ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Ματς για 1.75 το Παλμέιρας - Ατλέτικο Γκοϊανιένσε

Ο Αμπέλ Φερέιρα στον πάγκο της Παλμέιρας σε αναμέτρηση για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων κόντρα στην Τσέλσι
Ο Αμπέλ Φερέιρα στον πάγκο της Παλμέιρας © 2022 HASSAN AMMAR/ASSOCIATED PRESS

Στο Σάο Πάουλο η Παλμέιρας φιλοξενεί την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε για τη 12η Serie A, σ’ ένα ματς που το Αλιάνζ θα γεμίσει. Ποντάρισμα στο 1.75.

Στο Αλιάνζ η Παλμέιρας κοντράρεται με την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε (00:00 LIVE από το SPORT24) για τη 12η αγωνιστική του Brasileirao. Η Βερντάο παίζει το πιο ελκυστικό ποδόσφαιρο στο Brasileirao, ο Αμπέλ Φερέιρα έχει δημιουργήσει μια άκρως ανταγωνιστική ομάδα και καλοδουλεμένη. Στοχεύει στην κατάκτηση της Serie A, ούσα η πιο σταθερή ομάδα ως τώρα, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε πως είναι και back to back κάτοχος του Copa Libertadores.

Κόλλησε στο 0-0 πριν δύο αγωνιστικές απέναντι στη δυνατή Ατλέτικο Μινέιρο, αλλά ανέκαμψε άμεσα και σκόρπισε την επόμενη αγωνιστική την Μποταφόγκο 4-0. Σαρωτική και επιβλητική η παρουσία της κόντρα στην Μπότα, δεν της άφησε πολλά περιθώρια αντίστασης και πίστης για κάτι καλύτερο.

Η Ατλέτικο Γκοϊανιένσε επέστρεψε στις νίκες, μετράει δύο διαδοχικά τρίποντα. Βέβαια πρόκειται για να αναμετρήσεις που δεν είναι για τα πλέον ασφαλή συμπεράσματα. Κέρδισε αρχικά εντός την Αβαΐ 2-1 δημιουργώντας πληθώρα ευκαιριών, ενώ στη συνέχεια στο Μαρακανά πέρασε εύκολα από τη Φλουμινένσε 2-0 (35’ και 45’, με παίκτη περισσότερο από το 21’), η οποία έχει σκαμπανεβάσματα στα πρώτα ματς της χρονιάς.

Προγνωστικά στοιχήματος

Ο Αμπέλ Φερέιρα διαχειρίζεται άψογα το ρόστερ του ως τώρα, παίζει με ροτέισον αρκετά συχνά, τους έχει όλους ετοιμοπόλεμους και απόψε θα κάνει αλλαγές. Ακόμα και οι ρεζέρβες πιάνουν καλή απόδοση, ενώ το Αλιάνζ θα είναι γεμάτο, καθώς έχουν πουληθεί ήδη 37 χιλιάδες εισιτήρια.

Η Ατλέτικο Γκοϊανιένσε δείχνει ξανά στον σωστό δρόμο, ενώ με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο καταφέρνει να σκοράρει, έτσι και αλλιώς δεν αγωνίζεται συντηρητικά. Σε λογικά επίπεδα το over 2,5, στο 1.75 μπορεί να αποτελέσει επιλογή. Αμφότερες οι πρόσφατες μεταξύ τους συναντήσεις έληξαν over 2,5 (4-0 εντός η Παλμέιρας, 3-0 εκτός η Παλμέιρας).

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Παλμέιρας - Ατλέτικο Γκοϊανιένσε: Over 2,5 (απόδοση 1.75), 00:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ