ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Δυάδα από το MLS στο 3.20

Ο επιθετικός του Τορόντο, Χέσους Χιμένεθ πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στη Νέα Υόρκη σε παιχνίδι για το MLS
Ο επιθετικός του Τορόντο, Χέσους Χιμένεθ πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στη Νέα Υόρκη © 2022 EDUARDO MUNOZ ALVAREZ/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τους αγώνες του Μόντρεαλ με το Σινσινάτι και του Τορόντο με το Σικάγο για το πρωτάθλημα του MLS.

Γεμάτο το αποψινό πρόγραμμα στο MLS με 12 συνολικά αναμετρήσεις. Ανάμεσα σε αυτές και το πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι του Μόντρεαλ με το Σινσινάτι, δύο ομάδων που βρίσκονται στην πρώτη εξάδα της Ανατολής.

Το Μόντρεαλ είναι τέταρτο με 20 βαθμούς, έχει απολογισμό 6-2-5 σε 13 αγώνες και είναι η καλύτερη επίθεση της Ανατολής με 24 γκολ. Το Σινσινάτι ακολουθεί με 19 βαθμούς και ρεκόρ 6-1-6.

Τον Απρίλιο, στην έδρα του Σινσινάτι, είχαν προσφέρει ένα σπουδαίο σε θέαμα παιχνίδι με επτά συνολικά γκολ, καθώς το Μόντρεαλ κέρδισε με 4-3. Πέρυσι, στο παιχνίδι που έγινε στον Καναδά, επαληθεύτηκε πανηγυρικά το Goal/Goal & Over 2,5, αφού το Μόντρεαλ κέρδισε με το εντυπωσιακό 5-4, ανατρέποντας το σκορ από 1-4!

Το Μόντρεαλ σκοράρει 12 σερί ματς και μετράει σε αυτό το διάστημα 10 Over 2,5 και 11 αμφίσκορα. Αντίστοιχα, το Σινσινάτι βρίσκει δίχτυα έξι διαδοχικά παιχνίδια, εκ των οποίων τα τέσσερα έληξαν στο Over 2,5.

Η εν γένει συμπεριφορά τους και η ευκολία με την οποία σκοράρουν και δέχονται γκολ (το Μόντρεαλ έχει παθητικό 23 γκολ και το Σινσινάτι 21) μας οδηγεί στο συνδυαστικό Goal/Goal και Over 2,5 σε τιμές διπλασιασμού.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Εξίσου ενδιαφέρον στοιχηματικά είναι και το ματς του Τορόντο με το Σικάγο, των δύο ουραγών ομάδων στην ανατολική περιφέρεια. Οι Καναδοί έχουν 12 βαθμούς με απολογισμό 3-3-7 σε 13 ματς και το Σικάγο 11 με ρεκόρ 2-5-6.

Παρότι το Σικάγο αγνοεί τη νίκη εννιά σερί αγωνιστικές (0-3-6) και θα δώσει απόψε τρίτο διαδοχικό ματς στο δρόμο, προσφέρεται χωρίς προφανή λόγο σε τιμές φαβορί στο 2.30-2.35.

Το Τορόντο έβγαλε αντίδραση μετά από πέντε διαδοχικές ήττες, παίρνοντας την περασμένη εβδομάδα ισοπαλία 2-2 στην Ουάσινγκτον. Επίσης, διατηρεί εξαιρετική παράδοση κόντρα στο Σικάγο. Είναι αήττητο 12 σερί παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας (9-3-0) και μετράει 6-2-0 στα τελευταία οκτώ, που έγιναν στον Καναδά.

Σηκώνει ρίσκο ο άσος σε τιμές τριπλασιασμού. Με μεγαλύτερη ασφάλεια παίζεται και η διπλή ευκαιρία (1Χ) στο 1.62. Μαζί με το combo στο Μόντρεαλ – Σινσινάτι η δυάδα αποδίδει πάνω από το 3.20.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Τορόντο – Σικάγο: 1Χ (απόδοση 1.62), 02:00
  • Μόντρεαλ – Σινσινάτι: Goal/Goal & Over 2,5 (απόδοση 1.98), 02:30
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ