίως ταμπλό Grand Slam, είναι άπειρη από μεγάλα τουρνουά και δεν έχει τα όπλα για να αντιμετωπίσει την Αζαρένκα. Στο 1.72 το under 6,5 games της Ουγγαρέζας στη Stoiximan.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS BET CORNER STOIXIMAN BET STOIXIMAN ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΕΝΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ