TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά στοιχήματος: Ένας προπονητής μπάσκετ απέναντι στον Φερνάντο Γκάγκο

Ο Χούλιο Λάμας στον πάγκο της Εθνικής Ιαπωνίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο κόντρα στην Ισπανία
Ο Χούλιο Λάμας © 2022 ERIC GAY/ASSOCIATED PRESS

Η Σεντράλ Κόρδοβα προσπαθεί να σώσει τη σεζόν και προέρχεται από αλλαγή προπονητή. Την ανέλαβε ο Αμπέλ Μπάλμπο που έχει να προπονήσει δέκα χρόνια, με βοηθό πρώην προπονητή… μπάσκετ της Εθνικής Ιαπωνίας. Ποντάρισμα στο 2.02 στο ματς με τη Ράσινγκ του Γκάγκο.

Η Σεντράλ Κόρδοβα έχει ένα βουνό να ανέβει, αφού μετά από τέσσερα ματς δίχως νίκη (0-1-3) η κατάσταση στην κόκκινη ζώνη είναι οριακή. Στο τελευταίο χρονικά ματς έχασε από την Πλατένσε σ’ ένα ματς που είχε πολύ καθοριστική σημασία για την οικονομία της ειδική βαθμολογίας, αλλά δεν έπεισε και ηττήθηκε με 2-0.

Απόψε κοντράρεται με τη Ράσινγκ (02:30 LIVE από το SPORT24 ) του Φερνάντο Γκάγκο, με την ίδια να προέρχεται από αλλαγή προπονητή. Ανέλαβε ο άλλοτε σπουδαίος στράικερ Αμπέλ Μπάλμπο με μεγάλη καριέρα στη Serie A, ενώ εκεί έκανε και τα πρώτα του προπονητικά βήματα στον πάγκο της Τρεβίζο και της Αρέτσο. Βέβαια, κάπου εδώ αξίζει να σημειωθεί πως έχει να προπονήσει από το 2012, καθώς ο 56χρονος Αργεντινός έκτοτε είχε ρόλο σχολιαστή στην ιταλική τηλεόραση. Βοηθός του θα είναι ο Χούλιο Λάμας, ο οποίος έχει προπονήσει την Εθνική Αργεντινής και αυτή της Ιαπωνίας στο… μπάσκετ. Στο παρελθόν έχει κάτσει και στον πάγκο της Ταού Κεράμικα και της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Μπάλμπο τόνισε πως το ματς δεν πρόκειται να είναι εύκολο για τη Ράσινγκ. Απομένει πάντως να το δούμε και στην πράξη. Ο Γκάγκο έχει χτίσει μια ομάδα με χαρακτήρα, που σκοράρει με μεγάλη συνέπεια και δημιουργεί ευκαιρίες για γκολ. Μετράει δύο σερί ισοπαλίες και ψάχνει τρόπο να αντιδράσει και να επιστρέψει στον δρόμο των νικών. Παράλληλα δεν χάνει εδώ και πέντε ματς στη λίγκα με ρεκόρ 2-3-0.

Βρίσκεται στην έβδομη θέση, πάντως κρίνεται το φαβορί για τον τίτλο από τη στιγμή που Ιντεπεντιέντε, Ρίβερ και Μπόκα δεν διάγουν την καλύτερη φάση τους και έχουν πολλά σκαμπανεβάσματα. Πρωτοπόρος μεν η Αρχεντίνος, αλλά στην ομάδα του Μιλίτο γνωρίζουν καλά μέσα τους πως δεν θα είναι για πολύ στην κορυφή και δεν μπορούν να χτυπήσουν το πρωτάθλημα. Έχει αποδειχθεί και μέσω δηλώσεών τους.

Προγνωστικά στοιχήματος

Με μια αλλαγή προπονητή που σηκώνει πολλή κουβέντα η Σεντράλ και έναν βοηθό που εγείρει αρκετά ερωτήματα. Ο Γκάγκο έχει μια καλή ευκαιρία απόψε ώστε να ανασυνταχθεί η ομάδα του και να επιστρέψει στις νίκες, έχει την ποιότητα και την κλάση να το κάνει και ας μην είναι από τις πιο αξιόπιστες ομάδες στον δρόμο. Εάν θέλει να πάρει το πρωτάθλημα, ματς όπως το αποψινό οφείλει να τα πάρει.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σεντράλ Κόρδοβα - Ράσινγκ Κλουμπ: 2 (απόδοση 2.02), 02:30
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ