BET CORNER

Προγνωστικά στοιχήματος: MatchCombo η Βιγιαρεάλ, 2.95 στο Λάτσιο – Νάπολι

Ο Τσίρο Ιμόμπιλε πανηγυρίζει με τον Σεργκέι Μιλίνκοβιτς Σάβιτς της Λάτσιο γκολ που σημείωσε κόντρα στην Μπολόνια για τη Serie A 2021-2022 στο "Ολίμπικο", Ρώμη | Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2022
Ο Τσίρο Ιμόμπιλε πανηγυρίζει με τον Σεργκέι Μιλίνκοβιτς Σάβιτς της Λάτσιο γκολ που σημείωσε κόντρα στην Μπολόνια για τη Serie A 2021-2022 στο "Ολίμπικο", Ρώμη | Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2022 © 2022 GREGORIO BORGIA/ASSOCIATED PRESS

Με ποιότητα και κίνητρο η Βιγιαρεάλ απέναντι στην Εσπανιόλ, δεν θα χαριστεί στη Βενέτσια η Βερόνα, τεράστιο ματς στο ‘Olimpico’ της Ρώμης ανάμεσα σε Λάτσιο και Νάπολι.

(15:00) Βιγιαρεάλ - Εσπανιόλ: Για την 26η αγωνιστική της La Liga η αναμέτρηση στο 'Ceramica'. Η Βιγιαρεάλ παλεύει για μια θέση την Ευρώπη. Είναι 6η με 39 βαθμούς, στο -3 από την τετράδα και χρειάζεται μια υπέρβαση για να πετύχει τον στόχο της. Είναι σε καλή κατάσταση πάντως. Έχτισε ένα μικρό σερί με νίκες κόντρα σε Μαγιόρκα, Μπέτις και Γρανάδα, ενώ πήρε βαθμό στο 0-0 με την Ρεάλ Μαδρίτης. Μεσοβδόμαδα έμεινε στο 1-1 με αντίπαλο τη Γιουβέντους, στο πρώτο ματς της φάσης των 16 του Champions League. Κοκελέν, Μορένο και Πένια αντιμετωπίζουν θέμα τραυματισμού και είναι αμφίβολοι.

Η Εσπανιόλ είναι πολύ κοντά στην παραμονή της, που ήταν εκ αρχής και μόνος ρεαλιστικός στόχος της σεζόν. Με 29 βαθμούς είναι 14η και στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη. Είναι όμως και σε περίεργο φεγγάρι, καθώς αγνοεί τη νίκη τις έξι τελευταίες αγωνιστικές. Διάστημα στο οποίο μετράει τρεις ήττες και τρεις ισοπαλίες. Δύο εκ των οποίων πάντως έκαναν αίσθηση, καθώς ήρθαν στα ισάριθμα πρόσφατα ματς με Μπαρτσελόνα και Σεβίλλη, αποτελέσματα που σίγουρα θεωρούνται επιτυχημένα. Ο Λόπεθ μοναδική απουσία για τους Καταλανούς ενόψει της αναμέτρησης του 'Ceramica'.

Σαφώς ανώτερη η Βιγιαρεάλ και με υψηλό κίνητρο, έχει ψυχολογία η Εσπανιόλ και θα το παλέψει. Φαντάζει όμως υπερβολικό για το μέγεθος της να κάνει τρίτο σερί θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε καλύτερη ομάδα. Το 'κίτρινο υποβρύχιο' έχει τον πρώτο λόγο, σε ματς που δύσκολα θα ανοίξει πολύ το σκορ. Η επιλογή 1 & under 4,5 γκολ και over 3,5 κόρνερ για την Εσπανιόλ, σε απόδοση 3.35 στο MatchCombo της Stoiximan.

(16:05) Βερόνα - Βενέτσια: Στο 'Marc Antonio Bentegodi' η αναμέτρηση για την 27η αγωνιστική της Serie A. Η Βερόνα αφήνει πολύ καλές εντυπώσεις τη φετινή σεζόν. Πολύ γρήγορα έσβησε το όνομα της από κάθε σενάριο παραμονής, παίζει γρήγορο και επιθετικό ποδόσφαιρο και είναι πολύ ευχάριστη στο μάτι. Από την 9η θέση με 37 βαθμούς έχει μπροστά της ένα ξέγνοιαστο υπόλοιπο της σεζόν και θα είναι από τις ομάδες που θα ορίσουν τις μάχες σε κορυφή και ουρά. Σε θετικό μομέντουμ η ομάδα του Τούντορ, ηττήθηκε μόνο από τη Γιουβέντους στα πέντε τελευταία, κέρδισε τις Σασουόλο, Μπολόνια και Ουντινέζε, ενώ πήρε 2-2 στην έδρα της Ρόμα. Οι Κασάλε, Γκίντερ είναι τιμωρημένοι και Νταβίντοβιτς, Πάντουρ τραυματίες.

Όπως αναμενόταν, η Βενέτσια παλεύει για τη σωτηρία της. Και δείχνει ότι θα το παλέψει πολύ. Όμως η έλλειψη ποιότητας και βάθους στο ρόστερ, είναι πολύ πιθανό να της στοιχίσει στο τέλος. Με τρέξιμο, πείσμα και σκληράδα επιχειρεί να καλύψει το αγωνιστικό της χάντικαπ και η αλήθεια είναι πως κάνει φιλότιμη προσπάθεια. Κέρδισε την Τορίνο, έμεινε στο 1-1 με τη Τζένοα και για την ώρα καταφέρνει να διατηρείται εκτός ζώνης υποβιβασμού. Από την 17η θέση, με 22 βαθμούς όσους και η Κάλιαρι αλλά και με ένα ματς στο χέρι. Εκτός μάχης οι Κιγίνε, Σίγκουρτσον ενώ αμφίβολος είναι ο Λετσερίνι.

Η Βερόνα είναι ευάλωτη στα μετόπισθεν αλλά εξαιρετική από τη μέση και μπροστά. Δημιουργεί και σκοράρει με πολύ μεγάλη άνεση, ενώ το γεγονός πως δεν νιώθει καμία απολύτως πίεση την κάνει ακόμη πιο επικίνδυνη. Η Βενέτσια θα το παλέψει, μπορεί να βρει γκολ αλλά πολύ δύσκολα θα φύγει με βαθμούς από το 'Marc Antonio Bentegodi'. Η ειδική επιλογή στο σκορ πολλαπλών επιλογών 2-1, 3-1 ή 4-1 σε απόδοση 4.25 στη Stoiximan.

(21:50) Λάτσιο - Νάπολι: Πολύ μεγάλο ματς στο 'Olimpico' της Ρώμης. Η Λάτσιο διανύει μια σεζόν με πολλά σκαμπανεβάσματα, εντούτοις βρίσκεται σε ευρωπαϊκή τροχιά. Για την ώρα από την 6η θέση με 43 βαθμούς, στο -7 από την τετράδα και με ένα ματς λιγότερο. Δύσκολα πάντως θα καταφέρει κάτι περισσότερο από την 5η θέση. Προσπαθώντας να παίξει το ποδόσφαιρο της φιλοσοφίας του Μαουρίσιο Σάρι, το έχει καταφέρει κατά το ήμισυ. Από τη μέση και μπροστά είναι εξαιρετική, σκοράρει για πλάκα και διαθέτει κάμποσες λύσεις σε γκολ δημιουργία. Ανασταλτικά όμως υποφέρει και δέχεται γκολ με εκνευριστική ευκολία. Μεσοβδόμαδα έμεινε στο 2-2 με την Πόρτο και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Europa League. Τραυματίας ο Λατσάρι, αμφίβολος ο Ατσέρμπι.

Η Νάπολι έχει μια τεράστια ευκαιρία. Μετά τις γκέλες των Ίντερ και Μίλαν και την Παρασκευή, έχει τη δυνατότητα να πατήσει κορυφή με τρίποντο στη Ρώμη. Είναι στην 3η θέση με 54 βαθμούς και στο -3 από την κορυφή, τώρα θα αποδείξει αν μπορεί να μπει γερά στη μάχη του σκουντέτο ή όχι. Δεδομένη η ικανότητα της από τη μέση και μπροστά, εξαιρετική στα μετόπισθεν με το μικρότερο παθητικό της κατηγορίας. Μεσοβδόμαδα αποχαιρέτησε την Ευρώπη, καθώς ηττήθηκε με σκορ 2-4 από τη Μπαρτσελόνα στη ρεβάνς των playoffs του Europa League. Ανγκισά, Λομπότκα, Λοσάνο και Τουανζέμπε στο ιατρικό δελτίο, αμφίβολος και ο Πολιτάνο.

Η Λάτσιο τρέχει μια πεντάδα αγώνων με τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες. Το σερί της Νάπολι χωρίς ήττα φτάνει τα επτά ματς, με τέσσερις νίκες και τρεις ισοπαλίες. Αμφότερες έχουν ισχυρό κίνητρο, το δέλεαρ για τους 'παρτενοπέι' σίγουρα μεγαλύτερο. Ο βαθμός δεν βολεύει καμία, το τρίποντο είναι αναγκαίο για τους στόχους τους. Αναμένεται μάχη μέχρι τελικής πτώσεως στη Ρώμη, με το αποτέλεσμα να κρίνεται αργά στην αναμέτρηση. Η επιλογή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στο δεύτερο ημίχρονο, σε απόδοση 2.95 στη Stoiximan.

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

TAGS BET CORNER STOIXIMAN BET STOIXIMAN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ