ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Με ένα Goal/Goal κι έναν άσο, λατίν δυάδα στο 4.56

Ο Χερμάν Κάνον κόντρα στον Φελίπε Λουίς σε ντέρμπι Φλουμινένσε - Φλαμένγκο για το πολιτειακό πρωτάθλημα του Ρίο
Ο Χερμάν Κάνον κόντρα στον Φελίπε Λουίς σε ντέρμπι Φλουμινένσε - Φλαμένγκο © 2022 BRUNA PRADO/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τους αγώνες της Σάντος με τη Φλουμίνενσε και της Κολόν με την Ιντεπεντιέντε για το πρωτάθλημα της Βραζιλίας και της Αργεντινής αντίστοιχα.

Δύο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις μας έρχονται από τα πρωταθλήματα της Λατινικής Αμερικής, τα ξημερώματα. Στη Serie A της Βραζιλίας, η Σάντος υποδέχεται τη φορμαρισμένη Φλουμινένσε σε ένα παιχνίδι, που το διπλό από τα αρχικά 2.65-2.70 έχει πιεστεί αισθητά και παίζει γύρω στο 2.40 στις περισσότερες εταιρίες (02/08 02:00, Live από το SPORT24).

Η Φλουμινένσε είναι η πιο "καυτή" ομάδα αυτή τη στιγμή στο Μπραζιλεϊράο, καθώς είναι αήττητη οκτώ σερί αγωνιστικές, μετρώντας έξι νίκες και δύο ισοπαλίες αυτό το διάστημα.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Το παιχνίδι πάντως στο Σάο Πάουλο είναι αρκετά επικίνδυνο για τη Φλου. Αφενός διότι την Τετάρτη είχε εκτός έδρας παιχνίδι στη Φορταλέζα (την κέρδισε με 1-0) για το κύπελλο, αφετέρου γιατί στη συγκεκριμένη έδρα έχει να κερδίσει από το 2014.

Επίσης, θα πρέπει να συνυπολογίσουμε ότι η Σάντος έχει απόψε το εντός έδρας ντεμπούτο του τεχνικού Λίσκα. Ο 49χρονος Βραζιλιάνος προπονητής ξεκίνησε την προηγούμενη εβδομάδα τη θητεία του στον πάγκο της Σάντος με το θετικό 0-0 κόντρα στη Φορταλέζα και απόψε θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τη δύναμη του "Βίλα Μπελμίρο".

Η Σάντος σκοράρει πέντε σερί παιχνίδια εντός έδρας σε επίπεδο πρωταθλήματος. Επίσης, την προηγούμενη επταετία έμεινε άσφαιρη κόντρα στη Φλουμενίνσε, ως γηπεδούχος, μόνο μία φορά. Από την άλλη, η ομάδα του Φερνάντο Ντινίζ σκοράρει επτά σερί αγωνιστικές, προέρχεται από τέσσερα σερί Goal/Goal και έχει τις τάξεις της τον κορυφαίο σκόρερ φέτος του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος, τον 34χρονο Αργεντινό Κάνο, ο οποίος έχει σημειώσει 12 γκολ. Λογική επιλογή το αμφίσκορο στο 1.90, δεν άντεξε για πολύ στο 2.00.

Παραπαίει η Ιντεπεντιέντε

Στοιχηματικό ενδιαφέρον προκύπτει και στην αναμέτρηση της Κολόν Σάντα Φε με την Ιντεπεντιέντε για το πρωτάθλημα της Αργεντινής (02/08 03:30, Live από το SPORT24).

Στην Ιντεπεντιέντε το κλίμα είναι έκρυθμο καθώς η ομάδα πάει από το κακό στο χειρότερο. Πέντε ήττες και μία "λευκή" ισοπαλία ο απολογισμός της στα τελευταία έξι παιχνίδια για την αργεντίνικη λίγκα. Την προηγούμενη αγωνιστική έχασε 1-0 από την Ατλέτικο Τουκουμάν, σε ματς που διεξήχθη σε ουδέτερη έδρα και χωρίς οπαδούς, υπό τον φόβο επεισοδίων.

Σαφώς σε καλύτερη κατάσταση η Κολόν, με οκτώ κεκτημένους βαθμούς στα τέσσερα προηγούμενα ματς (2-2-0). Σημαντική επιτυχία το διπλό (3-1) που έβγαλε επί της Σαρμιέντο στο Χουνίν. Πρέπει ωστόσο να συνεχίσει με νίκες, διότι στη συνολική βαθμολογία βρίσκεται στο -6 από τις θέσεις που οδηγούνε στο Σουνταμερικάνα. Στο χέρι της λοιπόν να εκμεταλλευτεί το κάκιστο φεγγάρι της Ιντεπεντιέντε, η οποία μάλιστα θα κατέβει απόψε με υπηρεσιακό τεχνικό. Αξίζει το 2.40.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σάντος – Φλουμινένσε: Goal/Goal (απόδοση 1.90), 02:00
  • Κολόν – Ιντεπεντιέντε: 1 (απόδοση, 2.40), 03:30
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ