ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Ευκαιρία για να σπάσει την παράδοση η Μπραγκαντίνο

Ο Αντρές Ουρτάδο της Μπραγκαντίνο κόντρα στον Καμίλο Καντίδο της Νασιονάλ σε αναμέτρηση στο Copa Libertadores
Ο Αντρές Ουρτάδο της Μπραγκαντίνο κόντρα στον Καμίλο Καντίδο της Νασιονάλ © 2022 MATILDE CAMPODONICO/ASSOCIATED PRESS

Η Μπραγκαντίνο φιλοξενεί την Κοριτίμπα, κόντρα στην οποία διατηρεί αρνητική παράδοση. Ποντάρισμα στο 2.11.

Η Μπραγκαντίνο έχει επενδύσει πολλά χρήματα την τελευταία διετία, έχει χτίσει μια ομάδα γεμάτη ταλέντα και επιθυμεί να παίξει ελκυστικό ποδόσφαιρο. Το πρόγραμμα της με το Copa Libertadores ήταν ακόμα πιο ζόρικο, ενώ δεν ήταν ευνοϊκή η κατάσταση ούτε στο Brasileirao και η πτώση της στη βαθμολογία ήταν δικαιολογημένη.

Η Μπραγκαντίνο είναι για καλύτερα πράγματα, το απέδειξε κόντρα στη Φλαμένγκο που κέρδισε εντός έδρας 1-0, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική εκτός κόλλησε στο 1-1 με την Κουιαμπά. Δεν αντικατοπτρίζει τις ικανότητες των Ταύρων το 1-2-2 που τρέχει εντός έδρας στη Serie A. Στην πεντάδα αυτή έδωσε αγώνες κόντρα στη Σάο Πάουλο (1-1), Κορίνθιανς (0-1), Ατλέτικο Μινέιρο (1-1), Ιντερνασιονάλ (0-2) και Φλαμένγκο (1-0) κάτι παραπάνω από απαιτητικό συνεπώς το πρόγραμμα.

Απόψε κοντράρεται με την Κοριτίμπα η οποία έχει γεμάτη ιατρικό δελτίο και έχει πετύχει την υπέρβαση. Η όγδοη θέσει κρίνεται υπερβολική με βάση τις ικανότητές της. 5-3-1 η παράδοση διαχρονικά υπέρ της Κοριτίμπα, πρώτη και μοναδική νίκη της Μπραγκαντίνο το μακρινό 1996. Πιο πρόσφατη τον Δεκέμβριο του 2020 που κόλλησε στο 0-0 στην έδρα της Κοριτίμπα.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Μπραγκαντίνο έχει απόψε (01:00 LIVE από το SPORT24 ) την ευκαιρία να ανακάμψει και να αντιδράσει σ’ ένα ματς που είναι στα μέτρα της. Τώρα που ξεμπέρδεψε με το Copa Libertadores μπορεί να ηρεμήσει. Η Κοριτίμπα εκτός από απουσίες, στον δρόμο είναι αρκετά προβληματική (4 ήττες, 2 ισοπαλίες στην τελευταία εξάδα αγώνων). Ο άσος παίρνει παιχνίδι και κατρακυλάει τις τελευταίες ώρες και τιμάται πλέον στο 1.65. Στο 2.11 ο συνδυασμός με το over 1,5 ώστε να σπάσει την παράδοση κόντρα στην Κοριτίμπα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπραγκαντίνο - Κοριτίμπα: 1 & over 1,5 (απόδοση 2.11), 01:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ