BET CORNER

Προγνωστικά στοιχήματος: MatchCombo του 2.02 στην πρεμιέρα του Στέφανου Τσιτσιπά

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κάνει προπόνηση στο Margaret Court
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προετοιμάζεται στο Margaret Court © 2022 MARK BAKER/ASSOCIATED PRESS

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μπαίνει στη μάχη του Αυστραλιανού Όπεν και στην πρεμιέρα αντιμετωπίζει τον Μίκαελ Ίμερ. Μιλάει η εμπειρία στο γυναικείο ταμπλό. Ποντάρισμα σε επιλογές από το 1.62 έως το 2.02 τη δεύτερη μέρα του Grand Slam της Μελβούρνης.

(Μετά τις 03:30) Ανέτ Κονταβέιτ (Νο7) - Κατερίνα Σινιάκοβα (Νο48): Από τα δυνατά σταυρώματα του πρώτου γύρου στο ταμπλό των γυναικών. Πρόκειται για ένα ζευγάρι που κοντράρονται δύο ταλαντούχες αθλήτριες, ωστόσο υπάρχει μια που έχει το προβάδισμα. Η Σινιάκοβα με τα χρόνια έχει μείνει σταθερή, ναι μεν παίρνει μέρος συνεχώς στα μεγάλα τουρνουά, ενίοτε κάνει και ορισμένες καλές νίκες, ωστόσο δεν είναι μέσα στις αθλήτριες του Top-10. Βασίζεται εν πολλοίς στα δυνατά χτυπήματά της και είναι μια παίκτρια κυρίως του πηλού.

Η Κονταβέιτ στον αντίπαλο, παρότι ένα έτος μεγαλύτερη χρόνο με τον καιρό γίνεται καλύτερη. Έδειξε σε καλή κατάσταση στο Σίδνεϊ που έφτασε ως τα ημιτελικά που την απέκλεισε στα τρία σετ η Κρεϊτσίκοβα, ενώ η Σινιάκοβα από την άλλη αποκλείστηκε από τον πρώτο γύρο τόσο στη Μελβούρνη, όσο και στην Αδελαΐδα, από Μποντάρ και Γκοφ αντίστοιχα. Η Κονταβέιτ έχει το προβάδισμα για τη νίκη, ούσα σε καλύτερη κατάσταση, ενώ έχει και την παράδοση με το μέρος της με 4 νίκες και 1 ήττα. Στο 1.62 στη Stoiximan το -5,5 games χάντικαπ για την Εσθονή.

(Μετά τις 11:00) Μίκαελ Ίμερ (Νο86) - Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο4): Στη μάχη του Αυστραλιανού Όπεν μπαίνει ο Έλληνας πρωταθλητής, έχοντας ένα αρκετά απαιτητικό ταμπλό μπροστά του ως τον τελικό της Μελβούρνης. Συν τοις άλλοις το 2022 θα κληθεί να υπερασπιστεί αρκετούς βαθμούς, καθώς στο περσινό Tour κατέγραψε μια εκπληκτική πορεία. Δεδομένα το 2021 ήταν το καλύτερό του Tour, αλλά ο Στέφανος έχει αποδείξει ότι είναι ένας αθλητής υψηλής κλάσης. Στην πρεμιέρα αντιμετωπίζει τον συνομήλικό του Σουηδό, ο οποίος το 2021 έφτασε ως τον τρίτο γύρο που τον απέκλεισε ο Τσιτσιπάς, ενώ το 2020 πέρασε μόνο τον πρώτο γύρο. Αυτή πρόκειται να είναι η τρίτη μεταξύ τους αναμέτρηση, καθώς είχαν βρεθεί αντιμέτωποι και στη Μασσαλία (σκληρή επιφάνεια) για τους "16" το 2020 που επικράτησε ο Τσιτσιπάς 2-0 σετ (6-1,6-3). Ο Σουηδός έκανε δύο τονωτικές νίκες στην Αδελαΐδα κόντρα σε Μπόνζι και Κουόν, αλλά αποκλείστηκε στα προημιτελικά από τον Κοκκινάκη.

Από την πλευρά του ο Στέφανος μετά το ATP Cup δεν πήρε μέρος σε κάποιο τουρνουά και προτίμησε να ξεκουραστεί και να προετοιμαστεί κατάλληλα για το Major της Μελβούρνης. Έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε σε τι κατάσταση θα εμφανιστεί το Νο4 της παγκόσμιας κατάταξης, καθώς προέρχεται από τραυματισμό και επέμβαση και δεν είναι ακόμα σίγουρος για τον εαυτό του. Μέχρι ενός σημείου ο Ίμερ μπορεί να το παλέψει, αλλά ο Στέφανος Τσιτσιπάς στους πρώτους γύρους παραδοσιακά μπαίνει δυνατά και θα αποτελέσει μεγάλη έκπληξη να αποκλειστεί. Το MatchCombo της νίκης του Στέφανου Τσιτσιπά με το under 34,5 games στο 2.02 στη Stoiximan συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες επιβεβαίωσης.

(Μετά τις 12:00) Σλόαν Στίβενς (Νο67) - Έμα Ραντουκάνου (Νο18): Ίσως το blockbuster του πρώτου γύρου στις γυναίκες. Κοντράρονται δύο κάτοχοι US Open. Η Ραντουκάνου συστήθηκε πέρσι στο κοινό, αρχικά στο Wimbledon και εν συνεχεία στο US Open που το κατέκτησε στο τέλος και έγινε η πρώτη qualifier που κατακτά το Major της Νέας Υόρκης στην Open Era. Εκπληκτική παρουσία γεμάτη θράσος, αλλά από τότε η 19χρονη Βρετανή δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα, κάνοντας 3 διαδοχικές ήττες. Δεν εμφανίστηκε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση κόντρα στην έμπειρη Ριμπάκινα στο Σίδνεϊ και αποκλείστηκε στον πρώτο γύρο. Η Βρετανή δεν έχει τίποτα να χάσει σ’ αυτό το τουρνουά, παρότι πλέον όλοι ξέρουν ότι αντιμετωπίζουν μια κάτοχο Grand Slam και όχι μια άσημη νεαρή αθλήτρια. Φανερά επηρεασμένη εμφανίστηκε από το γεγονός πως δεν είχε κάνει καλή προετοιμασία, αρκετή για την ακρίβεια, αφού στα μέσα Δεκεμβρίου ανιχνεύθηκε θετική στον κορονοϊό.

Η Αμερικανίδα από την άλλη πάει χωρίς κάποια συμμετοχή σε τουρνουά προετοιμασίας στις πλάτες της, μπαίνει κατευθείαν στα βαθιά, αφού την Πρωτοχρονιά παντρεύτηκε και προτίμησε να ρίξει το βάρος στην προετοιμασία ενόψει Μελβούρνης. Η Στίβενς είναι πιο έμπειρη αθλήτρια, έχει τα όπλα για να αντιμετωπίσει τη Ραντουκάνου, ενώ και οι δύο ξέρουν πώς να κινούνται στους χώρους. Η νεαρή Βρετανή όμως έχει πιο εύκολα το λάθος στο παιχνίδι της, μετά το US Open έδειξε αποσυντονισμένη και η περιπέτεια με τον κορονοϊό την άφησε σχετικά πίσω. Έχει ενδιαφέρον να δούμε σε τι κατάσταση θα εμφανιστεί σ’ ένα τόσο απαιτητικό παιχνίδι. Σε τιμές αουτσάιντερ η Στίβενς που έχει και καλό πρώτο σερβίς και γρήγορη παίκτρια είναι, δεδομένα θα ζορίσει τη Ραντουκάνου. Στο 1.98 στη Stoiximan η επικράτηση της Αμερικανίδας.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS BET CORNER STOIXIMAN BET STOIXIMAN ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΕΝΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ