BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Ισπανική δυάδα τελευταίας αγωνιστικής

Προγνωστικά στοιχήματος: Ισπανική δυάδα τελευταίας αγωνιστικής
@2023 ALBERTO SAIZ/AP IMAGES

Το BetMarket.gr έχει τα προγνωστικά της τελευταίας αγωνιστικής στην ισπανική La Liga

Φινάλε απόψε και στην ισπανική La Liga, με τον τίτλο να έχει κριθεί αλλά πολλές ομάδες να παίζουν τον αγώνα της χρονιάς απόψε. Ειδικά στην ουρά η κατάσταση είναι χαοτική και χρειάζεται βιβλίο για να γράψει κανείς όλα τα σενάρια.

Πέρα από τις Ελτσε και Εσπανιόλ που έχουν ήδη αποχαιρετήσει, άλλη μια θα υποβιβαστεί σήμερα το βράδυ. Στη χειρότερη μοίρα αυτή τη στιγμή η Βαγιαδολίδ με τους 39 βαθμούς, αλλά τη μοίρα στα χέρια της καθώς υποδέχεται τη Χετάφε των 41. Ενδιάμεσά τους, στους 40 Αλμερία, Θέλτα και στους 41 Βαλένθια, Κάντιθ.

Θεωρητικά το ευκολότερο έργο το έχουν Αλμερία και Κάντιθ, που παίζουν σε Εσπανιόλ και Ελτσε αντίστοιχα. Πολλές φορές όμως ομάδες που έχουν υποβιβαστεί τα δίνουν όλα στην αποχαιρετιστήρια βραδιά τους στην κατηγορία, ειδικά εντός έδρας.

Η Ελτσε μάλιστα έρχεται από τρομερό διπλό στο Μπιλμπάο, που πέταξε εκτός επτάδας την Αθλέτικ. Πλέον οι Βάσκοι είναι υποχρεωμένοι να πάρουν διπλό στο Μπερναμπέου απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης και ταυτόχρονα να περιμέvουν να μην έρθει άσος το Οσασούνα - Χιρόνα.

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο είχε πάρα πολλές ευκαιρίες να καθαρίσει την υπόθεση επτάδα, όμως με μόλις μία νίκη στην πιο πρόσφατη επτάδα αναμετρήσεων της (1-1-5) έφτασε τελευταία αγωνιστική να μην έχει την κατάσταση στα χέρια της και να εξαρτάται και από το αποτέλεσμα των αντιπάλων της. Η εικόνα της στο δρόμο το τελευταίο διάστημα είναι αποκαρδιωτική (0-1-2 με τέρματα 2-8) και τώρα πάει σε μία έδρα που έχει να κερδίσει από το 1999 σε επίπεδο πρωταθλήματος (20-2-0 το σερί έκτοτε). Η Ρεάλ στο Μπερναμπέου έχει ηττηθεί μόνο από τη Βιγιαρεάλ στις 10 πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της (8-1-1), ενώ θα έχει και την επιστροφή του Βινίσιους στην ενδεκάδα. Πηγαίνουμε προς τον άσο.

Προγνωστικά στοιχήματος

Το Οσασούνα - Χιρόνα είναι το ματς που πιθανό να κρίνει το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο της La Liga, ανάμεσα σε δύο ομάδες που το αξίζουν με τη συμπεριφορά τους όλη τη σεζόν. Η φιναλίστ του Κυπέλλου Οσασούνα παίζει πάντοτε με αρκετά επιθετική διάθεση στην έδρα της, ενώ η Χιρόνα δεν είναι ομάδα που κλείνεται. Το μεταξύ τους παιχνίδι στον Α’ γύρο είχε 12 τελικές στις δύο εστίες, ενώ από 9 και πάνω έχουν και τα πέντε τελευταία των φιλοξενούμενων. Κρατάμε το 1.96 για Over 8,5 τελικές στην εστία στην αναμέτρηση.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ρεάλ Μαδρίτης - Αθλέτικ Μπιλμπάο: 1 (απόδοση 2.40), 19:30
  • Οσασούνα - Χιρόνα: Over 8,5 σουτ στην εστία (απόδοση 1.96), 19:30

Όλα τα σενάρια, τα έξυπνα πονταρίσματα και τα προγνωστικά στοιχήματος το φινάλε της ποδοσφαιρικής σεζόν στο BetMarket.gr

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ