TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά στοιχήματος: Έχει το μομέντουμ για το 2.12 η Ρίβερ Πλέιτ

Οι παίκτες της Ρίβερ Πλέιτ πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στη Ράσινγκ στο Μονουμεντάλ
Οι παίκτες της Ρίβερ Πλέιτ πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στη Ράσινγκ © 2021 GUSTAVO GARELLO/ASSOCIATED PRESS

Σπουδαία αναμέτρηση στο Αμαλφιτάνι μεταξύ της Βελές και της Ρίβερ Πλέιτ για τους 16 του Copa Libertadores. Στο 2.12 οδηγούν τα δεδομένα.

Η δράση για τη φάση των "16" του Copa Libertadores συνεχίζεται με αμείωτο το ενδιαφέρον. Θυμίζουμε δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας τέρματος, ενώ σε περίπτωση ισορροπίας του σκορ, η πρόκριση θα κριθεί στα πέναλτι. Το αποψινό πρόγραμμα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων δύο αργεντίνικες μονομαχίες (Ταγέρες - Κολόν και Βελές - Ρίβερ Πλέιτ), μ’ αυτή στο Αμαλφιτάνι να σηκώνει αρκετή στοιχηματική κουβέντα (03:30 COSMOTE SPORT 8, LIVE από το SPORT24 ).

Η έδρα τις Βελές είναι από τις πιο καυτές, ωστόσο αυτή την περίοδο η ομάδα του Μεδίνα δεν αποδίδει την καλύτερη δυνατή εικόνα. Με πολλά σκαμπανεβάσματα η οικοδέσποινα και ο Ουρουγουανός τεχνικός δεν έχει προσαρμοστεί ιδιαίτερα, η ομάδα έχει αρκετή δουλειά μπροστά της, έχοντας εμφανίσει κάποιες αναλαμπές, αλλά τίποτα παραπάνω. Μετά από πέντε αγωνιστικές στη Liga Profesional έχει συγκεντρώσει μόλις πέντε βαθμούς, σκοράρει, αλλά δίνει και αρκετά δικαιώματα με την ανασταλτική συμπεριφορά της. Συνάμα προέρχεται από προβληματική εμφάνιση κόντρα στη Ντιφένσα Χουστίσια (1-1).

Η Ρίβερ Πλέιτ πέρασε μια μίνι-κρίση, αλλά ο Γκαγιάρδο έστρωσε την ομάδα και έχει ανακάμψει. Είναι ξανά στα πάνω της. Σκόρπισε την Ουνιόν με 5-1 εκτός έδρας, ενώ πριν τρεις μέρες έπαιξε με βασικούς κόντρα στη Λανούς την οποία υπέταξε 2-1 κάνοντας μια αρκετά πειστική εμφάνιση, και ενώ ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0 από το 33’, δέχτηκε τη μείωση δύο λεπτά αργότερα, αλλά δεν κινδύνευσε από εκεί και πέρα.

Προγνωστικά στοιχήματος

Το Copa Libertadores αποτελεί προτεραιότητα για τη Ρίβερ Πλέιτ, για αυτό τον λόγο ο Γκαγιάρδο παίζει με βασικούς ώστε να φτιάξει μομέντουμ. Υπερτερεί στη μάχη των πάγκων η Ρίβερ, το Αμαλφιτάνι είναι ζόρικη έδρα, αλλά δεν πείθει η οικοδέσποινα. Στο 2.12 το διπλό, μπορεί να μπει στο παιχνίδι.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Βελές - Ρίβερ Πλέιτ: 2 (απόδοση 2.12), 03:30
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ