ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Δυάδα από το MLS στο 3.23

Ο άσος των Λος Άντζελες Γκάλαξι, Χαβιέρ Ερναντές
Ο άσος των Λος Άντζελες Γκάλαξι, Χαβιέρ Ερναντές © 2022 JACOB KUPFERMAN/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τις αναμετρήσεις Λος Άντζελες Γκάλαξι - Πόρτλαντ και Μόντρεαλ - Όστιν από το πρωτάθλημα του MLS.

Γεμάτο το πρόγραμμα στο MLS απόψε με συνολικά δέκα αναμετρήσεις. Μία από τις πιο ενδιαφέρουσες στοιχηματικά είναι αυτή των Λος Άντζελες Γκάλαξι με το Πόρτλαντ (00:00 Novasports 1HD, Live από το SPORT24).

Προγνωστικά και Ανάλυση

Οι Γκάλαξι μετά από τρεις αγωνιστικές χωρίς νίκη, επέστρεψαν στις επιτυχίες κερδίζοντας 4-1 το Οστιν με ανατροπή. Παρότι το ματς στράβωσε, με τον Τσιτσαρίτο να χάνει πέναλτι στο 3' και τους φιλοξενούμενους να προηγούνται κόντρα στη ροή με 0-1 στο 53', η ομάδα του Λ.Α. το έφερε τούμπα με εμφατικό τρόπο.

Αρχικά ισοφάρισε με τον Μεξικανό άσο στο 61' κι εν συνεχεία βρήκε άλλα τρία γκολ μέχρι το 90'. Τη διαφορά έκανε ο πρώην παίκτης της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, Ντέγιαν Γιόβελιτς, ο οποίος μπήκε αλλαγή στο 57' και σε κάτι περισσότερο από μισή ώρα έβαλε δύο γκολ και μοίρασε ισάριθμες ασίστ.

Αν οι Γκάλαξι επαναλάβουν παρόμοια εμφάνιση και κόντρα στο Πόρτλαντ, έχουν καλές πιθανότητες να ντουμπλάρουν τις νίκες τους. Άλλωστε, το Πόρτλαντ πραγματοποιεί το χειρότερο ξεκίνημα της ιστορίας του και βρίσκεται μόλις στο +2 από την τελευταία θέση στη Δύση. Προέρχεται από τρεις σερί ήττες και έχει μόλις μία νίκη στις οκτώ προηγούμενες αγωνιστικές (1-3-4). Αποδεκτός ο άσος στο 1.70+ για το Λ.Α., το οποίο είχε κερδίσει εκτός έδρας με 3-1 το Πόρτλαντ τον περασμένο Απρίλιο.

Στον Καναδά, το Μόντρεαλ υποδέχεται το Οστιν (19/06, 02:30 Live από το SPORT24). Συνήθως χορταστικά τα παιχνίδια των Καναδών, οι οποίοι προέρχονται από την εντυπωσιακή νίκη με 4-3 επί του Σινσινάτι.

Σε 14 αγωνιστικές φέτος, το Μόντρεαλ έχει 12 Goal/Goal και 11 Over 2,5. Αντίστοιχα το Οστιν μετράει 10/14 Over 2,5 κι έχει μείνει άσφαιρο μόλις δύο φορές.

Απολύτως φυσιολογικό ότι το Over 2,5 προσφέρεται μόλις στο 1.55 και είναι το μικρότερο από το αποψινό πρόγραμμα του MLS. Μαζί με το Goal/Goal φτάνουμε στο 1.90.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λ.Α. Γκάλαξι – Πόρτλαντ: 1 (απόδοση 1.70), 00:00
  • Μόντρεαλ – Οστιν: Goal/Goal & Over 2,5 (απόδοση 1.90), 02:30
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ