ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Για τον τίτλο μέσα στην Άγκυρα η Γαλατά

Οι οπαδοί της Γαλατασαράι στο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα για το Europa League 2021/22
Οι οπαδοί της Γαλατασαράι στο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα για το Europa League 2021/22 @2022 UNCREDITED/AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για το ματς τίτλου της Γαλατασαράι στην Άγκυρα με την Ανκαραγκουτσού, των Τάσου Χατζηγιοβάνη και Στέλιου Κίτσιου.

Το Σαββατοκύριακο δεν υπήρξε αγωνιστική δράση στο τουρκικό πρωτάθλημα, καθώς την Κυριακή διεξήχθη ο δεύτερος γύρος των προεδρικών εκλογών στην Τουρκία. Έτσι, η αγωνιστική μετατέθηκε για απόψε, όπου θα πραγματοποιηθούν επτά συνολικά παιχνίδια.

Ασφαλώς, το μεγαλύτερο ενδιαφέρον εντοπίζεται στο ματς της πρωτοπόρου Γαλατασαράι με την Ανκαραγκουτσού, στην Άγκυρα. Η ομάδα του Οκάν Μπουρούκ, αν κερδίσει απόψε θα αναδειχθεί πρωταθλήτρια Τουρκίας, ανεξαρτήτως του τι θα κάνει η Φενέρμπαχτσε στο δικό της παιχνίδι με την Αντάλιασπορ.

Η διαφορά των δύο ομάδων είναι στους πέντε βαθμούς, ωστόσο η Γαλατά έχει στο τσεπάκι κι ένα τρίποντο από το παιχνίδι με τη Χατάισπορ, η οποία αποσύρθηκε από το πρωτάθλημα μετά τους καταστροφικούς σεισμούς που έπληξαν την Αντιόχεια. Αυτό σημαίνει λοιπόν, ότι η Τσιμ Μπομ μπορεί να μετατρέψει το ντέρμπι κορυφής, της ερχόμενης Κυριακής με τη Φενέρ, σε τυπική διαδικασία, αν καταφέρει απόψε να περάσει με διπλό από την τουρκική πρωτεύουσα.

Η Γαλατά μετά την ήττα με 3-1 από την Μπεσίκτας, στο άλλο μεγάλο ντέρμπι της Πόλης, απάντησε με τρεις διαδοχικές νίκες, κόντρα σε Μπασακσεχίρ, Ιστανμπούλσπορ και Σίβασπορ, χωρίς μάλιστα να δεχθεί κάποιο γκολ. Σε αυτά τα τρία ματς, σημείωσε συνολικά πέντε τέρματα, όλα με τον Μάουρο Ικάρντι.

Ο 30χρονος Αργεντινός φορ έχει πετύχει φέτος 19 γκολ (!) σε 22 συμμετοχές στην τουρκική Σούπερ Λιγκ και βρίσκεται σε καταπληκτική φόρμα, αφού μετράει 11 τέρματα στα τελευταία οκτώ επίσημα παιχνίδια για το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Το ενδεχόμενο να συνεχίσει το σερί του και απόψε, βρίσκοντας άλλη μία φορά δίχτυα προσφέρεται κοντά στον διπλασιασμό.

Σε ό,τι αφορά στην Ανκαραγκουτσού, τα έδωσε όλα την περασμένη Πέμπτη με στόχο την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου. Κέρδισε 2-1 την Μπασακσεχίρ με γκολ του Τάσου Χατζηγιοβάνη στο 90' και έστειλε το ματς στην παράταση, αφού είχε χάσει στο πρώτο παιχνίδι, στην Πόλη, με 1-0. Εκεί όμως, έμεινε με δέκα στο 97' και δέχθηκε την ισοφάριση στο 111', γνωρίζοντας τελικά έναν πικρό αποκλεισμό.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Το θετικό για την Ανκαραγκουτσού είναι πως κέρδισε με 2-1 την Ουμρανίγεσπορ στο τελευταίο της παιχνίδι για το πρωτάθλημα και έχτισε μαξιλαράκι πέντε βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη, επομένως έχει ουσιαστικά σωθεί. Η Γαλατά λογικά θα εκμεταλλευτεί το άδειασμα της αντιπάλου μετά την υπερπροσπάθεια που έκανε στο κύπελλο και εκτός απροόπτου θα σφραγίσει τον τίτλο, συνεπώς θα είναι ανάμεσα και στους πιθανούς υποψήφιους αντιπάλους της ΑΕΚ στα προκριματικά του Champions League.

Άλλωστε, μιλάμε για μία ομάδα με εξαιρετικά ποιοτικό ρόστερ, το οποίο απαρτίζεται από πολύ έμπειρους ποδοσφαιριστές. Χαρακτηριστικά παραδείγματα ο Ουρουγουανός γκολκίπερ Φερνάντο Μουσλέρα, ο άλλοτε χαφ του ΠΑΟΚ, Σέρτζιο Ολιβέιρα, άλλοτε χαφ της Άρσεναλ, Λούκας Τορέιρα, ο Βέλγος μεσοεπιθετικός Ντρις Μέρτενς, ο διεθνής Κοσοβάρος εξτρέμ, Μίλοτ Ράσιτς, που ήταν συμπαίκτης των Τζόλη και Γιαννούλη στη Νόριτς, ο Γάλλος φορ Μπαφετιμπί Γκομίς και φυσικά ο πολύπειρος Ισπανός επιθετικός χαφ, Χουάν Μάτα, που έχει φορέσει στο παρελθόν τις φανέλες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Τσέλσι.

Το διπλό της Γαλατά μαζί με το anytime του Ικάρντι επιστρέφουν απόδοση άνω του 2.45 σε combo.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ανκαραγκουτσού – Γαλατασαράι: 2 & Ικάρντι Anytime (απόδοση 2.45), 20:00
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ