ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Δυάδα άσων από το MLS πάνω στο κίνητρο των playoffs

Οι παίκτες του Κολόμπους πανηγυρίζουν το γκολ του Κούτσο Ερνάντες κόντρα στην Ιντερ Μαϊάμι σε παιχνίδι για το MLS
Οι παίκτες του Κολόμπους πανηγυρίζουν το γκολ του Κούτσο Ερνάντες κόντρα στην Ιντερ Μαϊάμι σε παιχνίδι για το MLS © 2022 REBECCA BLACKWELL/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τις αναμετρήσεις Κολόμπους - Νέα Υόρκη και Βανκούβερ - Οστιν για το MLS.

Η κανονική περίοδος στο πρωτάθλημα του MLS οδεύει προς το φινάλε της και πλέον μπαίνουμε στη φάση που μετράει κυρίως το βαθμολογικό κίνητρο.

Ένα τέτοιο παιχνίδι είναι αυτό ανάμεσα στο Κολόμπους και τους Red Bulls της Νέας Υόρκης (02/10 02:30 Live από το SPORT24). Το Κολόμπους του Κούτσο Ερνάντες (9 γκολ φέτος) βρίσκεται στο -3 από τη ζώνη των playoffs και καίγεται για τη νίκη, καθώς κλείνει τις υποχρεώσεις του με δύο εκτός έδρας ματς. Αντίθετα, η Νέα Υόρκη έχει εξασφαλίσει την είσοδό της στα playoffs, επομένως είναι σαφώς πιο άνετη.

Οι Red Bulls προέρχονται από την ήττα με 2-0 στο ντέρμπι της Νέας Υόρκης με τη Σίτι. Το Κολόμπους είναι χωρίς νίκη τέσσερις σερί αγωνιστικές (0-3-1), ωστόσο έχει σταθεί και πολύ άτυχο. Τόσο στο 1-1 με το Πόρτλαντ, όσο και στο 2-2 με το Μόντρεαλ ισοφαρίστηκε στο 95'.

Ο άσος πλησιάζει το 2.40 και μπορεί να αποτελέσει επιλογή, στη λογική ότι ποντάρουμε την ομάδα με το πιο ισχυρό κίνητρο.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Λίγο αργότερα, το Βανκούβερ υποδέχεται στον Καναδά το Όστιν (02/10 05:00 Live από το SPORT24). Οι Καναδοί με τις δύο διαδοχικές νίκες που πέτυχαν εντός έδρας κόντρα στους Γκάλαξι και το Σιάτλ αναπτέρωσαν τις ελπίδες τους για είσοδο στα playoffs.

Οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος τους, αφού βρίσκονται στο -5 από την έβδομη Μινεσότα, παρόλα αυτά έχουν το μομέντουμ και σίγουρα θα κυνηγήσουν ακόμη μία νίκη στο τελευταίο εντός έδρας ματς της σεζόν.

Το Όστιν με ρεκόρ 1-1-3 μέσα στον Σεπτέμβριο, περιμένει επιτέλους να έρθουν τα playoffs, καθώς έχει εξασφαλίσει ότι θα βρίσκεται μίνιμουμ στην τριάδα της Δύσης. Στα τελευταία τρία παιχνίδια του εκτός έδρας έχασε διαδοχικά από Μινεσότα, Νάσβιλ και Σιάτλ. Σε αυτή την τριάδα αγώνων τα γκολ ήταν 1-8.

Σε καλές αποδόσεις ο άσος, πάνω από το 2.20, για το Βανκούβερ, που είχε κερδίσει και πέρυσι στην έδρα του το Οστιν.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κολόμπους – Red Bulls Νέας Υόρκης: 1 (απόδοση 2.35), 02:30
  • Βανκούβερ – Οστιν: 1 (απόδοση 2.20), 05:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ