ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Η παράδοση του Μουριέλ και ο ανεβασμένος Φόλαντ

Ο Κέβιν Φόλαντ από το παιχνίδι της Μονακό κόντρα στη Σοσιεδάδ για το Europa League στο Louis II
Ο Κέβιν Φόλαντ από το παιχνίδι της Μονακό κόντρα στη Σοσιεδάδ για το Europa League Ⓒ 2022 DANIEL COLE/ ASSOCIATED PRESS

Ειδικά στοιχήματα με σκόρερ σε τιμές άνω του 2.00, βγαίνουν από τις αναμετρήσεις της Ουντινέζε με την Αταλάντα και της Ναντ με τη Μονακό.

Για τη Serie A, η Ουντινέζε υποδέχεται την Αταλάντα (17:30 Cosmote Sport 5HD, Live από το SPORT24) σε ένα παιχνίδι που το διπλό από το 1.80-1.85 έχει κατρακυλήσει στο 1.40 κατά μέσο όρο μετά τη γνωστοποίηση ότι οι γηπεδούχοι έχουν 12 κρούσματα κορονοϊού.

Η Ουντινέζε δεν έχει δώσει στη δημοσιότητα τα ονόματα, ωστόσο σύμφωνα με τις τοπικές ιστοσελίδες, ανάμεσα στους "θετικούς" βρίσκεται και ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, Μπέτο (7 γκολ).

Ουντινέζε - Αταλάντα: Προγνωστικά Ιταλία

Σημειώνεται ότι και οι δύο ομάδες προέρχονται από αναβολές και δεν έχουν αγωνιστεί καθόλου μέσα στο 2022. Συγκεκριμένα, η Ουντινέζε έχει να παίξει από τις 18 Δεκεμβρίου και η Αταλάντα από τις 21 Δεκεμβρίου.

Οι μπεργκαμάσκι έκλεισαν άσχημα τον πρώτο γύρο, αφού αρχικά έχασαν 1-4 από τη Ρόμα εντός έδρας και κατόπιν κόλλησαν στο 0-0 με την Τζένοα στη Γένοβα. Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League θα προσπαθήσει απόψε να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα με στόχο να διατηρήσει το πάνω χέρι στη μάχη της τετράδας.

Ο Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι θα στερηθεί στο Ούντινε τις υπηρεσίες του Ζαπάτα, ο οποίος έχει σημειώσει φέτος 9 γκολ στο πρωτάθλημα και είναι ο πρώτος σκόρερ της Αταλάντα. Αυτό σημαίνει ότι στην κορυφή της επίθεσης θα επιστρατευτεί ο Μουριέλ.

Ο Κολομβιανός άσος έκανε πέρυσι σπουδαία σεζόν με 22 γκολ στη Serie A, ωστόσο φέτος έχει χάσει το ρόλο του στα βασικά πλάνα του Γκασπερίνι. Απόψε θα έχει την ευκαιρία να αποδείξει ότι αξίζει περισσότερο χρόνο συμμετοχής, παίζοντας απέναντι στην αγαπημένη του αντίπαλο.

Ο 30χρονος φορ σε 12 παιχνίδια κόντρα στην Ουντινέζε έχει σημειώσει 9 γκολ. Απέναντι σε καμία άλλη ομάδα στην καριέρα του δεν έχει βάλει περισσότερα τέρματα. Είναι ενδεικτικό, ότι από τότε που μεταγράφηκε στην Αταλάντα, ο Μουριέλ έχει αντιμετωπίσει πέντε φορές την Ουντινέζε και έχει σκοράρει οχτώ τέρματα! Δεν τα κατάφερε μόνο στο παιχνίδι του πρώτο γύρου την τρέχουσα σεζόν, καθώς μπήκε αλλαγή στο 26'.

Το ενδεχόμενο να σκοράρει ο Μουριέλ απόψε προσφέρεται σε τιμές άνω του 2.20 και για όποιον θέλει να παίξει και το φαβορί διπλό, το combo δίνει απόδοση 2.60.

Ναντ - Μονακό: Προγνωστικά Γαλλία

Αλλο ένα ενδιαφέρον ματς για ειδικό στοίχημα είναι το Ναντ – Μονακό από το γαλλικό πρωτάθλημα. Τις δύο ομάδες χωρίζει μόνο ένας βαθμός μετά από 19 αγώνες, ωστόσο το διπλό των Μονεγάσκων προσφέρεται φαβορί σε τιμές κοντά στο 2.20 (18:05 Novasports 2HD, Live από το SPORT24).

Το ιδιαίτερο αυτής της αναμέτρησης αφορά το ντεμπούτο του Φιλίπ Κλεμάν στον πάγκο των φιλοξενούμενων. Η διοίκηση της Μονακό αποφάσισε αιφνιδιαστικά να αντικαταστήσει τον Κόβατς με τον πρώην τεχνικό της πρωταθλήτριας Βελγίου, Κλαμπ Μπριζ.

Ο Κλεμάν έκανε εξαιρετική δουλειά στις δύο προηγούμενες ομάδες του, την Γκενκ και την Μπριζ. Το 2018 οδήγησε την Γκενκ στην κορυφή του βελγικού πρωταθλήματος και την επόμενη διετία κατέκτησε το πρωτάθλημα με την Μπριζ. Αυτή τη στιγμή, είναι το πιο hot όνομα Βέλγου προπονητή και φυσικά η μεταπήδησή του στη Μονακό και τη Ligue 1 αποτελεί ένα πολύ σημαντικό βήμα στην καριέρα του.

Στο ντεμπούτο του, ο Κλεμάν θα αντιμετωπίσει την ανταγωνιστική Ναντ, η οποία ωστόσο έχει κάμποσες απουσίες και θα κατέβει απόψε με 17μελη αποστολή. Προβλήματα υπάρχουν και στη Μονακό, με κυριότερο αυτό του Μπεν Γεντέρ, του πρώτου σκόρερ της ομάδας με 10 γκολ.

Ελλείψει του Μπεν Γεντέρ, το επιθετικό βάρος αναμένεται να σηκώσει ο Κέβιν Φόλαντ. Ο Γερμανός επιθετικός έκανε πέρυσι αρκετά καλή σεζόν με 16 γκολ στη Ligue 1. Φέτος δεν είναι το ίδιο παραγωγικός, ωστόσο το τελευταίο διάστημα έχει αρχίσει να παίρνει εμπρός. Στα πέντε πιο πρόσφατα επίσημα παιχνίδια της Μονακό, ο πρώην άσος της Λεβερκούζεν σημείωσε ισάριθμα γκολ.

Σκόραρε στο 4-0 επί της Μετς για το πρωτάθλημα. Ισοφάρισε σε 1-1 στο Γκρατς τη Στουρμ σε αναμέτρηση για το Europa League. Πέτυχε το νικητήριο γκολ στο 2-1 επί της Ρεν στο τελευταίο ματς του 2021 και έκανε ποδαρικό με το δεξί στο 2022, σκοράροντας δις στην κυπελλική πρόκριση επί της Κεβιγί (3-1). Σε τιμές άνω του 2.80 να συνεχίσει ο Φόλαντ το σερί του, πετυχαίνοντας γκολ και κόντρα στη Ναντ, στο ντεμπούτο του νέου του προπονητή.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ουντινέζε – Αταλάντα: Να σκοράρει ο Μουριέλ (απόδοση 2.27), 17:30
  • Ναντ – Μονακό: Να σκοράρει ο Φόλαντ (απόδοση 2.87), 18:05
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ