ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

​Προγνωστικά στοιχήματος: Ματς για γερά νεύρα στο Χοσέ Φιέρο, ποντάρισμα στο 2.00

Ο Λούκας Πουσινέρι στον πάγκο της Ιντεπεντιέντε σε αναμέτρηση κόντρα στην Ατλέτικο Τουκουμάν στο Copa Sudamericana
Ο Λούκας Πουσινέρι © 2022 DANIEL JAYO/POOL VIA ASSOCIATED PRESS

Ατλέτικο Τουκουμάν και Εστουδιαντες τίθενται αντιμέτωπες στο Χοσέ Φιέρο για την 21η αγωνιστική στη Liga Profesional της Αργεντινής σ’ ένα ματς που αμφότερες έχουν μεγάλο κίνητρο. Ποντάρισμα στο 2.00.

Η Ατλέτικο Τουκουμάν κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της και όσο μπορεί για να είναι στο κόλπο του τίτλου ως το τέλος. Όσο αναπνέει, ελπίζει. Έχει δημιουργήσει μια ομάδα με τσαγανό ο Πουσινέρι, υπάρχουν σαφέστατα πιο ποιοτικές ομάδες από αυτή, αλλά από τη στιγμή που Μπόκα και Ρίβερ δεν εντυπωσιάζουν και δεν "πετάνε" φωτιές μπορεί και η ίδια να ελπίζει για τον τίτλο, ακόμα και έτσι μπορεί να πάρει μια θέση στο επόμενο Copa Libertadores το οποίο και αυτό θα αποτελέσει μεγάλη επιτυχία σαφέστατα. Η ποδοσφαιρική λογική λέει πως κάποια στιγμή θα πέσει, αφού δεν είναι μαθημένη στα μεγάλη ύψη. Έχει εξάλλου και κοντό ρόστερ.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Απόψε κοντράρεται με την Εστουδιάντες (02:30 LIVE από το SPORT24) του Σιελίνσκι, ο "Ρούσο" πέρασε μια τετραετία στην Τουκουμάν, κάλλιστα θα μπορούσε απόψε να κάνει τα στραβά μάτια, αλλά αυτή τη στιγμή έχει και η ομάδα του μεγάλο κίνητρο. Δεν συνηθίζει να αδιαφορεί ο Σιελίνσκι στα ματς και αυτή τη στιγμή το σύνολό του κυνηγάει ένα πλασάρισμα στην ειδική βαθμολογία για το Copa Libertadores της επόμενης χρονιάς. Είναι στις θέσεις του Sudamericana και αυτό αποτελεί επιτυχία δεδομένα.

Η Ατλέτικο μετά από τρεις σερί ισοπαλίες κέρδισε την Αρχεντίνος εκτός έδρας με 2-1 σ’ ένα ματς που ήταν πιο πειστική και ήρθε πιο άνετα από όσο δείχνει το σκορ, παρότι από το 72’ έπαιζε με παίκτη λιγότερο. Στο αποψινό θα έχει κομβικές απουσίες και κυρίως στην άμυνα.

Η Εστουδιάντες προέρχεται από εμφάνιση πισωγύρισμα και ήττα που την έβαλε σε μπελάδες. Έχασε εκτός προγράμματος στο ματς με τη Ντιφένσα με 2-1 και απόψε οφείλει να αντιδράσει, αν δεν είχε χάσει εκείνο το ματς, ίσως να άξιζε να στραφούμε προς τον άσο, αλλά τώρα έχει και η ομάδα του Σιελίνσκι κίνητρο.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Ατλέτικο Τουκουμάν με νίκη ανεβαίνει στην κορυφή πάλι, έχει όμως απουσίες και αντιμετωπίζει μια αρκετά ζόρικη ομάδα. Πουσινέρι και Σιελίνσκι είναι δύο συντηρητικοί τεχνικοί, που δύσκολα ανοίγουν τα ματς των ομάδων του, πολλώ δε μάλλον σε τέτοια κομβικά ματς. Στο 2.00 το Χ ημίχρονο αξίζει το ποντάρισμα. 5/9 μετράει στον δρόμο η Εστουδιάντες στο πρωτάθλημα φέτος.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ατλέτικο Τουκουμάν - Εστουδιάντες: Χ ημίχρονο (απόδοση 2.00), 02:30
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ