BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Γνήσιο, καθαρό, βρετανικό ποδόσφαιρο

Ο Στέφεν Κένι και ο Τζέιμς Μακλίν σε αναμέτρηση της Εθνικής Ιρλανδίας στο Δουβλίνο για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου
Ο Στέφεν Κένι και ο Τζέιμς Μακλίν σε αναμέτρηση της Εθνικής Ιρλανδίας στο Δουβλίνο © 2022 PETER MORRISON, FILE/ASSOCIATED PRESS

Η Εθνική ομάδα της Αγγλίας υποδέχεται απόψε τους Ιταλούς, σε κάτι σαν επανάληψη του πιο πρόσφατου τελικού του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Οι Ουαλοί του Γκάρεθ Μπέιλ υποδέχονται το Βέλγιο, αλλά αυτά τα δύο δεν είναι τα μοναδικά παιχνίδια στη Μεγάλη Βρετανία απόψε το βράδυ.

Το πιο "καθαρό" βρετανικό ματς θα διεξαχθεί στο Aviva Stadium του Δουβλίνου, εκεί όπου οι Ιρλανδοί θα υποδεχθούν τους Σκωτσέζους (19:00 NOVASPORTS PRIME , LIVE από το SPORT24 ). Και για τους λάτρεις του γνήσιου και old school ποδοσφαίρου, ίσως το συγκεκριμένο παιχνίδι αξίζει να κερδίσει τα βλέμματα.

Η τελευταία φορά που οι δύο συμπαθείς λαοί βρέθηκαν αντιμέτωποι ήταν περίπου σαν σήμερα το 2015. Συγκεκριμένα στις 13 Ιουνίου, σε ένα ματς που όπως και τώρα είχε γηπεδούχους τους Ιρλανδούς.

Και… στη σούμα μας έδωσε 17 κόρνερ. Τα δύο κλασικά 4-4-2 που παρατάχθηκαν στον αγωνιστικό χώρο και αλληλοεξουδετερώθηκαν, σε ένα παιχνίδι με μπόλικες σέντρες και τελικό αποτέλεσμα το 1-1.

Φυσικά μια επταετία είναι ένας Αιώνας στο ποδόσφαιρο και πάρα πολλά μπορούν να αλλάξουν, αλλά ουδείς μπορεί να ισχυριστεί πως το επίπεδο ποδοσφαίρου Ιρλανδών και Σκωτσέζων έχει αλλάξει πολύ αυτό το διάστημα. Αν δούμε τα δύο ρόστερ θα βρούμε περισσότερους ποδοσφαιριστές που ταιριάζουν στο παραδοσιακό βρετανικό παιχνίδι παρά τεχνίτες και δημιουργούς.

Κοιτώντας τα πρόσφατα παιχνίδια τους, οι Ιρλανδοί κέρδισαν από έξι κόρνερ στις δύο πρώτες αγωνιστικές, σε Αρμενία και εντός με τους Ουκρανούς. Οι Σκωτσέζοι πήραν εννέα με τους Αρμένιους και πέντε στο μπαράζ με την Ουκρανία στις αρχές του μήνα.

Σήμερα είναι το τρίτο παιχνίδι μέσα σε διάστημα λίγων ημερών για τις ομάδες και είναι εξαιρετικά πιθανό ένα τέτοιο στυλ παιχνιδιού, λιγότερο τεχνικό, να επικρατήσει και για λόγους κούρασης και διαχείρισης της ενέργειας.

Ιδιαίτερα μάλλον όταν έχουμε να κάνουμε με δύο ομάδες που στη γενικότερη φιλοσοφία τους έχουν υιοθετήσει ένα τέτοιο στυλ ποδοσφαίρου. Σε σημείο που βλέποντας το Line στην αγορά των κόρνερ να βρίσκεται στο σχετικά χαμηλό 9,5, μπορεί να αποτελέσει τη στοιχηματική επιλογή της ημέρας σε τιμές άνω του διπλασιασμού.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ιρλανδία - Σκωτία: Over 9,5 κόρνερ (απόδοση 2.45), 19:00

Διάβασε έξυπνα ειδικά στοιχήματα για το Nations League αλλά και καθημερινά προγνωστικά σε όλα τα σπορ καθώς κι όλες τις εξελίξεις για τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα καθημερινά το BetMarket.gr!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ