TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά στοιχήματος: Γιορτάζει με γκολ το πρωτάθλημα η Παλμέιρας του Αμπέλ Φερέιρα

Ο Αμπέιλ Φερέιρα στο Recopa Sudamericana πανηγυρίζει τον τίτλο κόντρα στην Ατλέτικο Παραναένσε
Ο Αμπέιλ Φερέιρα στο Recopa Sudamericana © 2022 ANDRE PENNER/ASSOCIATED PRESS

Η Παλμέιρας του Αμπέλ Φερέιρα έχει εντός έδρας championship point κόντρα στην απρόβλεπτη Φορταλέζα. Ποντάρισμα στο 1.82.

Η Παλμέιρας του Αμπέλ Φερέιρα μπορεί να στεφθεί απόψε πρωταθλήτρια Βραζιλίας, κάτι που αποτελούσε τον βασικό στόχο του Πορτογάλου τεχνικού της Βερντάο μετά από τις back to back κατακτήσεις Copa Libertadores. Αυτή τη στιγμή είναι στην πρώτη θέση τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος και στο +10 από την Ιντερνασιονάλ. Φιλοξενεί την απρόβλεπτη και ενίοτε επικίνδυνη Φορταλέζα (02:30 LIVE από το SPORT24). Πρόκειται για Championship point το ματς, αφού με νίκη παίρνει το πρωτάθλημα, ωστόσο εδώ μπαίνει ένας αστερίσκος. Παίρνει το Brasileirao και με ισοπαλία, ενώ μπορεί να μπει ως πρωταθλήτρια στο Allianz στην περίπτωση που η Ιντερνασιονάλ έχει χάσει στην έδρα της Αμέρικα Μινέιρο, η οποία Ίντερ παίζει πεντέμισι ώρες νωρίτερα (21:00 LIVE από το SPORT24).

Η Παλμέιρας δεν αστειεύεται φέτος, ήταν εξ αρχής το φαβορί και ο Αμπέλ Φερέιρα διαχειρίστηκε άψογα την ομάδα του εντός συνόρων, δίχως να μετρήσει πολλές υποτονικές εμφανίσεις. Στο τελευταίο χρονικά ματς κέρδισε την Ατλέτικο Παραναένσε εκτός έδρας με 3-1, ενώ είχε προηγηθεί σε διάστημα τριών ημερών η τριάρα (3-0) εντός έδρας κόντρα στην προτελευταία Αβαΐ.

Η Φορταλέζα είναι ή του ύψους ή του βάθους, δεν χάνει όμως εδώ και οκτώ ματς, βρίσκεται εντός ζώνης Copa Sudamericana, έχει κάποιες ελπίδες για το Libertadores, αλλά έχει καλύτερες ομάδες από πάνω της. Σ’ αυτή την οκτάδα αγώνων μόνο μια φορά δεν σκόραρε, στο εντός έδρας 0-0 με τη δυνατή Ατλέτικο Μινέιρο, κάνοντας 5 νίκες και τρεις ισοπαλίες στο διάστημα αυτό. Στο τελευταίο χρονικά ματς κέρδισε στο Καστελάο την Κοριτίμπα με 3-1, έχοντας την τύχη με το μέρος της, δεν λέει όλη την αλήθεια το σκορ, αλλά μίλησε η κλάση της. Έκανε άλλη μια πετυχημένη σεζόν όπως και να έχει, πέρασε από χίλια κύματα, αλλά κάποια στιγμή βρήκε την ορμή της, αφού η εμπειρία του Copa Libertadores ήταν πρωτόγνωρη και την άγχωσε.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Παλμέιρας ίσως μπει στο γήπεδο και ως πρωταθλήτρια, όπως και να έχει είναι σε φόρμα, πειθαρχημένη και εντός έδρας δεν έχει χάσει στα 11 τελευταία σ’ όλες τις διοργανώσεις, παράλληλα έχει βρει δέκα φορές δίχτυα στην τελευταία πεντάδα αγώνων στο Σάο Πάουλο. Η Φορταλέζα είναι μια ομάδα με επιθετικές αρετές, που μπορεί από το πουθενά να κάνει ροντέο το ματς. Απόλυτα συνεπής στο σκοράρισμα, αφού σκοράρει εδώ και 11 ματς στη σειρά στον δρόμο, ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Δεν αξίζει να μπλέξουμε με σημείο, ωστόσο το Over 2,5 στο 1.82 μπορεί να μπει στο παιχνίδι. Και τα τρία τελευταία ματς την τελευταία τριετία με γηπεδούχο την Παλμέιρας είχαν τουλάχιστον τρία γκολ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Παλμέιρας - Φορταλέζα: Over 2,5 (απόδοση 1.82), 02:30
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ