ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Για το σερί η Τουρκία, με νέο τεχνικό η Λιθουανία

Ο άσος της εθνικής Τουρκίας Τσαγκλάρ Σογιουντσού
Ο άσος της εθνικής Τουρκίας Τσαγκλάρ Σογιουντσού © 2022 LUIS VIEIRA/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τους αγώνες Τουρκία - Λουξεμβούργο και Λιθουανία - Νησιά Φερόε για την τρίτη κατηγορία του Nations League.

Στον τρίτο όμιλο της League C η πρωτιά και η άνοδος ξεκαθάρισε από τον Ιούνιο, καθώς η Τουρκία (Νο. 42) έκανε το 4/4 κόντρα σε Λουξεμβούργο, Νησιά Φερόε και Λιθουανία (δις). Τα κατάφερε μάλιστα με γκολ 14-0!

Σε αυτό το παράθυρο τα παιχνίδια για τους Τούρκους είναι τυπικής διαδικασίας, δεδομένου μάλιστα ότι δεν κατάφεραν να προκριθούν στην τελική φάση του Μουντιάλ για να δοκιμάσουν σχήματα και πρόσωπα. Πρακτικά λοιπόν θα παίξουν για το ranking τους και τη διεύρυνση του νικηφόρου σερί, που έχει φέρει μία κατάσταση ευφορίας στην ομάδα του Στέφαν Κουντς.

Από την αποστολή για το αποψινό ματς κόντρα στο Λουξεμβούργο (21:45 Novasports 5HD, Live από το SPORT24), απουσιάζει ο κορυφαίος χαφ Τσαλχάνογλου (Ιντερ). Από εκεί και πέρα πάντως το ρόστερ της Τουρκίας είναι πολύ δυνατό με παίκτες που αγωνίζονται στα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, όπως οι στόπερ Σογιουντσού (Λέστερ), Κάμπακ (Χοφενχάιμ), Ντεμιράλ (Αταλάντα), ο μπακ Τσελίκ (Ρόμα), ο χαφ Κοκτσού (Φέγενορντ), ο μεσοεπιθετικός Ουντέρ (Μαρσέιγ) και ο φορ Ουνάλ (Χετάφε).

Το Λουξεμβούργο (Νo. 93) έχει πλέον ξεφύγει από την τελευταία βαθμίδα δυναμικότητας στην Ευρώπη, παρόλα αυτά δεν έχει καταφέρει ακόμη να κοιτάζει στα μάτια ομάδες στο επίπεδο της Τουρκίας. Φάνηκε αυτό και στον πρώτο γύρο, όταν ηττήθηκε 2-0 εντός έδρας από την Τουρκία, αλλά και στα τελευταία δύσκολα εκτός έδρας ματς για τα προκριματικά του Μουντιάλ, όπου έχασε με 4-1 στη Σερβία και με 5-0 στην Πορτογαλία.

Με δεδομένο ότι οι γηπεδούχοι θα παίξουν χωρίς άγχος και πίεση, έχει λογική ο άσος να συνδυαστεί με το Over 2,5 για να φτάσουμε στο 1.75.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Για το ίδιο γκρουπ η Λιθουανία φιλοξενεί τα Νησιά Φερόε (21:45 Novasports News, Live από το SPORT24). Η Λιθουανία απογοήτευσε τον Ιούνιο, αφού σε τέσσερα ματς γνώρισε ισάριθμες ήττες με γκολ 1-12!

Η αντικατάσταση ομοσπονδιακού τεχνικού ήταν απολύτως αναμενόμενη με τον μέχρι πρότινος τεχνικό διευθυντή της εθνικής ομάδας, Ράινχολντ Μπρόι να παίρνει τη θέση του παντελώς αποτυχημένου Βάλντας Ιβανάουσκας.

Υπενθυμίζεται, ότι η Λιθουανία στην τελευταία προκριματική φάση για το Μουντιάλ έκανε επτά ήττες σε οκτώ παιχνίδια και κέρδισε μόνο τη Βουλγαρία. Εν ολίγοις, έχει ρεκόρ 1-0-11 στα 12 προηγούμενα επίσημα ματς.

Απόψε πάντως, κόντρα στα Νησιά Φερόε, όπου ο Μπρόι θα κάνει το ντεμπούτο του, η Λιθουανία έχει την ευκαιρία να βάλει στοπ τον κατήφορο. Τα Νησιά Φερόε στα τελευταία επτά επίσημα ματς εκτός έδρας έχουν ρεκόρ 0-2-5 με 20 γκολ παθητικό, δέχονται δηλαδή σχεδόν τρία τέρματα ανά αγώνα. Τίμιος άσος στο 2.20 για μία Λιθουανία που έχει νέο τεχνικό και ψάχνει μία νίκη ψυχολογικής ανάτασης.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Τουρκία – Λουξεμβούργο: 1 & Over 2,5 (απόδοση 1.75), 21:45
  • Λιθουανία – Νησιά Φερόε: 1 (απόδοση 2.20), 21:45
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ