TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά στοιχήματος: Ιστορική μονομαχία στο Σάντα Φε, για το 2.18 ο Καϊσίνια

Ο Πέδρο Καϊσίνια στον πάγκο της Ταγέρες σε αναμέτρηση κόντρα στη Σπόρτινγκ Κριστάλ για το Copa Libertadores
Ο Πέδρο Καϊσίνια στον πάγκο της Ταγέρες © 2022 NICOLAS AGUILERA/ASSOCIATED PRESS

Στο Σάντα Φε η Κολόν θα τεθεί αντιμέτωπη με την Ταγέρες στη ρεβάνς του 1-1 της προηγούμενης εβδομάδα για το Copa Libertadores με στόχο μια ιστορική πρόκριση. Ποντάρισμα στο 2.18.

Δυνατή αργεντίνικη μονομαχία και αρκετά αμφίρροπη στο Σάντα Φε (01:15 LIVE από το SPORT24 ). Η Κολόν φιλοξενεί την Ταγέρες στη ρεβάνς του 1-1 του Μάριο Αλμπέρτο Κέμπες. Η αναμέτρηση διεξάγεται για τη φάση των "16" του Copa Libertadores, σε περίπτωση ισορροπίας του σκορ η πρόκριση θα κριθεί στα πέναλτι. Όποιος προκριθεί θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά τον νικητή του ζευγαριού Ρίβερ - Βελές.

Στο πρώτο ματς η Κολόν πάτησε πιο γερά στο ματς, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει τις ευκαιρίες της νίκη. Άργησε να ανοίξει το σκορ η Σάντα Φε, προηγήθηκε στο 61’, αλλά η Ταγέρες δεν μάσησε και ισοφάρισε στο 87’ σε μια αναμέτρηση για γερά νεύρα.

Στο πρωτάθλημα η Κολόν έδειξε ότι ρίχνει όλο το βάρος στο αποψινό ματς και δεν ήταν καλή κόντρα στη Γοδόι Κρους, έχασε 1-0. Ο Φαλσιόνι βρίσκεται υπό πίεση, αποφεύγει τους δημοσιογράφους, επικρατεί σχετική πίεση. Επικρατεί όμως και συσπείρωση από πλευράς παικτών. Ο Αργεντινός τεχνικός είναι ο πιο αγχωμένος από όλους πάντως, ένα αρνητικό αποτέλεσμα απόψε ίσως τον στείλει στο ταμείο ανεργίας.

Η Ταγέρες ούτε αυτή έχει φτιάξει μομέντουμ, πατάει κάπως καλύτερα, ο Καϊσίνια είναι ένας πολύ έμπειρος τεχνικός και από πιεστικές καταστάσεις γνωρίζει πολύ καλά. Ανοίγει το ροτέισον με στόχο να τους έχει όλους σε καλή κατάσταση και ενσωματωμένους στην ομάδα.

Προγνωστικά στοιχήματος

Αμφότεροι οι τεχνικοί βρίσκονται υπό πίεση, στο πρωτάθλημα μετρούν 5 βαθμούς συγκομιδή ύστερα από έξι αγωνιστικές, έχουν μια ιστορική ευκαιρία για να πάνε στην οκτάδα του Copa Libertadores οι ομάδες τους, κάτι που δεν το έχουν καταφέρει στο παρελθόν.

Η Κολόν έχει καλή έδρα, αλλά τελευταία δεν είναι σε σούπερ κατάσταση, έχει φτάσει στο παρελθόν στον τελικό του Sudamericana. Ο Καϊσίνια από την άλλη έχει αποδείξει πως δεν διστάζει να θυσιάζει το θέαμα, λατρεύει την τακτική, μπορεί να παγώσει το ματς και να κερδίσει τη μάχη των πάγκων. Ο Φαλσιόνι στον αντίποδα μάς παρουσιάζεται πιο αγχωμένος και προβληματισμένος και συχνά πυκνά δεν μπορεί να κερδίσει τους παίκτες του και τα αποδυτήρια. Θα πάρουμε το ρίσκο και θα πάμε με την πρόκριση της Ταγέρες.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κολόν Σάντα Φε - Ταγέρες: Πρόκριση Ταγέρες (απόδοση 2.18), 01:15
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ