BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Η ανεβασμένη Εθνική μπορεί και να σκοράρει περισσότερο

Ο Τάσος Μπακασέτας πανηγυρίζει γκολ του στο Κόσοβο - Ελλάδα στο Nations League.
Ο Τάσος Μπακασέτας πανηγυρίζει γκολ του στο Κόσοβο - Ελλάδα INTIME

Το ΒetMarket.gr αναλύει το αποψινό παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδος με την Κύπρο και τους τρόπους που η ομάδα του Πογέτ μπορεί να δημιουργήσει συνθήκες πίεσης στον αντίπαλο.

Είχε πολλά χρόνια η Εθνική Ελλάδος να μπει με τέτοια φόρα σε διαδικασία. Έστω και αν μιλάμε για Nations League, ο απολογισμός των έξι βαθμών σε δύο εκτός έδρας αναμετρήσεις είναι θετικότατο στοιχείο. Πέρα από το βαθμολογικό όφελος, αυτά που κέρδισε η ομάδα είναι ψυχολογία, όρεξη για παιχνίδι και κόσμο στο γήπεδο, απόψε κόντρα στην Κύπρο (21:45 Alpha, NOVASPORTS PRIME /, LIVE από το SPORT24).

Με τα παραπάνω όπλα στη φαρέτρα της δείχνει μια καλή στιγμή για να φτιάξει ακόμη περισσότερο το ενεργητικό της. Να φύγει δηλαδή από το ένα γκολ και να ανέβει σε υψηλότερες επιδόσεις. Δεν άξιζε δεύτερο στη Βόρεια Ιρλανδία, το άξιζε αλλά δεν το πέτυχε στο Κόσοβο, μπορεί και να το αξίζει και να το πετύχει κόντρα στους Κύπριους.

Η ταχύτητα και η αντιληπτική ικανότητα των στόπερ επιτρέπει στον Πογέτ να στέλνει Χατζηδιάκο και Μαυροπάνο στο ύψος της σέντρας, δημιουργώντας συνθήκες μεγαλύτερης πίεσης στον αντίπαλο. Το είδαμε να συμβαίνει πολλές φορές την Κυριακή και η λογική λέει πως θα συμβεί και τώρα.

Με τον Τσιμίκα να παίρνει το πλάτος αριστερά και τον Λημνιό να προσπαθεί να δημιουργήσει σε πιο μικρούς χώρους, ο Πογέτ μπορεί να “χτίσει” μια πολύπλευρη ανάπτυξη, πιέζοντας πολύ για το γκολ τους Κύπριους.

Η ομάδα του Κωστένογλου μπορεί να έρχεται από μηδέν γκολ σε 180 λεπτά, αλλά δεν μπορεί να συνεχίσει επ’ αόριστον έτσι. Χωρίς γκολ ο Έλληνας τεχνικός ξέρει πως αποτελέσματα δεν θα έρθουν και η δική του θέση θα χειροτερεύει συνεχώς. Αφού πήρε βαθμό με τους Βορειοϊρλανδούς και έδιωξε το μηδέν σε πόντους, πολύ πιθανό σήμερα να ψάξει το πως θα διώξει και το μηδέν σε γκολ.

Σε εναλλακτικές αγορές και ειδικά στοιχήματα, έχει ποδοσφαιρική λογική το under στα φάουλ. Το Line είναι υψηλό στα 24,5 ανάμεσα σε δύο ομάδες που δεν είναι "σκληρές". Η Ελλάδα έκανε επτά φάουλ στο Κόσοβο και η Κύπρος μόλις τέσσερα στο παιχνίδι με τη Β. Ιρλανδία, ενώ είχαν προηγηθεί τα οκτώ κόντρα στο Κόσοβο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ελλάδα - Κύπρος: Over 2,5 (απόδοση 2.00), 21:45
  • Ελλάδα - Κύπρος: Under 24,5 φάουλ (απόδοση 2.00), 21:45

Διάβασε έξυπνα ειδικά στοιχήματα για τον αγώνα της Εθνικής Ελλάδος αλλά και καθημερινά προγνωστικά σε όλα τα σπορ καθώς κι όλες τις εξελίξεις για τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα καθημερινά το BetMarket.gr!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ