ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

​Προγνωστικά στοιχήματος: Εξάποντο-παραμονής στο 2.60 από την Αργεντινή

Η σημαία της Αργεντινής με έκλειψη στο Μπουένος Άιρες
Η σημαία της Αργεντινής © 2022 RODRIGO ABD/ASSOCIATED PRESS

Αλντοσίβι και Σεντράλ Κόρδοβα κοντράρονται στο Μπουένος Άιρες σ’ ένα ματς που έχει χαρακτήρα εξάποντου για τη μάχη της σωτηρίας. Ποντάρισμα στο 2.60.

Πολύ κομβικό παιχνίδι για τη μάχη της παραμονής στην Αργεντινή διεξάγεται στο Μπουένος Άιρες. Η Αλντοσίβι φιλοξενεί τη Σεντράλ Κόρδοβα (23:00 LIVE από το SPORT24 ) σε μια συνάντηση που έχει χαρακτήρα εξάποντου.

Η κατάσταση στην Αλντοσίβι είχε φτάσει σε οριακά επίπεδα και μετά τις τέσσερις σερί ήττες ο Σομόσα αποτελεί παρελθόν και η ομάδα πλέον βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή. Πάει στο αποψινό παιχνίδι με υπηρεσιακό τεχνικό, τον Βιγιάρ, ο οποίος γνωρίζει την ομάδα και έχει αναλάβει και στο παρελθόν αυτό το πόστο. Δεν έπεισε κόντρα στην Άρσεναλ η ομάδα και έχασε δίκαια 3-0. Στην ειδική βαθμολογία είναι μια από τις δύο ομάδες που πέφτουν, θα πρέπει να αλλάξουν αρκετά τα δεδομένα για να γυρίσει το χαρτί και να σωθεί. Έτσι όπως είναι η κατάσταση όμως, με τη φόρμα και την εικόνα που αποτυπώνει στο χορτάρι, μάλλον πιο πολύ πρέπει να σκέφτεται τον σχεδιασμό για τη Β’ κατηγορία.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η Σεντράλ Κόρδοβα δεν είναι από τις πιο ποιοτικές ομάδες της κατηγορίας, είναι οριακά πάνω από την κόκκινη ζώνη, αλλά με άλλη μια νίκη μπορεί να ελπίζει ακόμα περισσότερο. Είναι μάλιστα η πιο γερασμένη ομάδα σε ό,τι αφορά στον μέσο όρο ηλικίας (29,06 μ.ο.) στην κατηγορία, ποντάροντας φέτος πολύ στην εμπειρία. Η έλευση του Μπάλμπο βοήθησε την ομάδα εμφανέστατα, απέκτησε χαρακτήρα και αυτοπεποίθηση, βγάζει τσαγανό στο χορτάρι και μετράει δύο σερί νίκες. Κέρδισε άνετα τη Γοδόι σ’ ένα ματς εξάποντο με 3-0, ενώ έκοψε τα φτερά και στη Χιμνάσια (1-0) που προσπαθεί να διατηρηθεί στο κόλπο του τίτλου, αμφότερα τα ματς βέβαια ήταν εντός έδρας. Στον δρόμο μετράει τρεις σερί ήττες με μηδέν ενεργητική.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η απόλυση Σομόσα ίσως αλλάξει την κατάσταση στην Αλντοσίβι, είναι νωρίς βέβαια και η ομάδα δεν πείθει εδώ και καιρό. Η Σεντράλ Κόρδοβα δείχνει να το θέλει περισσότερο, να το πιστεύει περισσότερο και βγάζει νεύρο στο γήπεδο. Στο 2.60 το διπλό αξίζει το ρίσκο. Δεν χάνει την τελευταία διετία κόντρα στην Αλντοσίβι η Σεντράλ με δύο νίκες (αμφότερα διπλά) και δύο ισοπαλίες.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αλντοσίβι - Σεντράλ Κόρδοβα: 2 (απόδοση 2.60), 23:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ