ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Έχει το μομέντουμ και την παράδοση η Ιντεπεντιέντε

Ο Λεάντρο Φερνάντες μαζί με τον Εντουάρντο Ντομίνγκες, προπονητή της Ιντεπεντιέντε, σε αναμέτρηση για το Copa Libertadores κόντρα στη Γουαΐρα στο Καράκας
Ο Λεάντρο Φερνάντες μαζί με τον Εντουάρντο Ντομίνγκες, προπονητή της Ιντεπεντιέντε, σε αναμέτρηση για το Copa Libertadores © 2022 ARIANA CUBILLOS/ASSOCIATED PRESS

Στην Παρανά η Πατρονάτο κοντράρεται με την Ιντεπεντιέντε για την πέμπτη αγωνιστική της Liga Profesional, απέναντι στην οποία παραδοσιακά δυσκολεύεται.

Η δράση για την πέμπτη αγωνιστική της Liga Profesional συνεχίζεται με δύο αναμετρήσεις στο σημερινό πρόγραμμα. Στην Παρανά η Πατρονάτο φιλοξενεί την Ιντεπεντιέντε (21:30 LIVE από το SPORT24) σ’ ένα ματς που παρατηρούνται μεταβολές στις αποδόσεις στα σημεία. Ο άσος καταγράφει ανοδική πορεία και από το 3.27 πλέον τιμάται στο 3.45, ενώ το διπλό δέχεται ακόμα μικρές πιέσεις προς τα κάτω.

Η Πατρονάτο παρότι δεν εντυπωσίασε και δεν είχε πολλές διαθέσεις να κυνηγήσει την πρόκριση στη συνέχεια του Κυπέλλου τα κατάφερε στα πέναλτι με την Κολόν Σάντα Φε, με την κανονική διάρκεια του αγώνα να λήγει 1-1 (δεν είχε παράταση). Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 56’, αλλά ισοφάρισε με τον Σόσα στο 72’. Έπαιξε με αλλαγές, αλλά της βγήκε. Μόνος στόχος είναι η παραμονή, καθώς στην ειδική βαθμολογία βρίσκεται στην κόκκινη ζώνη και ο κίνδυνος του υποβιβασμού είναι κάτι παραπάνω από ορατός, όσο για την ίδια, τόσο για την Αλντοσίβι που την ακολουθεί.

Η Ιντεπεντιέντε βρίσκεται σε φόρμα και δείχνει στο ανέβασμα. Αντέδρασε μετά από την ήττα κόντρα στην Αρχεντίνος (2-1) και κέρδισε την Εστουδιάντες (2-1) με γεμάτη εμφάνιση και xG 1,73 έναντι 1,44. Ντούμπλαρε τις νίκες, καθώς υπέταξε στη συνέχεια εκτός έδρας την Ατλέτικο Τουκουμάν 1-0 για το Κύπελλο. Διάβασε σωστά το ματς, έπαιξε τόσο, όσο και πήρε μια δίκαιη πρόκριση. Οι παίκτες του Ντομίνγκες μετά από καιρό βγάζουν αυτοπεποίθηση πλέον και φαίνεται ακόμα και σε βραδιές που δεν κερδίζουν. Η ομάδα αγωνιστικά είναι στα πάνω της, ωστόσο έχει ανάγκη και από ενίσχυση στο μεταγραφικό παζάρι.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Ιντεπεντιέντε χτίζει μομέντουμ, σκοράρει με μεγαλύτερη συνέπεια, η Πατρονάτο είναι πότε έτσι, πότε αλλιώς και πήρε μια πρόκριση που μάλλον δεν ήθελε στο Κύπελλο. Οριακά τα αποτελέσματα που παίρνει στην έδρα από εκεί και πέρα, ενώ η Ιντεπεντιέντε διατηρεί θετική παράδοση στο εν λόγω ζευγάρι. Σε σύνολο 11 αγώνων μετράει 7-2-2 ρεκόρ, ενώ σε έξι επισκέψεις στην Παρανά έχει βγάλει 4 διπλά και ένα Χ. Παίζει σταθερά καλά η Ιντεπεντιέντε τελευταία, έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Στο 2.33 κατά μέσο όρο το διπλό.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Πατρονάτο - Ιντεπεντιέντε: 2 (απόδοση 2.33), 21:30
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ