ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Κλειδί το πρώτο γκολ για Άρη και ΠΑΟ, δυάδα στο 3.70

Ο Ντάνιελ Μαντσίνι στο παιχνίδι του Άρη με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ
Ο Ντάνιελ Μαντσίνι στο παιχνίδι του Άρη με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ INTIME

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τους αγώνες του Παναθηναϊκού και του Άρη κόντρα σε Σλάβια Πράγας και Μακάμπι Τελ Αβίβ, στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Conference League.

Ο Άρης ηττήθηκε με 2-0 στο Τελ Αβίβ από τη Μακάμπι και καλείται απόψε να κάνει μία πολύ μεγάλη ανατροπή για να δώσει συνέχεια στο ευρωπαϊκό του ταξίδι (21:00 Novasports Prime, Live από το SPORT24).

Άρης - Μακάμπι Τελ Αβίβ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Το πρώτο παιχνίδι φανέρωσε πόσο ποιοτική, οργανωμένη και επικίνδυνη είναι η ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς. Ο Άρης έχασε πολλές μονομαχίες στο χώρο του κέντρου, δεν δούλεψε καλά στις μεταβάσεις και η άμυνά του εκτέθηκε σε αρκετές περιπτώσεις.

Οι "κίτρινοι" κινδύνευσαν ακόμη και με πιο βαριά ήττα, ωστόσο ο Κουέστα έδωσε τις απαντήσεις που έπρεπε και στο φινάλε ο Άρης άγγιξε το 2-1 με την απίστευτη ευκαιρία του Καμάτσο, που θα άλλαζε δραματικά τα δεδομένα εν όψει του επαναληπτικού.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Σε κάθε περίπτωση, υπήρξαν στιγμές στο Τελ Αβίβ, που το σύνολο του Χερμάν Μπούργος αποτύπωσε την ποιότητά του στον αγωνιστικό χώρο, δημιουργώντας προβλήματα στη συμπαγή άμυνα των Ισραηλινών. Μέσα στο "Κλεάνθης Βικελίδης" αυτές οι στιγμές πιθανότατα θα είναι περισσότερες και πιο καθαρές.

Ο Άρης είναι δεδομένο πως θα πάρει ορμή από τον κόσμο του και θα ψάξει ένα γρήγορο γκολ για να χαλάσει το μυαλό των αντιπάλων. Δεν πρέπει πάντως να παρασυρθεί υπερβολικά, διότι αν εμφανιστεί ξανά ανισορροπία, όπως στο Τελ Αβίβ, η Μακάμπι δεν θα διστάσει να χτυπήσει στην κόντρα.

Κλειδί για τον Άρη, προκειμένου να αυξήσει σημαντικά τις πιθανότητές του για ανατροπή είναι να βάλει πρώτος γκολ. Όπως το έκανε το 2019 με τη Μόλντε, όταν κέρδισε με 3-0 (25', 37', 85') και έστειλε το παιχνίδι στην παράταση. Όπως το έκανε πέρυσι με την Αστάνα, όπου επικράτησε με 2-0 (36', 78') και πήγε ξανά στον έξτρα χρόνο.

Το ενδεχόμενο να σκοράρει το πρώτο γκολ της αναμέτρησης ο Αρης προσφέρεται στο 1.90, ενώ για όσους θέλουν να ρισκάρουν παραπάνω, το σενάριο οι "κίτρινοι" να ανοίξουν το σκορ στο πρώτο ημίχρονο τιμάται στο 2.60.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Παναθηναϊκός - Σλάβια Πράγας: Προγνωστικά και Ανάλυση

Ιδια δεδομένα πάνω-κάτω ισχύουν και στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Σλάβια Πράγας (20:30 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24). Οι "πράσινοι" στην Πράγα, μέχρι την αποβολή του Παλάσιος, έλεγχαν τον ρυθμό και είχαν φρενάρει τους Τσέχους.

Από εκεί και πέρα η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχασε μέτρα, ενώ από τη στιγμή που οι αριθμητικές ισορροπίες αποκαταστάθηκαν φάνηκε ότι δεν είχε δυνάμεις να πιέσει την μπάλα, να ανακτήσει την κατοχή ψηλά και να ζητήσει ένα γκολ, που θα τον έβαζε πιο γερά στο παιχνίδι της πρόκρισης.

Το δεδομένο λοιπόν που έχουμε, είναι ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να βάλει στοπ στις επιθετικές βλέψεις της Σλάβια, δεν είναι όμως σίγουρο ότι έχει τη δημιουργική ικανότητα να βρει τουλάχιστον δύο γκολ για να πάει το ματς στην παράταση.

Μην ξεχνάμε ότι το Τριφύλλι θα παραταχθεί χωρίς τον κορυφαίο του εξτρέμ Παλάσιος, ενώ δεν είναι διαθέσιμος ούτε ο Βέρμπιτς. Επίσης, ας έχουμε υπόψιν μας ότι ο Παναθηναϊκός φέτος σε έξι παιχνίδια, φιλικά και επίσημα, έχει βάλει μόλις τρία γκολ. Το ένα με πέναλτι στο φιλικό με την Αλ Ντουχαΐλ και τα άλλα δύο κόντρα στην ολλανδική Φόλενταμ, επίσης σε φιλική αναμέτρηση.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Με την εικόνα που έχουμε μέχρι στιγμής από τον Παναθηναϊκό δεν μπορούμε να δούμε σενάριο αντίδρασης σε περίπτωση που σκοράρει η Σλάβια, διότι μοιάζει πολύ δύσκολο οι "πράσινοι" να βρουν τρία γκολ. Ο Γιοβάνοβιτς ωστόσο, γνωρίζει πως αν η ομάδα του σκοράρει πρώτη, έστω και στο δεύτερο ημίχρονο, θα ανέβει κατακόρυφα η πίστη και η αυτοπεποίθησή της και με τη δύναμη της Λεωφόρου μπορεί να... διαγράψει ό,τι συνέβη στην Πράγα.

Στο 1.95 να βάλει το πρώτο γκολ της αναμέτρησης ο Παναθηναϊκός, ο οποίος απόψε θα έχει την καλή του τετράδα στην άμυνα, αφού ξεπέρασαν την ίωση οι Χουάνκαρ και Σένκεφελντ και στην κορυφή της επίθεσης τον "ψημένο" σε ευρωπαϊκά ματς Σπόραρ, στο πρώτο του παιχνίδι ως βασικός με το Τριφύλλι.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Παναθηναϊκός – Σλάβια Πράγας: Πρώτο γκολ Παναθηναϊκός (απόδοση 1.95), 20:30
  • Αρης – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Πρώτο γκολ Αρης (απόδοση 1.90), 21:00
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ BIG GAMES BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ