ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

​Προγνωστικά στοιχήματος: Με επιστροφές και επιθετικές διαθέσεις η Φλαμένγκο

Ο Πέδρο της Φλαμένγκο πανηγυρίζει γκολ στο Copa Libertadores κόντρα στη Σπόρτινγκ Κριστάλ
Ο Πέδρο της Φλαμένγκο © 2022 BRUNA PRADO/ASSOCIATED PRESS

Η Φλαμένγκο φιλοξενεί στο Μαρακανά την Μπραγκαντίνο για την 29η αγωνιστική του Brasileirao με μόνο στόχο τη νίκη και την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα. Έχει λογική το ποντάρισμα στο 2.30.

Φουλ δράση στο Brasileirao στο αποψινό πρόγραμμα και μια από τις αναμετρήσεις που έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και σηκώνουν κουβέντα για ποντάρισμα είναι αυτή στο Μαρακανά ανάμεσα στη Φλαμένγκο και την Μπραγκαντίνο (01:00 LIVE από το SPORT24 ). Από δύο σερί ήττες σε ματς ροντέο προέρχεται η Φλαμένγκο που δεν έχει κάνει από τις καλύτερες σεζόν της την τελευταία πενταετία. Η έλευση του Σόουζα στην αρχή του Brasileirao την πήγε πίσω, αφού δεν μπόρεσε να κερδίσει παίκτες και φιλάθλους. Με τον Ντοριβάλ Ζούνιορ η κατάσταση είναι καλύτερη, ο τίτλος έχει χαθεί αφού η Παλμέιρας φέτος δεν… παίζεται και είχε εξ αρχής πρωταρχικό στόχο το Brasileirao. Δεν μπορεί κανείς να του ρίξει την ευθύνη για κάτι. Ίσα ίσα που προσπάθησε να μαζέψει τα ασυμμάζευτα. Κόντρα στην Μπραγκαντίνο επιθετικά έπιασε καλή απόδοση η Φλα, ωστόσο αμυντικά δεν στάθηκε στο ύψος της, ενώ είχε και πολλές απουσίες να διαχειριστεί και έχασε 3-2.

Τα εκτός έδρας ματς στην Μπραγκαντίνο δεν της πάνε, το παλεύει βέβαια, κυνηγάει μια θέση στο Copa Sudamericana της επόμενης σεζόν, αλλά στον δρόμο δεν ρισκάρει εύκολα και δίνει χώρους και την μπάλα στον αντίπαλο. Μετράει τέσσερις ισοπαλίες στη σειρά και οι τρεις ήταν με Goal/Goal, στο τελευταίο χρονικά ματς πήγε στο Πορτο Αλέγκρε με σκοπό να μην παίξει ποδόσφαιρο και να πάρει ό,τι καλύτερο γίνεται κόντρα στην Ιντερνασιονάλ, είχε κάποιες καλές στιγμές, αλλά σε γενικές γραμμές συμβιβάστηκε με την ισοπαλία και το 0-0 έμεινε ως το τέλος.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Φλαμένγκο απόψε έχει σημαντικές επιστροφές, αφού ο Ντοριβάλ μπορεί να υπολογίζει ξανά στους Ριμπέιρο, Αρασκαέτα, Αρτούρο Βιδάλ και Πέδρο. Παίκτες που αποτελούν βαρόμετρο στο δημιουργικό σκέλος, ενώ ο πολύπειρος τεχνικός έχει προαναγγείλει ότι θα πάει με επιθετικές διαθέσεις απόψε η ομάδα του. Τα τέσσερα ματς στο πρωτάθλημα χωρίς νίκη είναι πολλά, όλα μάλιστα συνδυάστηκαν με Goal/Goal. Έχει μια καλή ευκαιρία να κερδίσει σήμερα η Φλα και να τη συνδυάσει τη νίκη με πολλά γκολ. Μπορεί να βοηθήσει και η ποιότητα της Μπραγκαντίνο. Στο 2.30 το combo 1 & over 2,5.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Φλαμένγκο - Μπραγκαντίνο: 1 & over 2,5 (απόδοση 2.30), 01:00
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ