ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Με ροτέισον, αλλά παράδοση η Μπόκα Τζούνιορς για το 2.15

Ο Σεμπαστιάν Μπατάλια στον πάγκο της Μπόκα Τζούνιορς σε αναμέτρηση κόντρα στη Ντεπορτίβο Κάλι για το Copa Libertadores
Ο Σεμπαστιάν Μπατάλια στον πάγκο της Μπόκα Τζούνιορς © 2022 FERNANDO VERGARA/ASSOCIATED PRESS

Η Μπόκα Τζούνιορς εν μέσω Copa Libertadores καλείται να αντιμετωπίσει την Μπάνφιλντ για το πρωτάθλημα και τον Μπατάλια να προσανατολίζεται σε γερό ροτέισον. Ποντάρισμα στο 2.15.

Η δράση στη Liga Profesional της Αργεντινής συνεχίζεται με αμείωτο το ενδιαφέρον. Στο δεύτερο ματς της ημέρας (πρώτο το Σεντράλ Κόρδοβα - Αρχεντίνος Τζούνιορς) η Μπόκα Τζούνιορς φιλοξενεί την Μπάνφιλντ (03:30 LIVE από το SPORT24). Η ομάδα του Μπατάλια είναι τέταρτη και έχει συγκεντρώσει εννιά βαθμούς και βρίσκεται στο -4 από την πρωτοπόρο Νιούελς, βέβαια η διοργάνωση έχει πολύ δρόμο ακόμα. Την ίδια ώρα η Μπάνφιλντ είναι έβδομη με 8 βαθμούς. Στην ειδική βαθμολογία η Μπάνφιλντ βρίσκεται οριακά εντός ζώνης εισιτηρίων Copa Sudamericana. Η Μπόκα είναι τρίτη, ωστόσο λόγω της κατάκτησης του Copa de la Liga έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχής στο Copa Libertadores της επόμενης σεζόν.

Η Μπόκα εν μέσω των αγώνων με την Κορίνθιανς καλείται να κάνει το χρέος της. Ο Μπατάλια θα κάνει γερό ροτέισον, θα πάει με εναλλακτική ενδεκάδα, υπό άλλες προϋποθέσεις, ο άσος θα πλήρωνε κοντά στο 1.75, πλέον τιμάται στο 2.15. Στη Βραζιλία πήρε το 0-0 με την Τιμάο του Βίτορ Περέιρα, έφυγε από τη Βραζιλία με παράπονα από τη διαιτησία, καθώς ζήτησε και πέναλτι. Είχε πάντως και την τύχη με το μέρος της, ενώ ο γκολκίπερ της έπιασε και πέναλτι στο 44’. Ήταν δραστήρια από ένα σημείο και έπειτα, αλλά δεν κατάφερε να κάνει το κάτι παραπάνω.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Μπόκα έχει να χάσει από το 2009 στο Μπομπονέρα από την Μπάνφιλντ, μετρώντας έκτοτε 5 νίκες και 1 ισοπαλία, σ’ όλες τις νίκες δεν δέχτηκε γκολ, το Χ έληξε 1-1. Ανεξαρτήτως έδρας έχει να χάσει από τον Μάιο του 2010 από τη φιλοξενούμενη τρέχοντας ρεκόρ 7-6-0. Υπό άλλες συνθήκες και με τόσο κρίσιμο ματς μπροστά της η Μπόκα θα θυσίαζε το αποψινό ματς.

Το Copa Libertadores είναι διακαής πόθος της διοίκησης και του Μπατάλια, εκεί έχει πέσει εξ αρχής το βάρος, ωστόσο εδώ μπαίνει ένας αστερίσκος. Την προηγούμενη αγωνιστική, πάλι στο Μπομπονέρα η Μπόκα ήταν μέτρια, έχασε 2-1 από την Ουνιόν Σάντα Φε σε μια αναμέτρηση που όλα τα γκολ μπήκαν με πέναλτι. Ουδείς θέλει να πάει με προβληματισμό, χωρίς ηθικό και με τον κόσμο στα κάγκελα στη ρεβάνς του Μπουένος Άιρες με την Κορίνθιανς. Η Μπάνφιλντ δείχνει σε καλή φάση, αλλά έχει κόμπλεξ κόντρα στην Μπόκα και συγκεκριμένο ταβάνι. Στο 2.15 ο άσος.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπόκα Τζούνιορς - Μπάνφιλντ: 1 (απόδοση 2.15), 03:30
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ