TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά στοιχήματος: Έχει τη φόρμα και τον χαρακτήρα για το 3.25 η Γοδόι

Φίλαθλοι της Γοδόι Κρουζ σε αναμέτρηση για το Copa Libertadores κόντρα στην Ολίμπια Ασουνσόν
Φίλαθλοι της Γοδόι Κρουζ © 2022 JORGE SAENZ/ASSOCIATED PRESS

Το τρίτο σερί ταμείο σε απόδοση 3.00+ από την Αργεντινή ψάχνει ο Ντενίς Μάρκο.

Αναμέτρηση φορμαρισμένων στο Αντόλφο Ντουτσό στο Μπουένος Άιρες, η Ουρακάν (03:30 LIVE από το SPORT24 ) κοντράρεται με τη Γοδόι Κρους στο πλαίσιο της ένατης αγωνιστικής στη Liga Profesional.

Η Ουρακάν συνεχίζει να μην χάνει, μετά από την ήττα στην πρεμιέρα κόντρα στη Ράσινγκ με 2-0 έκτοτε μετράει 4 νίκες και 3 ισοπαλίες και βρίσκεται στην όγδοη θέση του πρωταθλήματος με 15 βαθμούς. Στο τελευταίο χρονικά ματς κόλλησε στο 0-0 με την Ουνιόν, σε γενικές γραμμές κινήθηκε σε θετικά επίπεδα, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει το κάτι παραπάνω, ενώ στο τελευταίο τέταρτο έπαιζε με παίκτη παραπάνω.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η Γοδόι είναι στα πάνω της, βγάζει υγεία, αυταπάρνηση και έχει τσαγανό στο παιχνίδι της. Δεν τα παρατάει και μετράει 4 νίκες στη σειρά, σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Στο τελευταίο χρονικά ματς κέρδισε εντός έδρας τη Λανούς με 2-1, με ανατροπή. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 5’ με πέναλτι, αλλά απάντησε στο 18’, ενώ στο 62 με πολύ όμορφο γκολ του Οχέδα διαμόρφωσε το τελικό 2-1. Διεκδικεί ένα διεθνές εισιτήριο από την ειδική βαθμολογία, ενώ στη συνολική βαθμολογία έχει ξεφύγει από την κόκκινη ζώνη.

Προγνωστικά στοιχήματος

Και οι δύο βρίσκονται σε θετική κατάσταση, έχουν φόρμα και σκοράρουν. Η Ουρακάν είναι πιο μαζεμένη ομάδα, αλλά δεν μπορούμε να παραβλέψουμε το ηθικό και το τσαγανό της Γοδόι Κρους. Μετράει τέσσερις νίκες στη σειρά και παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο. Βάσει φόρμας το 3.25 του διπλού αξίζει το ρίσκο. Μπορεί να κρατήσει για λίγο ακόμα η αύρα των παικτών του Όρσι.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ουρακάν - Γοδόι Κρους: 2 (απόδοση 3.25), 03:30
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ