ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

​Προγνωστικά στοιχήματος: Με παράδοση και ποιότητα η Μπόκα για το 2.02

Ο Μάρκος Ρόχο πανηγυρίζει κόντρα στη Ρίβερ Πλέιτ στη Λα Πλάτα  μετά από ματς Κυπέλλου
Ο Μάρκος Ρόχο © 2022 AGUSTIN MARCARIAN/POOL VIA ASSOCIATED PRESS

Η Μπόκα Τζούνιορς θέλει το 2/2 στη Liga Profesional και αυτή τη φορά τίθεται αντιμέτωπη με τη σκληροτράχηλη Σεντράλ Κόρδοβα. Ποντάρισμα στο 2.02.

Η Μπόκα Τζούνιορς μετά από την κατάκτηση του Copa de la Liga έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο Copa Libertadores της επόμενης σεζόν. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως στο πρωτάθλημα που μόλις τώρα ξεκίνησε θα είναι αδιάφορη.

Ίσα ίσα που από τη στιγμή που το κλίμα γύρισε και ο Μπατάλια ξεπέρασε τη μίνι-κρίση μένοντας στην ομάδα, αφού δεν ήταν λίγες οι στιγμές που κινδύνευσε με απόλυση. Κάποιες καλές εμφανίσεις, το Copa de la Liga και το γεγονός πως συνεχίζει στο Copa Libertadores, το οποίο είναι και ο μεγάλος στόχος έχουν βελτιώσει την κατάσταση. Η Μπόκα είναι στα καλά της, κέρδισε στην πρεμιέρα την Άρσεναλ Σαραντί 2-1 με σχετική ευκολία και δημιουργώντας φάσεις για περισσότερα γκολ. Μεσοβδόμαδα έδωσε ματς Κυπέλλου και ξεπέρασε το εμπόδιο της αδύναμης Φέρο ε 1-0.

Η Σεντράλ Κόρδοβα ξεκίνησε με ισοπαλία στη διοργάνωση και απέδειξε ξανά πόσο ζόρικη και σκληροτράχηλη ομάδα είναι. Τυχερή ισοπαλία κόντρα στην Μπαράκας (1-1), πίσω στο σκορ με πέναλτι στο 13’, πίεσε κάπως μετά την ανάπαυλα, ισοφάρισε στο 77’ αλλά από εκεί και πέρα δεν ρίσκαρε για το τρίποντο, συμβιβάστηκε με την ισοπαλία.

Προγνωστικά στοιχήματος

Ακολουθεί μεσοβδόμαδη αγωνιστική και ο Μπατάλια θα προσπαθήσει να κάνει ροτέισον απόψε (02:30 LIVE από το SPORT24 ), αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν είναι το φαβορί η Μπόκα. Είναι ανώτερη ομάδα, άλλη κλάση, έχει φόρμα αυτή την περίοδο και έχει ξεπεράσει την κρίση. Μετράει τέσσερις νίκες στη σειρά, ενώ κόντρα στη Σεντράλ Κόρδοβα διατηρεί θετική παράδοση, πριν δύο μήνες την κέρδισε εκτός 2-1, πέρσι την είχε σκορπίσει με 8-1 εντός, ενώ πρόπερσι με 4-0 εκτός. Σε αποδόσεις διπλασιασμού το διπλό έχει αξία.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σεντράλ Κόρδοβα - Μπόκα Τζούνιορς: 2 (απόδοση 2.02), 02:30
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ