ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Δύσκολη αποστολή για τον ΑΠΟΕΛ, αλλά μένει ζωντανός

Η μπάλα του Europa Conference League
Η μπάλα του Europa Conference League INTIME

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την πρώτη μάχη του ΑΠΟΕΛ κόντρα στην Τζουργκάρντεν για τα πλέι οφ του Europa Conference League.

Ο ΑΠΟΕΛ κοντράρεται απόψε με την Τζουργκάρντεν (19:45 Live από το SPORT24) στη Σουηδία με στόχο να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκρισή του στους ομίλους του Europa Conference League.

Η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή, ο οποίος παρεμπιπτόντως δεν ταξίδεψε στη σκανδιναβική χώρα λόγω ίωσης, ψάχνει φέτος την επιστροφή της σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης, μετά τη σεζόν 2019/20, όταν είχε φτάσει μέχρι τους "32" του Europa League.

Τζουργκάρντεν - ΑΠΟΕΛ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Υπενθυμίζεται, ότι ο ΑΠΟΕΛ δεν αγωνίστηκε καθόλου πέρυσι στην Ευρώπη, ενώ τη σεζόν 2020/21 σημείωσε τρεις προκρίσεις στα προκριματικά του Europa League, πριν αποκλειστεί στα πλέι οφ από τη Σλόβαν Λίμπερετς, σε μονό αγώνα στην Τσεχία, με ένα πέναλτι στο 95'!

Φέτος, ο ΑΠΟΕΛ έχει παρουσιάσει ένα εξαιρετικά συμπαγές πρόσωπο στους αγώνες των προκριματικών. Είναι χαρακτηριστικό ότι στα τέσσερα ματς που έχει δώσει κόντρα στην Μπότεβ Πλόβντιβ και στην Κιζιλζάρ δεν δέχθηκε κανένα γκολ. Συγκεκριμένα, πήρε 0-0 τόσο στη Βουλγαρία, όσο και στο Καζακαστάν και εκμεταλλεύτηκε την έδρα του, κερδίζοντας με 2-0 την Μπότεβ και με 1-0 την Κιζιζλάρ.

Στην κυπριακή ομάδα αγωνίζονται πολλοί παίκτες που έχουν περάσει από το ελληνικό πρωτάθλημα. Βασικοί πυλώνες της άμυνας είναι ο πρώην στόπερ του ΠΑΟΚ, Ερνάν Κρέσπο και ο πρώην μπακ του Βόλου Φράνκο Φεράρι. Επίσης, έχουν αποκτηθεί από τον Ιωνικό ο Ντάλσιο και από τον Παναθηναϊκό ο Λούκας Βιγιαφάνες, ο οποίος προορίζεται για βασικός στο αποψινό ματς.

Ο άμεσος συνεργάτης του Σοφρώνη Αυγουστή, Μάκης Σεργίδης έχει να διαχειριστεί την απουσία του βασικού χαφ Σαρφό. Το κενό αναμένεται να καλύψει ο έμπειρος Νταουσβίλι. Από εκεί και πέρα, είναι σημαντική η επιστροφή στην ευρωπαϊκή λίστα, του φορ Μάγκλιτσα, ο οποίος μπορεί να δώσει μία έξτρα λύση στην επίθεση.

Το αρνητικό για τον ΑΠΟΕΛ είναι ότι θα αντιμετωπίσει μία ομάδα που βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα και έχει σαφώς καλύτερο αγωνιστικό ρυθμό, αφού στο πρωτάθλημα της Σουηδίας έχουν ήδη συμπληρωθεί 18 αγωνιστικές.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Σε σούπερ φόρμα η Τζουργκάρντεν

Η Τζουργκάρντεν κάνει φέτος πρωταθλητισμό και είναι μόλις στο -1 από την κορυφή, όπου βρίσκεται η Χάκεν. Έχει την κορυφαία άμυνα (13 γκολ) της λίγκας κι έχει να ηττηθεί από τις 22 Μαΐου! Έκτοτε τρέχει ένα εντυπωσιακό αήττητο σερί 12 αγώνων (32-8 τα γκολ) με 11 νίκες και μόλις μία ισοπαλία σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. Αυτές οι επιδόσεις έχουν επηρεάσει το σετ της αναμέτρησης. Ο άσος άνοιξε στο 1.80 και πλέον παίζει κατά μέσο όρο στο 1.60.

Ο ΑΠΟΕΛ πάντως είναι πλέον πολύ έμπειρη ομάδα στα ευρωπαϊκά κύπελλα και σίγουρα θα επιχειρήσει να κοντρολάρει το τέμπο του αγώνα. Ακόμη λοιπόν κι αν ηττηθεί, δεν είναι εύκολο να εκτεθεί, έστω κι αν παίζει σε μία δύσκολη έδρα όπως η Tele2 Arena της Στοκχόλμης, η οποία διαθέτει συνθετικό χλοοτάπητα και αναμένεται απόψε να έχει πάνω από 20.000 οπαδούς των γηπεδούχων.

Στοιχηματικά έχει ενδιαφέρον το ενδεχόμενο να κερδίσει η Τζουργκάρντεν με ακριβώς ένα γκολ διαφορά, καθώς ο άσος από το 1.60 εκτοξεύεται στο 3.50! Είναι ένα σενάριο που διατηρεί ολοζώντανο τον ΑΠΟΕΛ στο κόλπο της πρόκρισης, εν όψει της ρεβάνς στη Λευκωσία, όπου οι συνθήκες θα είναι πολύ διαφορετικές.

Σημειώνεται άλλωστε, ότι οι τέσσερις από τις τελευταίες πέντε ήττες του ΑΠΟΕΛ εκτός έδρας στην Ευρώπη, ήρθαν με ένα γκολ διαφορά (Σλόβαν Λίμπερετς, Βασιλεία, Σεβίλλη, Αστάνα). Η άλλη ήταν από τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ με 2-0.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Τζουργκάρντεν – ΑΠΟΕΛ: Νίκη Τζουργκάρντεν με ένα γκολ διαφορά (απόδοση 3.50), 19:45
TAGS ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ