BET CORNER

Προγνωστικά στοιχήματος: Λάτιν τριάδα στο 15.70

Οι παίκτες της Ρίβερ Πλέιτ πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στη Ράσινγκ στο Μονουμεντάλ
Οι παίκτες της Ρίβερ Πλέιτ πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στη Ράσινγκ © 2021 GUSTAVO GARELLO/ASSOCIATED PRESS

Μετά το μεσοβδόμαδο 3/3 το Bet Corner επιστρέφει μια άλλο ένα λάτιν ποντάρισμα. Μεταμεσονύκτια τριάδα επιλογών από Αργεντινή και Βραζιλία από το πρόγραμμα της ημέρας.

(00:00) Εστουδιάντες - Νιούελς: Αναμέτρηση για την πέμπτη αγωνιστική της Liga Profesional στην Αργεντινή. Η Εστουδιάντες έχει συγκεντρώσει επτά βαθμούς ύστερα από από τέσσερις αγωνιστικές, ενώ η αξιόμαχη και πάντα ανταγωνιστική Νιούελς είναι δεύτερη με 10 βαθμούς και στο -1 από τη Χιμνάσια που έχει ένα ματς παραπάνω. Δεν έχει χάσει στα τρία τελευταία μεταξύ τους η Νιούελς που μετράει δύο νίκες στη σειρά.

Η Εστουδιάντες δεν έπεισε στιγμή, ήταν φλύαρη στο εκτός έδρας με την Ιντεπεντιέντε και έχασε 2-1. Χωρίς πολλά πολλά στο α’ ημίχρονο, μετά από την ανάπαυλα δέχτηκε δύο γκολ σε διάστημα πέντε λεπτών (52’ και 57’) και το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο 81’. Δεν άξιζε κάτι καλύτερο, έχει μπροστά της ματς στο Copa Libertadores με τη Φορταλέζα στη Βραζιλία, ωστόσο σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ ο Σιελίνσκι θα πάει με καλή ενδεκάδα στο αποψινό.

Η Νιούελς δείχνει να φτιάχνει μομέντουμ και να ανεβάζει τις στροφές, είναι αήττητη με 3-1-0 ρεκόρ και είναι ολοφάνερα στο ανέβασμα, ψάχνει βαθμούς και ντεμαράζ ώστε να ανέβει στην ειδική βαθμολογία, για την ώρα βρίσκεται εντός ζώνης Sudamericana. Στο τελευταίο χρονικά ματς κέρδισε εντός έδρας την Αρχεντίνος με 1-0. Προηγήθηκε στο 6’, πέρασε δύσκολα, πιέστηκε, αλλά η άμυνά της τα κατάφερε και πανηγύρισε το τρίποντο.

Η Νιούελς είναι υπολογίσιμος αντίπαλος, βρίσκεται σε φόρμα, σκοράρει ακόμα και σε κακές βραδιές. Η Εστουδιάντες δεν κερδίζει τελευταία την αντίπαλό της, θα πάει με αρκετούς βασικούς, έχει να σκεφτεί όμως και το ματς με τη Φορταλέζα και δεν θα θέλει να βάλει τα πόδια στη… φωτιά, θα έπρεπε να είναι πιο ψηλά ο άσος. Στο 3.40 το Χ2 & Goal/Goal στη Stoiximan έχει αξία και μπορεί να μπει στο παιχνίδι. Η Εστουδιάντες την ειδική βαθμολογία βρίσκεται στις θέσεις του Copa Libertadores της επόμενης σεζόν και να έχει απώλειες σήμερα δεν ήρθε το τέλος του κόσμου.

(01:00) Φλαμένγκο - Αμέρικα Μινέιρο: Στη 14η θέση ισόβαθμες και οι δύο με 15 βαθμούς ύστερα από 13 αγωνιστικές στο Brasileirao. Η Φλα είναι ένα μεγάλο μέγεθος για το βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο, ωστόσο η πρόσληψη του Πάουλο Σόουζα αποδείχθηκε καταστροφή. Έπνιξε στην εσωστρέφεια τους παίκτες, η ομάδα έπαιξε χωρίς ξεκάθαρο πλάνο, ενώ διαταράχθηκαν οι σχέσεις με τον κόσμο. Ο Ντοριβάλ Τζούνιορ ανέλαβε ένα πολύ δύσκολο έργο, αλλά ούτε με αυτόν δείχνει να ανεβάζει τις στροφές η ομάδα, έχει κάνει μέτριες εμφανίσεις και έχει να σκεφτεί και το ματς στην Κολομβία στο Copa Libertadores κόντρα στη Ντεπόρτες Τολιμα. Με τούτα και με εκείνα μετράει 1-0-5 ρεκόρ στην τελευταία εξάδα αγώνων και έχει ένα βουνό να ανέβει, ο Ντοριβάλ Τζούνιορ είναι ένας έμπειρος τεχνικός, ξέρει τις απαιτήσεις του πάγκο της Φλα, αλλά πλέον το ζήτημα είναι και θέμα ηθικού. Προέχει αυτή την περίοδο το Copa Libertadores και για οικονομικούς λόγους.

Η Αμέρικα Μινέιρο μετράει τέσσερα ματς μακριά από τις νίκες (0-1-3), αλλά έχει σταθεί άτυχη. Είναι μια ζόρικη και ανταγωνιστική ομάδα, θα μπορούσε να είχε καλύτερη συγκομιδή. Είχε να δώσει και δύσκολο πρόγραμμα. Στον δρόμο άξιζε κάτι κάτι καλύτερο από to 1-0 κόντρα στη Σάο Πάουλο, ενώ στο τελευταίο χρονικά ηττήθηκε από τη Φορταλέζα με το ίδιο σκορ που είναι ποιοτική ομάδα και καιγόταν για τη νίκη. Από εκεί και πέρα εκτός έχει πάρει Χ στην έδρα της δεύτερης Κορίνθιανς (1-1), ενώ έχει κερδίσει και την πρωταθλήτρια Ατλέτικο Μινέιρο. Αδικείται από τις αποδόσεις η Αμέρικα Μινέιρο, είναι μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα, αλλά κάποιες φορές δεν τη θέλει και η μπάλα, σίγουρα θα τα δώσει όλα κόντρα στην προβληματική Φλαμένγκο. Το 1.40 και κάτι ψιλά που κυκλοφορεί ο άσος δεν λέει όλη την αλήθεια με βάση τη φάση που περνάει η ομάδα του Ρίο. Περιμένουμε ισορροπημένο το α’ ημίχρονο, στο 2.20 το Χ ημίχρονο στη Stoiximan.

(02:30) Ρίβερ Πλέιτ - Λανούς: Στο Μπουένος Άιρες κλείνει το πρόγραμμα της ημέρας στην Αργεντινή. Η Ρίβερ Πλέιτ βρέθηκε αντιμέτωπη με μια πρωτόγνωρη εμπειρία, ξεκίνησε το πρωτάθλημα στις τρεις πρώτες αγωνιστικές με μηδέν ενεργητικό και ρεκόρ 0-2-1. Ξέσπασε όμως και σκόρπισε την Ουνιόν Σάντα Φε με 5-1, κάνοντας πολύ γεμάτη εμφάνιση στο β’ ημίχρονο, ενώ ο Άλβαρες επιβεβαιώσει για άλλη μια φορά πόσο χαρισματικός σκόρερ είναι, που πέτυχε δύο τέρματα στην αναμέτρηση. Στην ειδική βαθμολογία είναι οριακά εκτός των θέσεων του Copa Libertadores, αλλά προλαβαίνει. Ακολουθεί μεσοβδόμαδα εκτός έδρας ματς με τη Βελέζ για το Copa Libertadores, αλλά ο Γκαγιάρδο δεν είναι διατεθειμένος να κάνει γερό ροτέισον απόψε, ίσα ίσα.

Η Λανούς έτρεχε το ίδιο ρεκόρ με τη Ρίβερ, μόνο που αυτή είχε και δύο γκολ ενεργητικό. Κόντρα στην Κολόν την προηγούμενη αγωνιστική βρέθηκε σε δύσκολη θέση, αλλά τα κατάφερε και κέρδισε 1-0. Βρέθηκε από το 70’ να παίζει με παίκτη λιγότερο, ωστόσο παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, κατάφερε να πάρει τη νίκη χάρη σε γκολ του Ακόστα στο 85’. Ακολουθεί εκτός έδρας ματς στο Εκουαδόρ κόντρα στην Ιντεπεντιέντε ντελ Βάγιε για το Copa Sudamericana, σε μια διοργάνωση που έχει πείσει και με το παραπάνω ως τώρα, εν αντιθέσει με τις εγχώριες υποχρεώσεις που τα βρίσκει δύσκολα στο επιθετικό κομμάτι, κάτι που δεν το συνηθίζει. Μέγα πλήγμα η απουσία του ηγετικού μπακ Μπερναμπέι απόψε λόγω τιμωρίας.

Άλλη κλάση η Ρίβερ Πλέιτ, θα πάει με δυνατή ενδεκάδα απόψε, είχε ανάγκη το ξέσπασμα της προηγούμενης αγωνιστικής. Η Λανούς ίσως σκέφτεται και το ματς για το Sudamericana. Στο 2.10 στη Stoiximan το 1 & over 2,5. Μπορεί να βοηθήσει με τον τρόπο παιχνιδιου της και η Λανούς για να ξεφύγει το σκορ. Τρεις σερί νίκες με το εν λόγω στοίχημα μετράει η Ρίβερ κόντρα στην αποψινή της αντίπαλο.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS BET CORNER STOIXIMAN BET STOIXIMAN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ