BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Ευκαιρία για το +5 σε τιμή διπλασιασμού

Switzerland's Denis Zakaria, left, challenges for the ball with Belarus' Vladimir Khvaschinski during the Euro 2024 Group I qualifying soccer match between Belarus and Switzerland at the Karadjordje Stadium in Novi Sad, Serbia, Saturday, March 25, 2023. (AP Photo/Darko Vojinovic)
Switzerland's Denis Zakaria, left, challenges for the ball with Belarus' Vladimir Khvaschinski during the Euro 2024 Group I qualifying soccer match between Belarus and Switzerland at the Karadjordje Stadium in Novi Sad, Serbia, Saturday, March 25, 2023. (AP Photo/Darko Vojinovic) © 2023 DARKO VOJINOVIC/ASSODIATED PRESS

To BetMarket.gr κάνει παιχνίδι στο φινάλε της εβδομάδας των Εθνικών ομάδων.

Στη στήλη BetMarket Tips του περασμένου Σαββάτου συζητήσαμε για το πόσο καλύτερες ομάδες είναι η Ελβετία και η Κροατία από τη Λευκορωσία και την Ουαλία.

Η πρώτη έκανε όντως επίδειξη δύναμης και σκόρπισε με 5-0 τους Λευκορώσους, ενώ οι Κροάτες άξιζαν αλλά δεν βρήκαν το δεύτερο γκολ (19 τελικές!) για να την πατήσουν από ένα πλάγιο άουτ που έφερε μπέρδεμα στην περιοχή τους στο φινάλε.

Η Ουαλία σήμερα υποδέχεται τη Λετονία και το 14.00 στο διπλό βάζει σε σκέψεις, αν τώρα θα φανεί και στο αποτέλεσμα πόσο έχει πέσει το επίπεδο της ομάδας μετά την αποχώρηση του Γκάρεθ Μπέιλ.

Η Λετονία σαφώς και είναι περιορισμένης δυναμικής, για αυτό άλλωστε και πληρώνει τόσο το διπλό. Τα τελευταία 2,5 χρόνια όμως το ποδόσφαιρό της είναι σε άνοδο. Αρχικά μαζεύοντας 9 βαθμούς στα προκριματικά του Μουντιάλ και έπειτα κερδίζοντας την άνοδο από το γκρουπ της στο Nations League.

Βασική επιλογή της ημέρας είναι το over 2,5 γκολ στο Ρουμανία - Λευκορωσία, σε απόδοση 2.00. Οι Ρουμάνοι σε φάση αναδόμησης, χτίζουν μια νέα Εθνική ομάδα βασιζόμενοι σε παίκτες που είναι σε καλή ηλικία. Όπως τα δύο εξτρέμ τους, ο 24χρονος Μαν και ο 23χρονος Μουρουτάν. Έφτιαξαν ψυχολογία με το 2-0 στην Ανδόρα και μπροστά στο κοινό τους θα ψάξουν το 2/2 που θα τους δώσει (ίσως) και αβαντάζ πρόκρισης.

Προγνωστικά στοιχήματος

Το Ισραήλ, που είναι ο βασικός τους αντίπαλος, έχασε βαθμούς στο εντός έδρας με το Κόσσοβο και σήμερα μπορεί να μείνει στον έναν πόντο καθώς βρίσκει αντίπαλο την Ισπανία. Ετσι με νίκη η Ρουμανία πηγαίνει στο +5 από τη 2η κιόλας αγωνιστική.

Απέναντι σε μια Λευκορωσία που έδειξε ανήμπορη να σταθεί σε υψηλό επίπεδο, δίχως δύναμη στη μεσοαμυντική της λειτουργία και με ένα ρόστερ αρκετά περιορισμένης δυναμικής.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ρουμανία - Λευκορωσία: Over 2,5 γκολ (απόδοση 2.00), 21:45

Κάνε παιχνίδι με έξυπνα προγνωστικά στοιχήματος για τα παιχνίδια των Εθνικών ομάδων στο BetMarket.gr!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ