ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Με φόρα από το "Καραϊσκάκης" ο Γκρέγκοριτς

Ο Μίκαελ Γκρέγκοριτς πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε στην αναμέτρηση της Φράιμπουργκ με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη για τους ομίλους του Europa League
Ο Μίκαελ Γκρέγκοριτς πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε στην αναμέτρηση της Φράιμπουργκ με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη για τους ομίλους του Europa League © 2022 THANASSIS STAVRAKIS / AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τον αγώνα της Χοφενχάιμ με τη Φράιμπουργκ για την Bundesliga

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ματς της 7ης αγωνιστικής στην Bundesliga είναι αυτό ανάμεσα στη Χοφενχάιμ και τη Φράιμπουργκ (20:30 Novasports Start, Live από το SPORT24). Πρόκειται για δύο ομάδες που έχουν ξεκινήσει εξαιρετικά τη σεζόν και έχουν πολύ υψηλές βλέψεις.

Χοφενχάιμ - Φράιμπουργκ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Η Φράιμπουργκ σε εννιά επίσημα ματς φέτος έχει ήδη σημειώσει επτά νίκες. Τελευταία το 3-0 επί του Ολυμπιακού στο "Καραϊσκάκης" για το Europa League. Η ομάδα του Κρίστιαν Στράιχ κυριάρχησε την Πέμπτη στο Φάληρο κι έκανε το 2/2 στον ευρωπαϊκό όμιλο, βάζοντας πλώρη για την πρωτιά του γκρουπ.

Από την άλλη, η Χοφενχάιμ δεν έχει ευρωπαϊκές υποχρεώσεις φέτος και αυτό είναι το μεγάλο της πλεονέκτημα, αφού θα επικεντρωθεί αποκλειστικά στο πρωτάθλημα, με στόχο μία θέση στην πρώτη εξάδα.

Το σύνολο του Αντρέ Μπραιτενράιτερ μετά την ήττα της πρεμιέρας από την Γκλάντμπαχ, σε ένα ματς που έπαιξε με δέκα παίκτες από το 19', μάζεψε 12 βαθμούς σε πέντε αγώνες, έχοντας το απόλυτο εντός έδρας με 3/3 νίκες, απέναντι πάντως σε βατούς αντιπάλους (Μπόχουμ, Αουγκσμπουργκ, Μάιντς).

Το απόλυτο όμως έχει και η Φράιμπουργκ εκτός έδρας, αφού πέρα από τη νίκη επί του Ολυμπιακού, έχει επίσης βγάλει διπλά σε Αουγκσμπουργκ, Στουτγάρδη και Λεβερκούζεν με συνολικά γκολ 11-2!

Εξάλλου, το σύνολο του Στράιχ διατηρεί εξαιρετική παράδοση κόντρα στη Χοφενχάιμ. Σκοράρει εναντίον της τουλάχιστον ένα γκολ 18 σερί αγώνες και ειδικά στις τελευταίες τρεις επισκέψεις στο Ζινσχάιμ έχει βγάλει ισάριθμα διπλά (0-3, 1-3, 3-4).

Οι μπουκ δίνουν φαβορί τον άσο στο 2.25, ωστόσο το σετ θα μπορούσε να ήταν και πιο κλειστό δεδομένου ότι η Φράιμπουργκ πραγματοποιεί φέτος το καλύτερο ξεκίνημα της ιστορίας της. Το αρνητικό για τον Στράιχ είναι ότι τραυματίστηκε την Πέμπτη ο ταχύτατος εξτρέμ Ντόαν και λογικά θα προστατευτεί απόψε. Αυτός είναι δεύτερος τραυματισμός βασικού παίκτη μετά από εκείνον του μεσοεπιθετικού Σάλαϊ.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Γερμανία Προγνωστικά

Βέβαια, η Φράιμπουργκ είναι καλά δουλεμένη και δεμένη ομάδα, επομένως μπορεί να ξεπερνάει τέτοιου είδους αναποδιές. Άλλωστε, μεσοεπιθετικά ο Στράιχ έχει πολλές επιλογές, όπως ο Γκρίφο, ο Κίερεχ και ο Γέονγκ (οι πρώτοι δύο είχαν ασίστ με τον Ολυμπιακό).

Το βασικό πάντως επιθετικό όπλο της Φράιμπουργκ φέτος είναι ο Μίχαελ Γκρέγκοριτς. Ο Αυστριακός φορ έφτασε ήδη τα πέντε γκολ. Τρία στο πρωτάθλημα και δύο στο Europa League, αυτά που πέτυχε απέναντι στους πρωταθλητές Ελλάδος. Έρχεται λοιπόν με φόρα από το “Καραϊσκάκης” και λογικά θα απειλήσει και την άμυνα της Χοφενχάιμ.

Υπενθυμίζεται, ότι είχε σκοράρει και πέρυσι στο Ζινσχάιμ, φορώντας τότε τη φανέλα της Αουγκσμπουργκ. Επίσης, πρέπει να σημειωθεί ότι τα τέσσερα από τα πέντε φετινά γκολ του Γκρέγκοριτς, έχουν έρθει σε εκτός έδρας αγώνες. Στο 3.75 να σημειώσει τουλάχιστον ένα τέρμα και κόντρα στη Χοφενχάιμ ο θηριώδης στράικερ της Φράιμπουργκ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Χοφενχάιμ – Φράιμπουργκ: Γκρέγκοριτς Anytime (απόδοση 3.75), 20:30
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ