TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά στοιχήματος: Κατρακυλάει η τιμή της Ουρακάν, έχει βάση στο 2.15

Ο Ντιέγκο Νταμπόβε στον πάγκο της Σαν Λορέντσο σε αναμέτρηση στο Σαντιάγο κόντρα στην Ουνιβερσιδάδ ντε Τσίλε
Ο Ντιέγκο Νταμπόβε © 2022 ESTEBAN FELIX/ASSOCIATED PRESS

Ματς για γερά νεύρα στο Μπουένος Άιρες για την 17η αγωνιστική της Liga Profesional μεταξύ Ουρακάν και Σεντράλ Κόρδοβα. Ποντάρισμα στο 2.15.

Σπουδαία μονομαχία και για γερά νεύρα αναμένεται αυτή κόντρα στην Ουρακάν και τη Σεντράλ Κόρδοβα (02:00 LIVE από το SPORT24) στο Μπουένος Άιρες. Ματς που και οι δύο ομάδες καίγονται για βαθμούς και έχουν διαφορετικούς στόχους. Η Σεντράλ Κόρδοβα ψάχνει ένα ντεμαράζ ώστε να ξεφύγει από την κόκκινη ζώνη, αφού στην ειδική βαθμολογία της παραμονής η κατάσταση είναι οριακή, έχει από κάτω τις Αλντοσίβι και Πατρονάτο που θα έπεφταν εάν τελείωνε τώρα η λίγκα, αλλά καμία άλλη.

Η Ουρακάν από μέρους της στο πρωτάθλημα βρίσκεται στην τρίτη θέση και στο -4 από την κορυφή, ενώ και στην ειδική κατάταξη κυνηγάει τις θέσεις για τις διεθνείς διοργανώσεις της επόμενης σεζόν. Ο Νταμπόβε κάνει καλή δουλειά στη γηπεδούχο, έχει βάλει τις βάσεις ώστε να είναι σταθερή η ομαδα τελευταία, φέρνει πάντως και αρκετές ισοπαλίες. Στην τελευταία πεντάδα αγώνων τρέχει ρεκόρ 3-2-0, ενώ πήρε την ισοπαλία με δραματικό τρόπο στο προηγούμενο ματς κόντρα στην Άρσεναλ χάρη σε γκολ του Κριστάλντο στο 59’. Ευχαριστημένος ο Νταμπόβε παρά το Χ, που δεν έχει σκοπό να κάνει αλλαγές απόψε και θα πάει με την καλή ενδεκάδα δίχως αλχημείες.

Η Σεντράλ Κόρδοβα θέλει εναγωνίως μια νίκη, είναι ομάδα έδρας, ο Μπάλμπο ψάχνει λύσεις, ενώ εκτός έδρας έχει πετύχει μόλις δύο νίκες στα εννιά τελευταία στον δρόμο.

Προγνωστικά στοιχήματος

Ουσιαστικά οι δύο ομάδες δεν έχουν τόσο μεγάλες διαφορές στο κομμάτι της ποιότητας. Αμφότερες έχουν ανάγκη από το τρίποντο, την ώρα που ο άσος καταγράφει πτωτική πορεία και στο 1.60 και κάτι ψιλά δεν λέει πολλά από μόνος του. Ομάδα της υπομονής η Ουρακάν, πιο αξιόπιστη και σταθερή τελευταία. Θα τα δώσει όλα η Σεντράλ Κόρδοβα ως συνήθως. Στο 2.15 το combo 1 & under 3,5.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ουρακάν - Σεντράλ Κόρδοβα: 1 & under 3,5 (απόδοση 2.15), 02:00
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ