ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Η Φλαμένγκο τιμωρεί το ρίσκο της Κορίνθιανς

Ο Γκαμπριέλ Μπαρμπόζα της Φλαμένγκο πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Ολίμπια για τα προημιτελικά του Copa Libertadores 2021 στο "Μανέ Γκαρίντσα", Μπραζίλια | Τετάρτη 18 Αυγούστου 2021
Ο Γκαμπριέλ Μπαρμπόζα της Φλαμένγκο πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Ολίμπια για τα προημιτελικά του Copa Libertadores 2021 στο "Μανέ Γκαρίντσα", Μπραζίλια | Τετάρτη 18 Αυγούστου 2021 © 2021 EVARISTO SA/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες ανάμεσα στη Φλαμένγκο και τη Κορίνθιανς.

Η Φλαμένγκο είναι με απόδοση 2.50 το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση φέτος του Κόπα Λιμπερταδόρες. Η ομάδα του Ντοριβάλ Τζούνιορ επιβεβαίωσε εμφατικά τον "τίτλο" της στον πρώτο προημιτελικό με την Κορίνθιανς, κερδίζοντας μέσα στο Σάο Πάουλο με 2-0.

Για τους μπουκ η πρόκριση της Φλαμένγκο στα ημιτελικά θεωρείται πλέον δεδομένη και δεν πληρώνει ούτε 1.05. Το βασικό ερωτηματικό στον αποψινό επαναληπτικό προημιτελικό με την Κορίνθιανς είναι αν η Φλα θα προκριθεί με δεύτερη νίκη, επαληθεύοντας τον άσο του 1.50 (10/08 03:30 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24).

Προγνωστικά Στοιχήματος

Η αλήθεια είναι πως πρωταθλήτρια Βραζιλίας του 2020 βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση από τα μέσα Ιουλίου και μετά, έχοντας ρεκόρ 7-1-0 στα τελευταία οκτώ επίσημα παιχνίδια της με γκολ 18-2!

Από την άλλη, η Κορίνθιανς του Βίτορ Περέιρα καλείται πρακτικά να κάνει υπέρβαση μέσα στο Μαρακανά. Σε κάθε περίπτωση είναι αναγκασμένη να ρισκάρει, διότι ψάχνει νίκη με τουλάχιστον δύο γκολ διαφορά για να στείλει μίνιμουμ το παιχνίδι στα πέναλτι. Η Κορίνθιανς βέβαια έχει να κερδίσει στη συγκεκριμένη έδρα τη Φλαμένγκο από το 2015. Έκτοτε μετράει έξι ήττες σε οκτώ μεταξύ τους συναντήσεις (0-2-6).

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Το πιθανότερο είναι πως η ποιοτική μεσοεπιθετικά Φλαμένγκο θα τιμωρήσει κάποια στιγμή το ρίσκο που θα πάρει υποχρεωτικά η Κορίνθιανς. Επικρατέστερος σκόρερ της Φλα μοιάζει ο φορμαρισμένος Γκάμπριελ Μπαρμπόσα, ο οποίος σκόραρε και στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων πριν μία εβδομάδα.

Ο 25χρονος διεθνής Βραζιλιάνος επιθετικός διαμόρφωσε και το τελικό σκορ στο εκτός έδρας 2-0 επί της Σάο Πάουλο το περασμένο Σάββατο για το πρωτάθλημα, μπαίνοντας αλλαγή στο 66'. Απόψε βέβαια, ο Ντοριβάλ Τζούνιορ αναμένεται να επαναφέρει τους βασικούς του στην 11αδα, άρα ο Γκάμπριελ Μπαρμπόσα, εκτός απροόπτου, θα ξεκινήσει κανονικά στην κορυφή τη επίθεσης για τη Φλα. Στο 2.20 το anytime του "Γκαμπιγκόλ", ο οποίος μετράει φέτος 12 γκολ σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Κόπα Λιμπερταδόρες.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Φλαμένγκο – Κορίνθιανς: Γκάμπριελ Μπαρμπόσα Να Σκοράρει (απόδοση 2.20), 03:30
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ