XGOALS BET

Προγνωστικά Στοιχήματος: Η ευκαιρία της Μίλαν και ο Καράνκα, δυάδα στο 2.50

Ο Ολιβιέ Ζιρού πανηγυρίζει γκολ της Μίλαν κόντρα στην Λάτσιο σε ματς της Serie A | 24 Απριλίου 2022
Ο Ολιβιέ Ζιρού πανηγυρίζει γκολ της Μίλαν κόντρα στην Λάτσιο σε ματς της Serie A | 24 Απριλίου 2022 @2022 ANDREW MEDICHINI/AP IMAGES

Η Μίλαν καλείται να εκμεταλλευτεί το "δώρο" που της έκανε η Ιντερ, κερδίζοντας απόψε την ντεφορμέ Φιορεντίνα. Εντός έδρας ντεμπούτο για τον Καράνκα στον πάγκο της Γρανάδα, που μάχεται για την παραμονή.

Αυτό που συμβαίνει φέτος στη Serie A είναι πραγματικά πρωτόγνωρο. Τα στραβοπατήματα των διεκδικητών του τίτλου είναι αλλεπάλληλα και στην ουσία είναι σαν να χαρίζει ο ένας στον άλλον τον τίτλο.

Εκεί που φαινόταν να παίρνει ξανά το πάνω χέρι η Ιντερ με τέσσερις διαδοχικές νίκες, ήρθε η εντελώς απρόσμενη γκέλα στην έδρα της αδιάφορης Μπολόνια και ο πρώτος λόγος πέρασε εκ νέου στη Μίλαν.

Μίλαν - Φιορεντίνα: Προγνωστικά και Ανάλυση

Οι ροσονέρι είναι πλέον στο +2 από τους νερατζούρι και γνωρίζουν ότι αν κάνουν το 4/4 στις αγωνιστικές που απομένουν θα κατακτήσουν το Σκουντέτο για πρώτη φορά μετά από 11 ολόκληρα χρόνια. Στο φετινό πρωτάθλημα ωστόσο, όπου το "λάθος" μπορεί να συμβεί οποιαδήποτε στιγμή και απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο, καμία ομάδα δεν μπορεί να κοιτάξει τόσο μακριά.

Η Μίλαν είναι υποχρεωμένη να το πάει παιχνίδι-παιχνίδι και αυτό που οφείλει να κάνει σήμερα (16:00 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24), είναι να κερδίσει τη Φιορεντίνα για να ασκήσει ακόμη μεγαλύτερη πίεση στην Ιντερ, που παίζει αργότερα με την Ουντινέζε.

Η ομάδα του Στέφανο Πιόλι έρχεται από το πολύ μεγάλο διπλό στο Ολίμπικο επί της Λάτσιο. Κέρδισε 2-1 με ανατροπή, πετυχαίνοντας το νικητήριο γκολ στο 92ο λεπτό! Τέτοιες νίκες δίνουν ψυχολογία και ηθικό και φυσικά έχουν εκτινάξει στα ύψη τον ενθουσιασμό του κόσμου.

Απόψε, το Σαν Σίρο θα είναι κατάμεστο από τους οπαδούς της Μίλαν, που περιμένουν από την ομάδα τους να κάνει ακόμη ένα βήμα για την κατάκτηση του τίτλου. Το ερώτημα λοιπόν είναι αν μπορεί η Μίλαν να σταθεί αντάξια των περιστάσεων και να αντέξει το βάρος της πρόκλησης.

Η αλήθεια είναι πως οι ροσονέρι εντός έδρας έχουν κάνει ουκ ολίγες ανορθογραφίες φέτος και δεν είναι απόλυτης εμπιστοσύνης σε αποδόσεις καθαρού φαβορί στο 1.65. Από την άλλη, η Φιορεντίνα ήταν τραγική στα δύο προηγούμενα παιχνίδια της με Σαλερνιτάνα και Ουντινέζε, με συνέπεια να υποστεί δύο οδυνηρές ήττες με 2-1 και 4-0 αντίστοιχα.

Με βάση την πρόσφατη εικόνα αμυντικής διάλυσης των βιόλα, οι οποίοι έχασαν επιτρέποντας 4,65 xGoals (!) στα δύο τελευταία ματς, η Μίλαν έχει απόψε την ευκαιρία να επιβεβαιώσει τον φαβοριτισμό της.

Προγνωστικά Ισπανία

Σημαντικό παιχνίδι διεξάγεται και στη La Liga, εδώ όμως για τη μάχη της παραμονής. Η Γρανάδα υποδέχεται τη Θέλτα, στο εντός έδρας ντεμπούτο του Αϊτόρ Καράνκα (17:15 Novasports 1HD, Live από το SPORT24).

Ο πρώην τεχνικός της Νότιγχαμ και της Μπέρμιγχαμ κάθισε για πρώτη φορά στον πάγκο της Γρανάδα την προηγούμενη αγωνιστική, στο 0-0 με την Ατλέτικο, στη Μαδρίτη. Με ηρωική άμυνα και μηδενική επιθετική παραγωγή, η Γρανάδα πήρε έναν πολύτιμο βαθμό στην προσπάθεια που κάνει για να σωθεί.

Απόψε, στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι με τον Καράνκα στην τεχνική της ηγεσία, η Γρανάδα είναι υποχρεωμένη να ψάξει νέο θετικό αποτέλεσμα, καθώς βρίσκεται στο -2 από την παραμονή και την επόμενη αγωνιστική δίνει κρίσιμο εξάποντο με τη Μαγιόρκα στο νησί.

Η Θέλτα, με 39 βαθμούς, διατηρεί μία σχετική απόσταση ασφαλείας, συνεπώς δεν νιώθει την ίδια πίεση. Εξάλλου, είναι φανερά ντεφορμέ, με τέσσερις ήττες στις τελευταίες έξι αγωνιστικές (1-1-4). Την προηγούμενη εβδομάδα έχασε πεντακάθαρα με 2-0 εντός έδρας από τη Χετάφε (0,33-1,46 τα xGoals), η οποία επίσης μάχεται για την παραμονή της.

Αυτό ήταν το τρίτο σερί ματς, που η Θέλτα έγραψε κάτω από μονάδα στα xGoals. Είχαν προηγηθεί το παιχνίδι στο Μπιλμπάο, όπου κέρδισε 0-2 με xGoals 0,91-0,88 και η ήττα (1-0) στη Βαρκελώνη από την Εσπανιόλ με xGoals 1,56-0,70.

Στο 1.52 να μην ηττηθεί απόψε η Γρανάδα, στο 2.50 η δυάδα με τον άσο της Μίλαν.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μίλαν - Φιορεντίνα: 1 (απόδοση 1.65), 16:00
  • Γρανάδα - Θέλτα: 1Χ (απόδοση 1.52), 17:15
TAGS XGOALS BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ