BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Γειτονικό Χ και ειδικό στοίχημα… προφύλαξης

Προγνωστικά στοιχήματος: Γειτονικό Χ και ειδικό στοίχημα… προφύλαξης
@2021 LUCA BRUNO/AP IMAGES

Δύο επιλογές από το BetMarket.gr σε Ιταλία και Γαλλία από το σαββατιάτικο κουπόνι.

Μια εβδομάδα και μια μέρα για τη σέντρα στο Κατάρ και σιγά σιγά το ποδοσφαιρικό ενδιαφέρον μεταφέρεται σε επίπεδο Εθνικών ομάδων. Ήδη μέσα στην εβδομάδα που μας πέρασε, παρότι γεμάτη με εμβόλιμες αγωνιστικές στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, οι ειδήσεις που κέρδισαν το ενδιαφέρον ήταν εκείνες με τις αποστολές των Εθνικών ομάδων για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Στοιχηματικά, το επισημάναμε και σε προηγούμενη στήλη BetMarket Tips, πρέπει να το έχουμε κατά νου. Δεν αποκλείεται τα αστέρια να μην βάλουν τα πόδια τους στη φωτιά, 90 λεπτά από ένα ιστορικό ραντεβού.

Παράδειγμα στη Γαλλία. Η Ρεν (22:00 NOVASPORTS 2, LIVE από το SPORT24) είναι αήττητη εδώ και 16 επίσημα παιχνίδια, αλλά στα τέσσερα πρόσφατα μετρά τρεις ισοπαλίες. Σωστός πάντως ο άσος κόντρα στην πεσμένη η Τουλούζ, με έναν πόντο στα τρία τελευταία και δίχως γκολ επί 180 λεπτά, αλλά τέσσερις ήττες στα πέντε τελευταία εκτός.

Το ενδιαφέρον έρχεται από την είδηση πως επτά ποδοσφαιριστές της κλήθηκαν στις αποστολές του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Δεν αποκλείω να υπάρξει μια αίσθηση να προστατέψουν τον εαυτό τους από κάποιον πιθανό τραυματισμό.

Δεν είναι ομάδα που παίζει σκληρά η Τουλούζ, δεν περιμένουμε από τη Ρεν να ανεβάσει την ένταση και να μπει δυνατά σε μονομαχίες. Το under 24,5 φάουλ στο αξιόλογο 1.83

Μπολόνια – Σασουόλο: Προγνωστικά και ανάλυση

*Τοπικό ντέρμπι (21:45 COSMOTE SPORT 2, LIVE από το SPORT24) δίχως αντιπαλότητα

Η Μπολόνια βίωσε για 2η χρονιά τον διασυρμό στο Μιλάνο από την Ίντερ. Ξεκίνησε ιδανικά (0-1), αλλά η συνέχεια ήταν εφιαλτική. Έτσι, μπήκε τέλος στο σερί των τριών νικών. Παλικαρίσιος πόντος κόντρα στη Ρόμα για την Σασουόλο, η οποία βρέθηκε με την πλάτη στο τοίχο στο 80’ αλλά αντέδρασε λίγα λεπτά αργότερα (85’). Συνεχίζει με σημαντικές απουσίες στην μεσοεπιθετική της γραμμή (Ντεφρέλ/Μπεράρντι).

Προγνωστικά στοιχήματος

Ελάχιστες οι διαφορές τους, κάτι που άλλωστε αποδεικνύει και η βαθμολογία. Αμφότερες με 16 βαθμούς, οι οποίοι έχουν έρθει με ακριβώς ίδια αποτελέσματα. Σχεδόν ίδιοι και οι συντελεστές τερμάτων τους. Σε μία… γειτονιά οι δύο ομάδες. Ενδεχομένως, ένας ακόμη πόντος να μην κακοπέσει σε καμία πριν τη διακοπή. Η ισοπαλία στο 3.50.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ρεν – Τουλούζ: Under 24,5 φάουλ (απόδοση 1.83), 22:00
  • Μπολόνια – Σασουόλο: Χ (απόδοση 3.50), 21:45

Το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ πλησιάζει και στο BetMarket.gr θα βρείτε πολλές ενότητες όπως τις αποδόσεις των αγωνιστικών, τις βαθμολογίες των ομίλων και τις διασταυρώσεις στη νοκ-άουτ φάση αλλά και το τι ισχύει με τα Μουντιάλ 2022 τηλεοπτικά δικαιώματα. Επιπλέον, μπορείτε να διαβάσετε πολλά και ενδιαφέροντα αφιερώματα στις ομάδες αλλά και σε παλαιότερες διοργανώσεις που έμειναν στην ιστορία.

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ