ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Ιταλογαλλική δυάδα με γκολ στο 2.75

Ο τερματοφύλακας της Ρεμς, Πρέντραγκ Ραΐκοβιτς, στο παιχνίδι με τη Μαρσέιγ για τη Ligue 1
Ο τερματοφύλακας της Ρεμς, Πρέντραγκ Ραΐκοβιτς, στο παιχνίδι με τη Μαρσέιγ Ⓒ 2022 DANIEL COLE/ASSOCIATED PRESS

Η κολλημένη με τα under 2,5 Ρεμς και το σερί της Έμπολι με τα over 2,5 προσφέρουν μία δυάδα με γκολ στο 2.75.

Η Ρεμς φιλοξενεί τη Μετς για τη Ligue 1 σε ένα παιχνίδι που όλα τα δεδομένα του οδηγούν σε χαμηλό σκορ (16:00 Live από το SPORT 24).

Η ομάδα του Όσκαρ Γκαρσία (πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού), παρότι δεν ελκύει με το ποδόσφαιρο που αποδίδει, έχει χτίσει μία καλή διαφορά οχτώ βαθμών από την τελευταία τριάδα και έχει απόψε την ευκαιρία να την ανοίξει κι άλλο, αφού παίζει με την προτελευταία Μετς, η οποία παλεύει με τις απουσίες.

Προγνωστικά Γαλλία: Ρεμς - Μετς

Η Ρεμς στα τελευταία 10 επίσημα παιχνίδια της, έχει γνωρίσει μόνο μία ήττα (5-4-1) και σε αυτό το σερί μετράει οχτώ under 2,5. Την προηγούμενη εβδομάδα, εμφανώς επηρεασμένη από την απουσία του πρώτου της σκόρερ Εκιτικέ (8 γκολ), έμεινε στο 0-0 εκτός έδρας με την Κλερμόν, σε ένα φτωχό ματς με xGoals 0,76-0,81. Το κακό βέβαια για τη Ρεμς είναι πως ο νεαρός επιθετικός θα λείψει και απόψε λόγω τιμωρίας.

Από την άλλη, η Μετς έχασε δίκαια με 0-2 το ντέρμπι με το Στρασβούργο, δημιουργώντας ελάχιστα, όπως φανερώνουν και τα xGoals 0,27-3,70. Αυτό ήταν το τρίτο διαδοχικό under 2,5 της Μετς, η οποία έχει πέντε παίκτες της στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής και τραυματίες τον σημαντικό επιθετικό Ντε Πρεβίλ (4 γκολ) και τον πολύτιμο μπακ Σαντόνζ (4 γκολ). Αν προσθέσουμε όλα τα γκολ που έχουν πετύχει οι απόντες της, τότε θα διαπιστώσουμε πως απόψε η Μετς θα στερηθεί τα 16 από τα 23 τέρματα που έχει πετύχει!

Υπό αυτές τις συνθήκες, η Μετς είναι αναγκασμένη να παίξει συντηρητικά, μπας και κρατήσει το μηδέν πίσω. Από την άλλη, η Ρεμς δεν είναι ομάδα που ανοίγει τα σκορ, αφού βασίζεται κυρίως στη συμπαγή της άμυνα. Πρώτος λόγος λοιπόν στο under 2,5 σε απόδοση 1.62, το οποίο επαληθεύτηκε και στις τρεις τελευταίες συναντήσεις των δύο ομάδων στην έδρα της Ρεμς για το πρωτάθλημα (0-0, 0-1, 0-0).

Προγνωστικά Ιταλία: Βενέτσια - Έμπολι

Στη Serie A, η Βενέτσια φιλοξενεί την Έμπολι, η οποία προσφέρει κατά κόρον παιχνίδια με πολλά γκολ και θέαμα (16:00 Cosmote Sport 6HD, Live από το SPORT 24).

Στα τελευταία 12 παιχνίδια της, η Έμπολι μετράει 10 over 2,5 και 11 Goal/Goal. Είναι χαρακτηριστικό πως στις τρεις προηγούμενες αγωνιστικές, μπήκαν συνολικά 18 γκολ στα παιχνίδια της με Μίλαν, Λάτσιο και Σασσουόλο.

Η Έμπολι υπηρετεί ένα επιθετικό στιλ ποδοσφαίρου και ειδικά εκτός έδρας τα καταφέρνει περίφημα, αφού σε 11 επίσημα ματς φέτος, δεν βρήκε δίχτυα μόνο με τη Ρόμα. Αντίθετα, σκόραρε σε έδρες όπως της Νάπολι, της Γιουβέντους και της Λάτσιο.

Στον αντίποδα, η Βενέτσια βρίσκεται οριακά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, νιώθει πλέον καυτή την ανάσα της Κάλιαρι και έχει πολύ μεγάλη ανάγκη να πάρει το αποψινό ματς με την Εμπολι.

Η ομάδα του Πάολο Τζανέτι, έχει βγάλει ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα μέχρι τώρα, ωστόσο στο β' γύρο, τα περισσότερα παιχνίδια στην έδρα της είναι κόντρα σε βατούς αντιπάλους. Μέχρι στιγμής, η Βενέτσια έχει απολογισμό 2-2-6 εντός έδρας, έχοντας όμως παίξει με Ιντερ, Μίλαν, Λάτσιο, Γιουβέντους, Ρόμα και Φιορεντίνα μεταξύ άλλων. Παρόλο το ζόρικο πρόγραμμα, η Βενέτσια απέτυχε να σκοράρει στην έδρα της, μόνο στα δύο παιχνίδια με τις ομάδες του Μιλάνου, που οδηγούν την κούρσα στο πρωτάθλημα.

Από τη μία λοιπόν, το ισχυρό κίνητρο της Βενέτσια, από την άλλη το ανέμελο στιλ ποδοσφαίρου της Εμπολι, μπορούν να οδηγήσουν σε ένα ανοιχτό παιχνίδι και στο over 2,5 του 1.70.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Ρεμς - Μετς: Under 2,5 (απόδοση 1.62), 16:00

Βενέτσια - Έμπολι: Over 2,5 (απόδοση 1.70), 16:00

TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ