ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Γκρίνια στη Μακάμπι, μαζεύτηκε το διπλό του Αρη

Οι οπαδοί της Μακάμπι Τελ Αβίβ σε αγώνα για το Europa Conference League
Οι οπαδοί της Μακάμπι Τελ Αβίβ σε αγώνα για το Europa Conference League © 2022 ARIEL SCHALITASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για το παιχνίδι του Άρη με τη Μακάμπι στο Τελ Αβίβ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa Conference League. Πτωτική τάση στο διπλό των "κίτρινων".

Ο Άρης ξεπέρασε με χαρακτηριστική άνεση στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa Conference League το εμπόδιο της Γκόμελ (Λευκορωσία) και πάει απόψε με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία για το πρώτο παιχνίδι με την Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Ισραήλ (20:00 Novasports Prime, LIVE από το SPORT24).

Μακάμπι Τελ Αβίβ - Αρης: Προγνωστικά και Ανάλυση

Δεν ισχύει το ίδιο στην ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς. Παρότι η Μακάμπι Τελ Αβίβ ξεκίνησε ενθαρρυντικά τις μεταγραφές της, αποκτώντας τον πολύπειρο επιθετικό Εράν Ζάχαβι (Αϊντχόφεν) και τους χαφ Φαν Οφερέιμ (Ουτρέχτη) και Νιρ Μπίτον (Σέλτικ), η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη.

Από εκεί λοιπόν που επικρατούσε ενθουσιασμός και καταγράφηκε ρεκόρ συλλόγου με 22.500 κάρτες διαρκείας (!), το κλίμα γύρισε άρδην και πλέον υπάρχει έντονη ανησυχία στις τάξεις των οπαδών, καθώς το μεταγραφικό πλάνο έχει κολλήσει.

Οπως αναφέρουν τα ισραηλινά ΜΜΕ, η Μακάμπι Τελ Αβίβ ψάχνει στην αγορά για τουλάχιστον τέσσερις ακόμη προσθήκες, έχοντας σε προτεραιότητα έναν στόπερ κι έναν εξτρέμ. Σε κάθε περίπτωση, το ρόστερ της δεν έχει διαμορφωθεί πλήρως εν όψει της νέας σεζόν και αυτή τη στιγμή υπάρχουν παίκτες στο δυναμικό της, που μπορεί σε έναν μήνα να αγωνίζονται αλλού.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Όλος αυτός ο αναβρασμός στο στρατόπεδο της Μακάμπι, ασφαλώς επηρεάσει και το σετ με συνέπεια το διπλό να έχει υποχωρήσει από τα αρχικά 3.30-3.40 σε τιμές στο 2.90 κατά μέσο όρο. Γενικά, από την πλευρά των Ισραηλινών βγαίνει μία απαισιοδοξία, καθώς θεωρούν ότι είχαν μία από τις πιο δύσκολες κληρώσεις στον τρίτο προκριματικό γύρο και τα πράγματα φυσικά θα είναι ακόμη πιο ζόρικα στα playoffs, διότι αν περάσουν θα βρουν μπροστά τους τη γαλλική Νις.

Το θετικό νέο δια στόματος Ιβιτς για την Μακάμπι, αφορά την ετοιμότητα του Ζάχαβι. Ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ είπε πως ο διεθνής Ισραηλινός φορ είναι έτοιμος να αγωνιστεί, αν και το πιθανότερο είναι πως στην 11αδα θα ξεκινήσει ξανά ο Σέρβος Γιοβάνοβιτς και ο Ζάχαβι θα περάσει ως αλλαγή κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Από εκεί και πέρα, σε σύγκριση με το τελευταίο επίσημο παιχνίδι, το 0-0 κόντρα στη Ζίρα για τον προηγούμενο προκριματικό, τη θέση του άρρωστου Γκολάσα στους χαφ, θα πάρει ο Νταν Γκλέιζερ. Αναμένεται επίσης ακόμη μία αλλαγή στην 11αδα, με την είσοδο του νεοαποκτηθέντος Μπίτον.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Στον Άρη τα πράγματα είναι πολύ πιο ήρεμα και έτσι όπως έχει διαμορφωθεί το κλίμα στη Μακάμπι, φαίνεται πως η ομάδα του Χερμάν Μπούργος έχει μπροστά της μία σημαντική ευκαιρία να βρει θετικό αποτέλεσμα στο Τελ Αβίβ και να θέσει βάσεις πρόκρισης.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Με το διπλό να παραμένει σε επίπεδα αουτσάιντερ, μπορούμε να πάρουμε με μεγαλύτερη ασφάλεια και τη διπλή ευκαιρία (Χ2) στο αξιοπρεπές 1.60. Για καλύτερη απόδοση, στέκεται σε combo και το Under 3,5 για να φτάσουμε στο 1.95, δεδομένου ότι ο Άρης μετράει 17/19 Under 3,5 στα τελευταία ευρωπαϊκά παιχνίδια του. Μοναδικές εξαιρέσεις το 5-1 επί της Γκόμελ στον προηγούμενο γύρο και το μεγαλειώδες 3-2 επί της Ατλέτικο στη Μαδρίτη τη σεζόν 2010/11.

Στη λογική ενός κλειστού ματς συνηγορεί και το ρεπορτάζ του Άρη, καθώς ο Μπούργος φαίνεται πως θα επιλέξει να παρατάξει τους "κίτρινους" με ενισχυμένο κέντρο για να ελέγξει τον ρυθμό και να έχει τα καλύτερα δυνατά μαρκαρίσματα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μακάμπι Τελ Αβίβ – Αρης: Χ2 & Under 3,5 (απόδοση 1.60), 20:00
TAGS ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ