TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά στοιχήματος: Με παράδοση και βασικούς η Παλμέιρας

Ο Αμπέλ Φερέιρα στον πάγκο της Παλμέιρας σε αναμέτρηση για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων κόντρα στην Τσέλσι
Ο Αμπέλ Φερέιρα στον πάγκο της Παλμέιρας © 2022 HASSAN AMMAR/ASSOCIATED PRESS

Η πρωτοπόρος Παλμέιρας κοντράρεται με την Μπραγκαντίνο για την 25η αγωνιστική του Brasileirao, κόντρα σε μια ομάδα που διατηρεί θετική παράδοση.

Η Παλμέιρας πριν το κρίσιμο ματς με την Ατλέτικο Παραναένσε για το Copa Libertadores καλείται να επιστρέψει στον δρόμο των επιτυχιών στο Brasileirao κόντρα στην Μπραγκαντίνο (01:00 LIVE από το SPORT24).

Συνεχίζεται η δράση στο Brasileirao με την 25η αγωνιστική να παίρνει σειρά. Η Μπραγκαντίνο φιλοξενεί στο Μπραγκάντσα την Παλμέιρας σ’ ένα ματς που μόνο εύκολο δεν είναι. Προσπαθεί να διατηρηθεί στο κόλπο των θέσεων του Copa Sudamericana. Δεν θυμίζει την περσινή καλή ομάδα, αλλά έχει ακόμα την κλάση έστω να πετύχει αυτό τον στόχο. Παρόλα αυτά μετράει μόλις μια νίκη στα πέντε τελευταία ματς και αυτή ήταν κόντρα στη Ζουβεντούδε που είναι ουραγός και ήταν με 1-0 μάλιστα.

Η Παλμέιρας βλέπει σιγά σιγά τη Φλαμένγκο να την πιέζει με την απόσταση να έχει πάει στους επτά βαθμούς. Μπορεί το τρίτο σερί Copa Libertadores να είναι τεράστιο επίτευγμα για τον Αμπέλ Φερέιρα και τη Βερντάο και εκεί να στοχεύει, ωστόσο το πρωτάθλημα φέτος αποτελεί και κάτι σαν εμμονή για τον Πορτογάλο τεχνικό, αφού θέλει να χτίσει μια ηγεμονία εντός και εκτός συνόρων. Χωρίς νίκη για τρίτο σερί ματς έμεινε η Παλμέιρας, αφού μετά τα δύο σερί 1-1 κόντρα σε Φλαμένγκο και Φλουμινένσε για το πρωτάθλημα ακολούθησε η ήττα με 1-0 από την Ατλέτικο Παραναένσε για τα ημιτελικά του Copa Libertadores. Η ρεβάνς μεσοβδόμαδα εντός έδρας.

Ο Φερέιρα πάντως δεν δείχνει να σκέφτεται ακόμα το ματς αυτό, προέχει το αποψινό και για αυτό θα πάει με καλή ενδεκάδα. Είναι ματς που πρέπει να χτυπήσει, καθώς άλλη μια απώλεια θα ζορίσει την κατάσταση στη Serie A και θα την πιέσει στη μάχη του τίτλου.

Προγνωστικά στοιχήματος

Ανώτερη ομάδα η Παλμέιρας, δεν ενθουσιάζει φέτος η Μπραγκαντίνο. Η Βερντάο θα πάει με καλή ενδεκάδα και θετική παράδοση στο ματς, Την τελευταία διετία έχει κερδίσει τρεις φορές σε πέντε φορές, ενώ ένα ματς έληξε ισόπαλο. Εάν πάμε ακόμα πιο πίσω μάλιστα από το 2008 και έπειτα η Μπραγκαντίνο ως γηπεδούχος μετράει ρεκόρ 1-1-8. Μικρή πτώση στο διπλό, ωστόσο στο 2.28 που κυκλοφορεί τούτη τη στιγμή μπορεί να παιχτεί.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπραγκαντίνο - Παλμέιρας: 2 (απόδοση 2.28), 01:00
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ