ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Με την αύρα του Σουάρες η Νασιονάλ

Ο Λουίς Σουάρες στο "Γκραν Πάρκε Σεντράλ" με τη φανέλα της Νασιονάλ Μοντεβίδεο
Ο Λουίς Σουάρες στο "Γκραν Πάρκε Σεντράλ" με τη φανέλα της Νασιονάλ Μοντεβίδεο © 2022 MATILDE CAMPODONICO/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τον αγώνα της Νασιονάλ Μοντεβίδεο με την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε για τα προημιτελικά του Κόπα Σουνταμερικάνα. Κανονικά στην αποστολή των γηπεδούχων αναμένεται ο Λουίς Σουάρες, κατρακυλάει ο άσος.

Σε ρυθμούς Λουίς Σουάρες κινούνται όλοι στη Νασιονάλ Μοντεβίδεο. Η είδηση ότι ο "τσίνο" επέστρεψε στην ομάδα από την οποία ξεκίνησε την καριέρα του πριν από 16 ολόκληρα χρόνια, προφανώς μονοπωλεί το ενδιαφέρον στην Ουρουγουάη και όχι μόνο.

Ο Σουάρες μπορεί να είναι πλέον 35 ετών, ωστόσο παραμένει ο βασικός φορ της εθνικής Ουρουγουάης και η απόφασή του να υπογράψει πεντάμηνο συμβόλαιο με τη Νασιονάλ, πρακτικά έχει άμεση σύνδεση με το επερχόμενο Μουντιάλ στο Κατάρ.

Ο πρώην άσος των Ατλέτικο, Μπαρτσελόνα, Λίβερπουλ και Άγιαξ έκανε την πρώτη του προπόνηση με τη Νασιονάλ τη Δευτέρα και απόψε αναμένεται κανονικά στην αποστολή για τον πρώτο προημιτελικό του Κόπα Σουνταμερικάνα με την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε (03/08 01:15 Cosmote Sport 8HD, Live από το SPORT24).

Νασιονάλ - Γκοϊανιένσε: Προγνωστικά και Ανάλυση

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από την Ουρουγουάη ο Σουάρες δεν είναι έτοιμος να ξεκινήσει στη βασική ενδεκάδα, δεδομένου μάλιστα ότι έχει να αγωνιστεί σε επίσημο ματς από τον περασμένο Μάιο. Ωστόσο, δεν αποκλείεται ο Πάμπλο Ρεπέτο να του δώσει λίγο χρόνο συμμετοχής ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο.

Όπως και να έχει, η μεταγραφή του Σουάρες έχει εκτοξεύσει στα ύψη τον ενθουσιασμό στις τάξεις των οπαδών της Νασιονάλ. Περιττό να αναφέρουμε ότι έχει γίνει sold out για το αποψινό παιχνίδι και η ατμόσφαιρα στο "Γκραν Πάρκε Σεντράλ" θα είναι φαντασμαγορική.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Αναμενόμενα, η είδηση της απόκτησης του Σουάρες από τη Νασιονάλ επηρέασε και το σετ της αναμέτρησης με την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε. Ο άσος από τα αρχικά 2.20-2.25 έχει κατρακυλήσει στο 1.70-1.75 κατά μέσο όρο, ενώ σε ορισμένες εταιρίες έχει πλέον πέσει ακόμη και στο 1.65.

Η αλήθεια είναι πως ο άσος πέρα από την αύρα του Σουάρες, που σίγουρα θα βοηθήσει, δικαιολογείται και αγωνιστικά. Σημειώνεται ότι η Νασιονάλ προκρίθηκε πειστικά από τη φάση των "16" με δύο νίκες (2-0, 2-1) επί της Ουνιόν Σάντα Φε. Επίσης, μετρούσε ένα αήττητο σερί 11 αγώνων (10-1-0), πριν χάσει το Σάββατο εκτός έδρας από την Ντεπορτίβο Μαλδονάδο με 2-1 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Κλαουσούρα, πληρώνοντας ότι έμεινε με δέκα στο 18'.

Στον αντίποδα, η Γκοϊανιένσε παραπαίει με επτά ήττες στα τελευταία δέκα επίσημα παιχνίδια της. Είναι φανερό ότι δεν μπορεί να διαχειριστεί τρεις διοργανώσεις: Το πρωτάθλημα, το κύπελλο και το Σουνταμερικάνα. Ειδικά στο Μπραζιλεϊράο, βρίσκεται κάθετη πτώση με έξι διαδοχικές ήττες, η τελευταία με το βαρύ 4-1 από τη Φλαμένγκο, τα ξημερώματα της Κυριακής.

Ο άσος μπορεί να έχει χάσει πια την αξία του, διατηρεί όμως πολύ καλές πιθανότητες επαλήθευσης. Στο 1.75 η κορυφαία τιμή που μπορεί να βρεθεί πλέον. Παίζεται με το σχετικό ρίσκο και σε κόμπο με το Under 3,5 για να ξεπεράσουμε το 2.20. Σημειώνεται, ότι η Νασιονάλ έχει κάνει φέτος στις διεθνείς υποχρεώσεις της σε Σουνταμερικάνα και Λιμπερταδόρες τέσσερις νίκες, όλες με Under 3,5.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Νασιονάλ – Ατλέτικο Γκοϊανιένσε: 1 & Under 3,5 (απόδοση 2.23), 01:15
TAGS ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ