BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Η φόρα του Κβαρατσκέλια και ο κανόνας των φάουλ

Ο Κβίχα Κβαρατσκέλια με την Εθνική Γεωργίας πανηγυρίζει γκολ κόντρα στην Ελλάδα στο Nations League
Ο Κβίχα Κβαρατσκέλια με την Εθνική Γεωργίας © 2022 GIANNIS PAPANIKOS/ASSOCIATED PRESS

Το BetMarket.gr αναλύει και προτείνει δύο επιλογές από το σημερινό πρόγραμμα του Nations League.

Στη χθεσινή στήλη κάναμε αναφορά στο “σκληρό” παιχνίδι που περιμέναμε στην Πολωνία. Επιβεβαιώθηκε η βασική επιλογή της στήλης για Over 4,5 κάρτες αλλά το άξιο σχολιασμού είναι πως συνολικά είδαμε 39 φάουλ στην αναμέτρηση!

Είναι τρομερός αριθμός για παιχνίδι τέτοιου επιπέδου. Αναλογιστείτε πως τα άλλα τρία ματς του α’ ομίλου είχαν 18, 18 και 19 φάουλ αντίστοιχα. Δηλαδή και στα τρία είδαμε λιγότερα από τα μισά φάουλ του Πολωνία - Ολλανδία.

Ο άγραφος κανόνας "λέει" πως όσο υψηλότερο το ποιοτικό επίπεδο ποδοσφαιριστών και ομάδων, τόσο λιγότερα τα φάουλ και περισσότερος ο καθαρός χρόνος παιχνιδιού. Για αυτό τα 35 φάουλ και οι 7 κίτρινες στο ματς Λιχτενστάιν - Ανδόρα μπορεί να θεωρηθούν φυσιολογικά, ενώ αυτό που έγινε στην Πολωνία όχι.

Και επειδή Βουλγαρία – Γιβραλτάρ (21:45 NOVASPORTS 5, LIVE από το SPORT24) έχουν επίσης πολύ χαμηλό επίπεδο, κρίνεται χαμηλό το Line των 3,5 κίτρινων καρτών που πληρώνει 1.80. Το μεταξύ τους τον Ιούνιο είχε κάρτα από το 8ο λεπτό, 7 κίτρινες συνολικά, σε ματς με 26 φάουλ. Το Γιβραλτάρ πήρε από 3 κίτρινες σε δύο από τα υπόλοιπα τρία ματς στον όμιλο.

Προγνωστικά και ανάλυση: Γεωργία - Βόρεια Μακεδονία

Στη Γεωργία κάπου… μπλέκει ο κανόνας. Θεωρητικά είναι ομάδα χαμηλής δυναμικής, αλλά η τρέχουσα φουρνιά είναι μια από τις καλύτερες στην ιστορία της. Με μπροστάρη φυσικά τον Κβαρατσκέλια (ή Κβαραντόνα κατά τους φίλους της Νάπολι, οι οποίοι τον λατρεύουν ήδη!).

Ο Σανιόλ έχει φτιάξει μια ομάδα που σκόραρε 12 φορές σε τέσσερις αγωνιστικές, φτιάχνοντας πάρα πολλές φάσεις ανά παιχνίδι. Ακόμη και στο 0-0 με τη Βουλγαρία είχε 17 τελικές και 10 κόρνερ.

Προγνωστικά στοιχήματος

Σήμερα (19:00 NOVASPORTS PRIME, LIVE από το SPORT24 ) το Over 2,5 γκολ φτάνει σε απόδοση 2.50, προφανώς επειδή στη Γεωργία κάνει και το Χ. Το ρόστερ, η δυναμική, η φόρα και το ταλέντο των γηπεδούχων μας επιτρέπουν σκέψεις πως θα δούμε απόψε μια ομάδα που θα παίξει για τη νίκη και όχι με το μάτι στη βαθμολογία.

Σε μια τέτοια περίπτωση και με τη φιλοξενούμενη να είναι (βαθμολογικά) αναγκασμένη να ανοιχτεί, το over μπαίνει κάλλιστα στις επιλογές μας.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γεωργία - Βόρεια Μακεδονία: Οver 2 (απόδοση 2.00), 19:00
  • Βουλγαρία - Γιβραλτάρ: Over 3,5 Κίτρινες (απόδοση 1.80), 21:45

Το ανανεωμένο BetMarket.gr είναι στον «αέρα»! Διάβασε ψαγμένα ειδικά στοιχήματα, πλούσιες ποδοσφαιρικές αναλύσεις, καθημερινά προγνωστικά στοιχήματος σε όλα τα σπορ καθώς κι όλες τις εξελίξεις για τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα.

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ