BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Κουρασμένος, απογοητευμένος και πληγωμένος ο Άρης

Ο Άλαν Πάρντιου
Ο Άλαν Πάρντιου EUROKINISSI

Συνολικά 3 επιλογές από το BetMarket.gr στο κυριακάτικο πρόγραμμα.

Το εμπορικότερο παιχνίδι της ημέρας, εντός συνόρων, είναι το ΑΕΚ – Άρης (19:30 COSMOTE SPORT 1 , LIVE από το SPORT24 ) . Η Ένωση στην OPAP Arena τα πηγαίνει περίφημα και μετρά δέκα συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας δεχθεί μόλις δύο τέρματα. Έχει την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα και σπάνια σκοράρει λιγότερα από δύο γκολ.

Ο Άρης δέχθηκε έναν πολύ πικρό αποκλεισμό στο Κύπελλο Ελλάδας Novibet από τον Ολυμπιακό, σε ένα παιχνίδι που οι παίκτες του τα έδωσαν όλα. Οι επιλογές του Πάρντιου είναι λίγες, διότι οι τραυματισμοί είναι πολλοί, με τον ανεβασμένο Μάνου Γκαρθία να είναι το τελευταίο όνομα στη λίστα. Μην ξεχνάμε πως αποχώρησε ήδη ο Μαντσίνι, ενώ δεν δείχνει να υπολογίζεται ούτε ο Ζερβινιό.

Σίγουρα πρόκειται για ένα ντέρμπι όμως η ΑΕΚ βρίσκεται σε αρκετά καλύτερη κατάσταση, διαθέτει περισσότερη ποιότητα φέτος και είχε πιο ήσυχη εβδομάδα. Αντίθετα ο Άρης, είναι πικραμένος από τον αποκλεισμό στο κύπελλο και έχει σημαντικές απουσίες. Κρατάμε το combo Bet 1 & over 1,5.

Δεύτερη στάση στην Α’ Γαλλίας στο Κλερμόν – Ναντ (16:00 LIVE από το SPORT24 ). Η Κλερμόν πήγε και έκανε τρομερό διπλό στη Λιόν, κέρδισε εντός τη Ρεν (έπαιζε με παίκτη παραπάνω), ενώ πήρε τρίποντο και στην Ανζέ! Τρία στα τρία, σούπερ ψυχολογία εν όψει της υποδοχής της Ναντ. Στην έδρα της ούτως ή άλλως παίζει με διάθεση, σκοράροντας στα οκτώ από τα εννέα τελευταία εκεί. Η Ναντ αφού σταμάτησαν τα παιχνίδια στην Ευρώπη βρήκε τις ανάσες της και τρέχει ένα καλό σερί. Στη Μονπελιέ έβαλε τρία, ενώ με επιθετική διάθεση έχει μπει σε όλα τα πρόσφατα παιχνίδια της. Μπορεί μια επιφανειακή ματιά στα αποτελέσματά της να δείχνει προς το under, αλλά και φόρμα έχει και ψυχολογία. Το Over 2,5 γκολ στο 2.15.

Προγνωστικά στοιχήματος

Φινάλε με Serie A. H Λάτσιο υποδέχεται τη Φιορεντίνα (19:00 COSMOTE SPORT 2 , LIVE από το SPORT24 ) με την ψυχολογία στα ύψη μετά το 4-0 επί της Μίλαν για το Κύπελλο. Παιχνίδι που η ομάδα του Σάρι σκόραρε μόλις στο 4ο λεπτό. Αυτό ήταν το πέμπτο κατά σειρά παιχνίδι που σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στο προηγούμενο εντός έδρας για το πρωτάθλημα είχε ανοίξει το σκορ μόλις στο 2’ κόντρα στην Έμπολι. Είναι κανόνας να μπαίνει δυνατά στα ματς, αλλά από την άλλη μοιάζει λίγο παράλογο να κλείνει ο Ιανουάριος και να μην έχει δεχτεί ακόμη γκολ στο πρώτο ημίωρο αγώνα πρωταθλήματος. Πληρώνει 1.88 το να δούμε γκολ πριν το ημίωρο κόντρα σε μια Φιορεντίνα που σκοράρει το 40% των τερμάτων της στα πρώτα 30 λεπτά.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κλερμόν - Ναντ: Over 2,5 (απόδοση 1.88), 16:00
  • ΑΕΚ - Άρης: 1 & Over 1,5 (απόδοση 1.95), 19:30
  • Λάτσιο - Φιορεντίνα: Γκολ πριν το 30:00 (απόδοση 1.88), 19:00

Ολες οι αναλύσεις για τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα κάθε Σαββατοκύριακο στα προγνωστικά στοιχήματος του BetMarket.gr, με ψαγμένα ειδικά στοιχήματα που δεν θα διαβάσεις αλλού!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ